Referensi kami

Dipercaya oleh jutaan di seluruh dunia

Peta Dunia

References by Industries

Rujukan-rujukan oleh negara

Bit Projekt d.o.o
Bit Projekt d.o.o IT/Communication
http://www.bitprojekt.co.rs/index.html
Integracija informatičkih sistema danas je neophodna za uspešno poslovanje. Svaka propuštena godina omogućava konkurenciji da bude bar jedan korak ispred vas. Zato je danas pravo vreme da planski unapredite i integrišete svoj poslovni sistem.
Ukoliko imate sve više posla, nedostaje vam ljudi i mali vam je budžet za razvoj, problem se može rešiti dobrim planom tehničkog razvoja. Mi možemo da vam pomognemo u nalaženju kompletnog rešenja — izradi plana, izboru tehnologije i opreme kao i integraciji/povezivanju celokupnog sistema uz korišćenje najnaprednije tehnologije i najsavršenije optičke opreme.

Bit Projekt, lider u oblasti komunikacionog inženjeringa u Srbiji i regionu, osnovan je 1993. godine u Beogradu. Preko dvadeset godina uspešno pomaže domaćim i stranim kompanijama i društvenim organizacijama da dostignu vrhunsko poslovanje.
Od samog osnivanja, kompanija je imala cilj da primenom najsavremenijih tehnoloških dostignuća i korišćenjem vrhunske opreme izradi najkvalitetnija rešenja svojim klijentima. Briga o klijentu bila je i ostala jedno od osnovnih načela poslovanja kompanije Bit Projekt.