Le nostre referenze

Scelto da milioni di persone in tutto il mondo

BrightPensioen
BrightPensioen Finanza/Assicurazione
BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor zzp’ers, DGA’s en MKB'ers. Bright-Pensioen verdient geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie.
CCIJ Group
CCIJ Group Finanza/Assicurazione
CCIJ Group:
Tegenwoordig is CCIJ een bedrijf wat volop in beweging is. Naast verkoop en verhuur houden wij ons bezig met service en opslag van containers.
Om de term "full-service" kracht bij te zetten heet het bedrijf sinds 2012 Van Vliet Bouwmaterieel.

CCIJ Group en odoo:

Grip ICT implementeerde diverse odoo modules binnen CCIJ group. Gebruikte modules zijn, CRM, Sales, Subscripitons, Website, Rental, E-sign, Purchase, Inventory, Accounting, Barcode.
Fundion Origination B.V.
Fundion Origination B.V. Finanza/Assicurazione
Fundion stelt vermogensbeheerders en geldverstrekkers in staat om het MKB unieke marktleidende productproposities aan te bieden in alle productcategorieën. Fundion wil de voorkeurskeuze zijn voor alternatieve en traditionele financiers die hun front-end tot back-end kredietprocessen willen uitbesteden.

Onze oprichters
Topicus: Topicus is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van fintech-oplossingen voor zakelijke kredietverlening en werkt samen met de meeste grote banken in Nederland.

Fortion: de houdstermaatschappij van het grootste landelijke netwerk van gespecialiseerde MKB-schuldadviseurs in Nederland. Hun belangrijkste merk is Credion. Al meer dan 15 jaar stelt Credion ondernemers in staat hun ambities waar te maken door een financieringsadvies te geven dat past bij hun situatie en behoeften. Credion realiseert jaarlijks ruim € 1 miljard aan MKB-schuldvolume.

Een groep financiële investeerders met een sterk trackrecord in vermogensbeheer.

Art van Bruggen: medeoprichter en CEO van Fundion, een professional met meer dan 20 jaar ervaring in de kredietketen Corporate en MKB (frontoffice, risicomanagement en operations). Art heeft onder meer diverse senior managementfuncties bekleed bij ING en was lid van de raad van commissarissen van Qredits.
Xilloc Holding BV
Xilloc Holding BV Finanza/Assicurazione
Xilloc provides Patient Specific implants to reconstruct parts of the human’s skeleton. With design and engineering of individual implants and prosthetics Xilloc is constantly working on the development and refining of new patient specific implant solutions. The team has various technical skills ranging from biomechanical engineering to biomaterials and software engineering.
Xolv B.V.
Xolv B.V. Finanza/Assicurazione
Xolv, betrokken en deskundig
Xolv is opgericht in 2009. De partners en medewerkers zijn al geruime tijd ondernemer en zijn al tientallen jaren actief in de markt van kredietverzekeringen, financieringen en credit management. Met een focus op middelgrote en internationale ondernemingen bedienen wij inmiddels meer dan 500 klanten, waarvoor we meer dan 20 miljard euro omzet verzekeren. Daarmee behoren we tot de top 4 in Nederland.

Xolv en odoo:
Grip ICT implementeerde odoo binnen Xolv, de gebruikte modules zijn CRM, Sales, Subscriptions, Website, Documents, E-sign, Purchase, Accounting, E-mail marketing, Time Off, Expenses. Tevens creerde Grip ICT enkele maatwerk modules waarbij de nadruk ligt op het kunnen invoeren/kiezen van de juiste kredietverzekeringen en vooral de combinaties van opties waarbij meer dan 100 keuze opties niet uniek zijn. Tevens is een importmodule ontwikkeld voor het importeren van provisie sheets.