Looking for Services?

Contact a Partner

Somko BV

Gold Partenaire

Somko BV
Kwadestraat 149, bus 2.1 Gebouw C
8800 Roeselare
Belgique
+3251 24 93 89
info@somko.be
Informatique/Communication

Somko levert slimme oplossingen op maat van uw onderneming. Van order tot cash, van voorraad tot boekhouding, van klein tot groot, van nationaal tot internationaal … Zo werken de oprichters al 20 jaar overtuigd met de software van Odoo met talloze, kwalitatieve implementaties als resultaat. Tel daarbij de proactieve samenwerking met uw persoonlijke projectmanager en u verwerft in geen tijd meer inzicht en grip op uw bedrijfsprocessen.

 

Tegelijk pakt comma strategische business cases aan. Dit topteam van ondernemende experts maakt uw merk onoverwinnelijk, met een volledige uitrol van branding en transformatie en laat uw merk echt in het oog springen. Dit doen ze al 20 jaar door samen te werken met uw team in hun inspirerende omgeving. Binnen Odoo focust comma op alle marketing apps zoals websites, CRM en e-mails. Zo zorgt comma voor groei én impact op lange termijn.

 

Samen vormen Somko en comma een ijzersterke tandem om uw ambitie als groei-kmo mogelijk te maken. Dat doen we in samenspraak, met gelijkgestemde kennis en met een sterk ondernemende teamspirit. Dankzij die gebundelde krachten verzekeren we voor elk bedrijf moeiteloos een geïntegreerd totaalpakket. Nog meer dan een partner worden Somko en comma een deel van uw toekomstgerichte organisatie.


Références

4ITEGO Group NV
4ITEGO Group NV
CadCorner is een organisatie die bedrijven aan de hand van designsoftware helpt om product te ontwikkelen en te produceren met de grootste mogelijke meerwaarde en de kortst mogelijke time to market.
Men gebruikt er Odoo om het verkoopproces in kaart te brengen, snel offertes op te stellen, licenties te bestellen en via abonnementen te factureren, projecten te beheren en evenementen te beheren.
AVM Service
AVM Service
AVM is een organisatie die onderhoud uitvoert op koffieautomaten, ovens en verdeelautomaten. Dankzij enkele customisaties van Odoo zijn zij in staat om helpdesk tickets te registreren, interventies in te plannen, interventies te factureren rekening houdend met garanties periodes en onderhoudscontracten.
BEVEPE
BEVEPE
Bevepe is een verfproducent en -handelaar. Onder de merknaam Paintfactory
heeft het bedrijf vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen en Hasselt. Odoo
Enterprise ERP is er in multi-company modus opgezet voor alle vestigingen.

Bevepe is a paint manufacturer and dealer. Their brand, Paintfactory, has different stores
located in Bruges, Ghent, Antwerp and Hasselt. Odoo Enterprise has been set up in
multi-company mode for all its stores.
BVBA EEG GROUP
BVBA EEG GROUP
EEG is een familiale groep gespecialiseerd in gebouwentechnieken en aanwezig in heel België.
EEG gebruikt Odoo als werknemers en onderaannemersportaal.
BVBA Poetsland
BVBA Poetsland
Poetsland is een verdeler van poetsmateriaal aan zowel professionelen als particulieren.
Dankzij de aan- en verkoop, webshop, POS & facturatie van module is deze organisatie heel snel kunnen groeien.
Bika-Candles
Bika-Candles
Bij BikaCandles produceert men handgemaakte kaarsen. Naast de webshop wordt Odoo ook ingezet in het productieproces, het voorraadbeheer en de facturatie.
Somko zorgde voor een vereenvoudigd productie registratie waarbij men de productie van verschillende varianten in één keer kan registeren.
Bv Bebob
Bv Bebob
Bebob NV / Bar BelgebrouwtBelgisch bierop authentiekewijze met eenspecifiekdoel: levensgenieterseenuniekbiermomentbezorgenbijelkegelegenheid, als ode aan het leven.
Bv Buroshop Cailliau
Bv Buroshop Cailliau
Buroshop Kris Cailliau levert kantoorbenodigdheden, computersupplies, papierwaren en verpakkingen aan zowel particulieren als bedrijven.
Op vandaag enkel vanuit hun winkel te Veurne, maar met Odoo willen zij enkele grote stappen zetten in alle facetten van hun onderneming waaronder ook prominente web aanwezigheid en e-commerce diensten.

Hun aan- en verkoop, stock, kassabeheer, boekhouding,… komt zo in één geïntegreerde omgeving waardoor heel wat redundant werk overbodig wordt. Door de volledige flow in één software oplossing te hebben, samen met de ingebouwde rapportage en opvolging mogelijkheden, kunnen de zaakvoerders veel beter de vinger aan de pols houden. Maar ook door op deze manier veel tijd te besparen die kan aangewend worden om de verkoop te stimuleren en de reeds uitstekende dienstverlening te blijven garanderen.
Bv Merchandise Essentials
Bv Merchandise Essentials
Dagelijks ontwerpt en produceert het team van Merchandise Essentials merchandise voor merken en bedrijven in 43 landen.
Via een oplossing op maat in Odoo is Merchandise Essentials in staat om op een eenvoudige wijze maatproducten te verkopen, te fabriceren en te factureren.
Bv Pure Construct
Bv Pure Construct
Pure Constructontzorgt calculators enprojectleidersvan hun klanten in hunoffertevragen, vergelijkingenenvoorbereiding van onderhandelingen.Ze gebruiken Odoo voor project- en dossierbeheer alsook voor leveranciersopvolging.
Bv Snowball
Bv Snowball
Snowball is a new, state-of-the-art cleantech hub in Harelbeke, Belgium. Facilitating sustainable entrepreneurship and shortening the route to market for clean technology solutions is Snowball’s mission.
CHIC O’ RAY BV
CHIC O’ RAY BV
Chic O’Ray is een expert in landelijk vastgoed en leent hier diverse diensten voor aan: aankoop, verkoop en verhuur.
Odoo wordt er ingezet om de verschillende vastgoeden te beheren, huur- en verhuurcontracten te beheren, nacalculaties uit te voeren, …
CadCorner
CadCorner
CadCorner is een organisatie die bedrijven aan de hand van designsoftware helpt om product te ontwikkelen en te produceren met de grootste mogelijke meerwaarde en de kortst mogelijke time to market.

Men gebruikt er Odoo om het verkoopproces in kaart te brengen, snel offertes op te stellen, licenties te bestellen en via abonnementen te factureren, projecten te beheren en evenementen te beheren.
Cadcamatic
Cadcamatic
Cadcamatic is specialist in mechatronica en meer bepaald in het vervaardigen van matrijzen, automatisering, machinebouw en de productie van precisie-onderdelen.
De volgende bedrijfsprocessen werden door Somko geïmplementeerd: CRM, verkoop, website, facturatie, boekhouding, voorraadbeheer, (projectmatige) productie, aankoop, projectbeheer & nacalculatie & tijdsregistratie.
Cima Nutrition nv-sa
Cima Nutrition nv-sa
Cima Nutrition is gespecialiseerd in het produceren, mengen en vermarkten van
ingrediënten voor dierenvoeding. Met Odoo Enterprise heeft Cima Nutrition een
geïntegreerd systeem voor inkoop, voorraad, productie, CRM en verkoop,
tracering en financieel beheer.

Cima Nutrition is specialised in production, mixing and trade of ingredients for animal feed.
With Odoo Enterprise, Cima Nutrition has an integrated system for acquisition, inventory,
production, CRM, sales, tracing and the financial management.
CloudCom
CloudCom
IT-bedrijf dat zijn klanten hosting oplossingen aanbiedt
De Odoo applicatie wordt er gebruikt voor verkoop, facturatie, abonnementen, boekhouding, website
Cluma Engineering NV
Cluma Engineering NV
Fabrikant en installateur van rolbruggen.
De Odoo applicatie wordt er gebruikt voor de projecten te beheren, het productieproces te digitaliseren, de vooraad en assets te beheren, de service interventies in te plannen, …
Dc Concepts
Dc Concepts
DC Concepts staat voor Design Colour Concepts en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van duurzame verf voor private label. Hierbij begeleidt men u gedurende het volledige traject dat hoort bij de realisatie van een nieuw verfconcept.
DC Concepts is ook verdeler van een aantal kwalitatieve verfmerken naar de retailer. Deze merken hebben niet alleen hun kwaliteit gemeen, maar zijn ook ontwikkeld met respect voor de mens en de natuur.
Odoo wordt er ingezet voor CRM, verkoop, facturatie, voorraadbeheer, aankoop en boekhouding.
De Linde
De Linde
De Linde BV is gespecialiseerd in het stralen, metalliseren en poederlakken van diverse materialen en constructies.
Odoo wordt gebruikt als volwaardig facturatie en boekhoud platform.
De Poort Vzw
De Poort Vzw
De Poort is een sociale huisvestingsmaatschappij die Odoo gebruikt voor het beheer van vastgoeden en huurcontracten. Doordat alle bedrijfsprocessen geïntegreerd zijn in één applicatie, heeft men enorm veel tijd gewonnen in de boekhouding.
Delaere Engineering
Delaere Engineering
Productiebedrijf van weegmachines
De Odoo applicatie wordt er gebruikt voor verkoop, facturatie, boekhouding, voorraadbeheer, aankoop, projecten.
Somko heeft voor hen een aantal customisaties ontwikkeld voor project nacalculatie en een tool om BOM’s te importeren vanuit EPlan en Vault.
Delaere NV
Delaere NV
Delaere NV vervaardigt onderdelen volgens plan uit staal, inox, aluminium of veerstaal voor diverse klanten uit de landbouw, machinebouw, woning- en serrebouw ...
Zij ontwikkelen ook eigen gereedschappen zoals lasmallen en hulpgereedschap ...
Odoo wordt gebruikt voor de opvolging van aan- en verkoop, productie, stock en boekhouding.
ERTICO
ERTICO
Ertico is een publiek private organisatie met een partnership van meer dan 120 bedrijven en organisaties uit de transport en verkeersector. Dankzij enkele customisaties van Somko is men er in staat om vlot hun fondsen, budgetten en partnerships te beheren.
ESTL NV
ESTL NV
Engineering bedrijf voor verpakkingsoplossingen, testbanken,…
Dankzij de CRM, aankoop & verkoop, boekhouding en project management modules van Odoo was ESTL in staat om zijn organisatie efficiënter te maken.
EU DSO Entity
EU DSO Entity
EU DSO Entity is een organisatie voor Europese Distributie Systeem Operators (DSOS). Deze organisatie werd opgericht door de Electricity Regulation (EU) 2019/943 om de efficiëntie in het elektrisch verdeelnetwerk te verhogen en de samenwerking te verbeteren tussen de operatoren.

Odoo wordt er gebruikt voor het beheer van de partnerships en de boekhouding.
Echofin
Echofin
Verdeler van meubilair.
Odoo wordt er ingezet voor boekhouding, verkoop en voorraadbeheer
Edana
Edana
EDANA is de toonaangevende wereldwijde vereniging en stem van de nonwovens en aanverwante industrieën.Sinds 1971 biedt de vereniging aan haar 275+ leden een uitgebreid dienstenpakket met de informatie en gegevens die nodig zijn om de doelstellingen en prestaties van de industrie te verbeteren. De vereniging heeft een wereldwijd bereik met een focus op Europa, het Midden-Oosten en Afrika
Odoo wordt er ingezet als facturatieplatform voor hun evenementen, publicaties en opleidingen. De data wordt gevoed door een extern ledenplatform die via een custom API communiceert met Odoo.

Effix
Effix
Effix Group zocht een ERP toepassing die een groot stuk van de bedrijfsprocessen
zou kunnen opvangen. Hierbij werd prioriteit gegeven aan het cloudmobiele aspect,
de order-to-cash en de purchase-to-pay processen. Effix gebruikt Odoo voor hun boekhouding,
facturatieproces en verkoop.

Effix Group was looking for an ERP application that could handle a large part of the business
processes. Priority was given to the cloud mobile aspect, the order-to-cash- and the
purchase-to-pay processes. Effix uses Odoo for their accounting,
invoicing process and sales.
Essef BVBA
Essef BVBA
ESSEF is een vakgroothandel aangaande veiligheids- & hygiëne oplossingen. Dankzij Odoo heeft men een grote efficiëntiewinst kunnen boeken in de online verkoop, het voorraadbeheer, de aankoop en de boekhouding.
Exterus
Exterus
Exterus is een fabrikant van moderne LED verlichtingsarmaturen. Odoo helpt hen bij de verkoop, het voorraadbeheer en de facturatie.
Flanders Indoor Karting NV
Flanders Indoor Karting NV
Indoor kartingcentrum dat Odoo gebruikt voor website en evenementen.
G-Works bvba
G-Works bvba
G-Works is een jong dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in “Food, Safety &Hygiene Solutions” en is actief in diverse sectoren, van industrie, overheid, kleinhandel, horeca tot de particulier. De Odoo applicatie wordt er gebruikt voor facturatie, het beheer van abonnementen, e-commerce, aankoop en voorraadbeheer.
Gezond VZW
Gezond VZW
Dochter onderneming van Partena die gezondheidsproducten verkoopt in fysieke winkels en via een webshop.
Voor dit project werden volgende modules gebruikt: verkoop & aankoop, voorraadbeheer, boekhouding, POS, CRM, webshop en werden er interfaces opgezet met met een fullfillment partner een derde Webshop en een klantendatabase van Partena.
Giacomo Moda & C
Giacomo Moda & C
Verdeler van Italiaanse prêt-à-porter merk Amelie&Amelie.
De volgende Odoo apps werden geïmplementeerd door Somko: website, e-Commerce, verkoop, store management, RMA, voorraad, facturatie, boekhouding, aankoop,
Giacomo Moda & co (Just Woman)
Giacomo Moda & co (Just Woman)
Verdeler van Italiaanse prêt-à-porter merk Just Woman
Grano Ladies
Grano Ladies
Grano Ladies maakt gezondeartisanale ontbijtgranen gekend onder de merknaam “Xavie’s Granola”. Deze worden verdeeld in de betere voedingszaken.
Odoo wordt er ingezet voor CRM, aankoop, voorraadbeheer, productie en facturatie.
Helmetplus
Helmetplus
Helmet Plus ontwikkelt, produceert, verkoopt en services jouw intelligente helm voor fietsen, e-bikes en motorfietsen.
Dankzij de CRM, webshop, verkoop en boekhoudmodule was men in staat om hun volledige verkoopproces,van lead tot factuur, te digitaliseren. Door ook de aankoop en de voorraadbeheermodule te implementeren heeft men ook de goederflow perfect onder controle.
Horafrost
Horafrost
Horafrost is gespecialiseerd in diepvriesgroenten voor de retail, horeca & industrie.
Huwil sarl
Huwil sarl
Internationale groothandelaar van meubilair.Odoo wordt er ingezet voor boekhouding, verkoop en voorraadbeheer.
John&Jane
John&Jane
John&Jane is uw technische partner voor al uw evenement: beursstanden, corporate events, huwelijksfeesten, concerten enz.

Door jarenlange ervaring in lichttechniek zet John&Jane gelijk welk event in de spotlight. De lichttechnici van John&Jane ontwerpen een lichtplan om u een beeld te geven van het afgewerkt product, de effecten en bovenal de sfeer die onze verlichting zal creëren. Grote of kleine lichtshows, binnen of buiten, we bieden voor elk event een passende lichtopstelling.

Indrukwekkend geluid is essentieel voor een geslaagd evenement. Met de beste en de meest recente geluidsapparatuur in het bezit, zijn de klanktechnici van John&Jane de specialisten voor kleine en grote decibels!

Het team van John&Jane brengt één en al ambiance. Het projecteren van een boodschap, sterke beelden, mapping, video of film tijdens een voorstelling of optreden geeft uw evenement een extra dimensie. Met een grote portie expertise, het nodige audiovisueel materiaal en de juiste beeldtechniek op zak, zorgen de video technici van John & Jane ervoor dat uw publiek kan genieten van indrukwekkende beelden en haarscherp geluid.

Somko bouwde voor John&Jane een verlengstuk aan de Rentman applicatie (applicatie voor de planning van de resources). Hierdoor kan men nu in Odoo de tijdsregistraties opvolgen, de onkosten laten registreren, de aankooporders versturen naar de freelancers, de rendabiliteit van de projecten rapporteren.
Joranalogue Audio Design
Joranalogue Audio Design
Joranalogue Audio Design biedt een nieuwe serie van kwaliteitsvolle Eurorack music synthesiser modules aan.
Odoo wordt gebruikt voor het voorraadbeheer, aan- en verkoop, onderaanneming, productie & facturatie/boekhouding.
Kaasboerderij ‘T Groendal
Kaasboerderij ‘T Groendal
‘t Groendal is een ambachtelijke kaasmakerij, hoofdzakelijk gericht op B2B verkoop maar met een kleine hoevewinkel voor de particulier.
De productie, voorraad, orders, facturatie en boekhouding worden er gebruikt.
Landmeterskantoor Sabbe & C° nv
Landmeterskantoor Sabbe & C° nv
LandmeterskantoorSabbe + C° is een landmeterskantoor dat ook plaatsbeschrijvingen en schattingen uitvoert.
Via een uitbreiding op maatwerden de verkoopmodule, projectmodule en facturatiemodule nog meer geïntegreerd waardoor de organisatie meer zicht kreeg op de planning en de financiële status van ieder project.
Lapauw International NV
Lapauw International NV
Multinational die industriële was- en droogmachines produceert en verkoopt.
De Odoo applicatie wordt er gebruikt voor verkoop & aankoop, productie, voorraadbeheer, productie, projecten, facturatie & boekhouding.
Lens Roses
Lens Roses
Lens Roses is met een aanbod van meer dan 700 soorten één van de grootste rozenkwekers in Europa. Men gebruikt er Odoo om het kweekproces te beheren, voorraad bij te houden, verkopen via de webshop en de POS te registreren en de boekhouding te doen.
My Add On
My Add On
My Add On pimps krukken en rolstoelen! Niet alleen om ze mooier te maken, maar ook comfortabeler en praktischer. My Add On gebruikt Odoo voor facturatie, boekhouding, voorraad, productie verkoop & aankoop & CRM
NV MEDIAFIN
NV MEDIAFIN
Mediafin is een Belgische uitgeverij van onder andere De Tijd, L'Echo, De Belegger, Sabato, Netto & Mon Argent.

Om de berekening van de aankooporders en de registratie van de aankoopfacturen van de freelancers te optimaliseren, ontwikkelde Somko een freelancersportaal waar de freelancer onkosten kan registreren, zijn/haar aankooporders kan consulteren en zijn/haar facturen kan opladen. De financiële gegevens worden daarnaast ook automatische gesynchroniseerd met de boekhoudsoftware.
NV Princess
NV Princess
Princess is een luxueus multi-brand fashion store met 7 winkels verspreid over ganse België.

Naast de POS gebruikt men ook het voorraadbeheer en de boekhouding van Odoo. Daarnaast werd er ook een interface ontwikkeld met een externe Webshop.


Ocular BVBA
Ocular BVBA
Ocular is een Belgisch technologie bedrijf dat digitale ervaringen maakt voor musea, belevingsruimtes, showrooms, … Dankzij Odoo en Somko heeft men diverse interne processen (verkoop, facturatie, contracten, …) kunnen optimaliseren.
Page Electronica nv
Page Electronica nv
Op vandaag staat Page Electronica voor een team van meer dan 150 vakmensen, uitgerust met de modernste elektronica-fabricage & test- technieken.
De Odoo applicatie wordt er gebruikt voorvoorraadbeheer, productie, aan-en verkoop, facturatie en boekhouding.
Partena en OZ Gezondheidshop vzw
Partena en OZ Gezondheidshop vzw
Dochter onderneming van Partena en OZ die gezondheidsproducten verkoopt.
Voor dit project werden de verkoop & aankoop, voorraadbeheer, boekhouding, POS, CRM, webshop modules geïmplementeerd. Deze werden aangevuld met:
- Een interface met het interne scan-systeem in het magazijn
- Een interface met een klantendatabase van Partena en OZ
- Een flexibel korting- en extra voordelen framework
- Verregaande automatisaties in de boekhouding
- …
Plantor
Plantor
Plantoris kweekt een uitgebreid aanbod van vaste planten in 2 liter poten verkoopt deze aan plantengroothandels of tuincentra.
Odoo was voor Plantor de oplossing voor verkoop, webshop, aankoop, productie, facturatie, voorraadbeheer en boekhouding.
Poetsland BV
Poetsland BV
Poetsland is een verdeler van poetsmateriaal aan zowel professionelen als particulieren.
Dankzij de aan- en verkoop, webshop, POS & facturatie van module is deze organisatie heel snel kunnen groeien.
Preflexibel NV
Preflexibel NV
Preflex is in Europa de referentie voor voorbedrade flexibele buizen.
De Odoo applicatie wordt er gebruikt voor verkoop, webshop & CRM.
Renbow Belgium
Renbow Belgium
Renbow is een verdeler van kwalitatieve haarverzorgingsproducten en kappersmaterialen.
Met Odoo is Renbow in staat om de CRM, verkoop, webshop, aankoop, facturatie, voorraadbeheer en boekhouding efficiënter te maken.
Roularta Media Group Nv
Roularta Media Group Nv
Roularta Media Group is een Belgische multimediagroep, marktleider op vlak van magazines (N/F)(algemeen-, business- en sport-nieuwsweekbladen, lifestyle-magazines, medical- e.a. professional magazines), local media in Vlaanderen (hah-streekkranten, zondagskranten, lifestylemagazines en internet-marketingsolutions) en business-televisie.

Roularta zorgt met Trends Business Information voor alle financiële en marketing data van alle Belgische bedrijven. Roularta organiseert events in de business- en lifestylesfeer en ontwikkelt alle mogelijke line extensions rond zijn sterke merken : boeken en magazine-specials, reizen en design.

Somko bouwde voor Roularta een platform waarop freelancers zich kunnen aanmelden, opdrachten aanvaarden, facturen opladen en onkosten registreren. Achterliggend wordt alles correct verwerkt rekening houdend met de geldende BTW tarieven en auteursrechten. Alle gegevens (freelancers, provisies en facturen) worden ook gesynchroniseerd met de boekhoudsoftware zodat een dubbele ingave van gegevens vermeden wordt.
Schramme Industries
Schramme Industries
Schramme Industries is gespecialiseerd in het verspanenen afwerken van metalen werkstukken.
Sidem
Sidem
Internationale organisatie die onderdelen voor de auto-industrie fabriceert en verdeelt.
Somko zette voor Sidem een applicatie op waarin meerdere bedrijven hun aankopen, verkopen en voorraad konden in beheren.
Somko BV
Somko BV
Somko is ICT dienstverlener met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van professionele en duurzame bedrijfskritische softwareoplossingen op basis van Open Source producten en componenten.
TENSE Top Design Switches bvba
TENSE Top Design Switches bvba
Tense is een fabrikant van luxe schakelmateriaal dat zijn producten internationaal aan de man brengt.

Somko heeft er de CRM, aan- en verkoop, voorraad, facturatie en productie module uitgerold.
Telecom-IT nv
Telecom-IT nv
25-8 iseen communicatie & systeemintegratormet focus in de zorg.
Vancamps
Vancamps
Camp’s is een producent van mosterds, pickels en op zuur ingelegde groentjes. Odoo wordt er gebruikt voor de verkoop, boekhouding en het voorraadbeheer.
Velleman
Velleman
Velleman werd in 1974 door Koen Velleman opgericht als producent van elektronische kits. Ondertussen is het, na meer dan 40 jaar, uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het ontwikkelen van elektronische kits, instrumenten en modules én brengt het een uitgebreid assortiment aan consumenten- en doe-het-zelf-producten op de markt.
Vandaag is Velleman met maar liefst 16.000 producten, verspreid over 8 huismerken en 50 A-merken, in meer dan 80 landen aanwezig. Velleman wil slimme en boeiende oplossingen ontwikkelen en wereldwijd innovatieve elektronische producten en gereedschappen aanbieden.
Verdonck Professional Partners
Verdonck Professional Partners
Verdonck Professional Partners is gespecialiseerd in het screenen, aantrekken en in dienst houden van talentvol personeel.

Verdonck Professional Partners heeft bovenop Odoo een online screening & test platform gebouwd waar kandidaten verschillende screeningtesten kunnen afnemen.
Wash-IT
Wash-IT
Wash-it bundelt op een doordachte en efficiënte manier verschillende partners in de markt om het wassen van bekers te organiseren op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze.

Om efficiënter te kunnen werken en een goed overzicht te hebben op de interne processen, heeft Wash-it gekozen voor een Odoo implementatie bij Somko.
Westreex
Westreex
Westreex is een collectief van verschillende 100% West-Vlaamse Hoeve- en Streekproducenten die samen hun producten aan de man brengen.
Yalp
Yalp
Yalp is leverancier van sport- en speeltoestellen over de hele wereld. Zij creëren inspirerende omgevingen die jongeren én ouderen uitdagen om te bewegen, maar waarbij het vooral draait om PLEZIER maken.
De bedrijfsnaam YALP is het omgekeerde van PLAY.
Yalp
Yalp
Yalp is leverancier van sport- en speeltoestellen over de hele wereld. Zij creëren inspirerende omgevingen die jongeren én ouderen uitdagen om te bewegen, maar waarbij het vooral draait om PLEZIER maken.
De bedrijfsnaam YALP is het omgekeerde van PLAY.
comma bv
comma bv
Als strategisch marketingagentschap transformeren we samen uw ambitieuze kmo, organisatie of start-up.
e-BO Enterprises
e-BO Enterprises
Organisatie dat IT oplossingen aanbiedt aan middelgrote ondernemingen en overheidsinstanties.
Odoo wordt er ingezet voor CRM, verkoop, projectbeheer en boekhouding.