À la recherche de Services ?

Contactez un Partenaire

Grip ICT BV
Voltaweg 1
5466 AZ Veghel
Pays-Bas
+31 40 218 6018
login@gripict.com
Informatique/Communication
Ready

Grip ICT BV

De mensen achter GR!P ICT optimaliseren al geruime tijd de bedrijfsprocessen van een diversiteit aan bedrijven. GR!P ICT is specialist op het gebied van implementatie en optimalisatie van bedrijfssoftware oplossingen zoals Odoo.

Onze uitdaging vinden wij in het denken buiten de kaders. Kan het systeem niet helemaal wat u wil? Dan gaan wij nadenken over hoe het wel kan. Juist het automatiseren van de processen (ofwel Optimalisatie) geeft ons het gevoel meerwaarde mee te kunnen geven aan ons werk. Het is voor ons optimaal als ons werk zichzelf terugbetaalt. Meestal wegen we de kosten dan ook al af tegen de baten bij het eerste gesprek. Handelingen die een medewerker meermaals per dag verricht kunnen vaak geautomatiseerd worden. Wij gaan net dat stukje verder zodat u GR!P krijgt op uw ICT en organisatie.

GR!P ICT is houvast

Références

Alloutdoor Beheer BV
Buiten leven met de mooiste tuinmeubelen.

Geniet nog meer van het buitenleven door uw tuin en terras in te richten met exclusieve tuinmeubelen. Loungen of comfortabel tafelen in uw eigen omgeving is toch iets unieks? Ook de nodige bescherming tegen de zon in de vorm van een mooie parasol of schaduwdoek mag dan niet ontbreken. Voor mooie serre- en tuinmeubelen is het zeker de moeite waard om onze showroom te bezoeken in Oirschot. Tuinmeubels van diverse ontwerpers, fraai vorm gegeven, prachtige design meubelen, klassieke tuinmeubelen van teakhout en modern tuinmeubilair van aluminium of roestvast staal..... Met onze meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van buitenmeubelen en parasols bent u bij ons aan een vertrouwd adres. Graag tot ziens in onze showroom met tuinmeubelen, in Oirschot, Brabant.
CAMparts
CAM Parts makes the ordering of spare parts easy! The nice thing about this wholesale is that they have most parts in stock, which means the products can be delivered fast. The shop is nice and clear and their customer support is fantastic!

We are a rapidly growing wholesaler in spare parts and accessories for smartphones, tablets and computers. We have 5 warehouses in the Netherlands, Belgium, France and Germany. With more than 20 years of experience.
CCIJ Group
CCIJ Group:
Tegenwoordig is CCIJ een bedrijf wat volop in beweging is. Naast verkoop en verhuur houden wij ons bezig met service en opslag van containers.
Om de term "full-service" kracht bij te zetten heet het bedrijf sinds 2012 Van Vliet Bouwmaterieel.

CCIJ Group en odoo:

Grip ICT implementeerde diverse odoo modules binnen CCIJ group. Gebruikte modules zijn, CRM, Sales, Subscripitons, Website, Rental, E-sign, Purchase, Inventory, Accounting, Barcode.
COMMbv
COMMbv ondersteunt OR-en in raad en daad. We halen samen het maximale uit medezeggenschap!

We kennen de speelvelden op het terrein van medezeggenschap, managementontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, OR-verkiezingen en HRM als geen ander. We brengen ze samen onder het motto ‘partijen zijn partners ‘.

Diensten zijn onder andere Advies en begeleiding, Training en OR-verkiezingen & MTO’s.
DSM PPE+
DSM PPE+ B.V. is onderdeel van Joint Venture Dutch PPE Solutions. Deze gemeenschappelijke onderneming helpt in het voorzien in de urgente behoefte om de wereldwijde, grootschalige productie en leveringsketens van persoonlijke beschermingsmiddelen te diversificiëren en de afhankelijkheid van een beperkt aantal producenten te verminderen. Het verwezenlijken van de eerste permanente productiefaciliteit voor kritisch filtermateriaal in Nederland zal zorgen voor meer veerkracht wanneer de vraag naar gezichtsmaskers en de materialen die daar voor nodig zijn in de toekomst mogelijk toeneemt.

DSM PPE+ en odoo:
Grip ICT implementeerde odoo binnen DSM PPE+, startend met de modules, Sales, Purchase, Accounting en Inventory is het geheel daarna uitgebreid naar Productie, Quality en Maintenance. De nodige Quality checks en bijbehorende Quality certificaten alsmede Pallet labelling is ontwikkeld waardoor het geheel in één systeem verwerkt kan worden.
Enjoy Nails
De Groothandel voor Beauty & Wellness producten.
MAZ Beautyland is de voordeligste groothandel en online-winkel van de Benelux voor beauty, pedicure, nagel en wellness. Bij ons kunt u veilig en vertrouwd online beauty producten kopen evenals ontharingsproducten als suiker pasta en harsapparaten.

Op zoek naar een opleiding nagelstyliste, suiker ontharing of cosmetische voetverzorging? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al onze opleidingen zijn BTW vrij. Kijk snel op enjoy-nails.nl voor de opleiding die bij jouw past.
European Permit Service B.V.
Met EPS gaat u met een gerust hart de weg op. Dankzij onze kennis, ervaring en de juiste connecties kunnen we u adequaat adviseren over de eisen die overheden stellen aan uw uitzonderlijk transport. Ook kunnen we zorgen voor een routeverkenning en/of transportbegeleiding. Het regelen van de juiste transportvergunningen / ontheffingen is complex en daardoor specialistenwerk. Laat het dus over aan EPS.
Fermax
Wil je dierenhuiden kopen van topkwaliteit? By Max dierenhuiden voorziet je van een groot assortiment aan dierenhuiden. Wij hebben een grote voorraad waardoor alles direct verkrijgbaar is via onze online winkel. Daarnaast ben je er bij ons zeker van dat je de dierenhuiden ontvangt die je op de foto ziet in onze webshop. Alle vachten en vellen zijn dan ook zeer uniek. De prijzen van By Max zijn zeer goedkoop, omdat de huiden direct van de looierij worden geïmporteerd. Zo komen de koeienhuiden uit Zuid-Amerika, de rendierenvachten uit Scandinavië en de schapenvachten uit Oost-Europa.
GFFE BV
GFFE B.V.:
Our mission statement is to serve the world with the best quality frozen food products. The access to good food should be a primary right for each individual on this planet. Throughout the entire supply chain we only work with the best and most reliable partners. From producer to shipping line. GFFE BV brings the best food to every corner of the world.

GFFE and odoo:
Grip ICT implemented odoo with GFFE, training of Accounting and sales users was part of the job. Odoo was chosen because of the simplicity and ease of use. The biggest reason for choosing odoo was the integration of the complete process, Sales, Accounting, partner portal, documents and the possibilities to synchronize bank statement, reconcile invoices and AI-powered Invoice Automation.
Gard & Care
Steenkorven voor gemeente, hovenier én particulier.

Al ruim tien jaar maken wij mooie en bijzondere steenkorven, een mijlpaal om te vieren. We vonden het daarom tijd voor een nieuwe krachtige en frisse uitstraling. We hebben daarom een embleem ontworpen dat nog jaren meekan. En natuurlijk hoort daar ook deze nieuwe website bij.
Goodwork bv
GoodWork B.V.:
GoodWork is een metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en plaatsing van kogelwerende kooien (beveiligde werkplekken voor benzinestations), stalen puien en meubels voor onder meer horeca, kantoren en woonhuizen.
We werken met een team ervaren en betrokken professionals. GoodWork staat voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Na montage en plaatsing zorgen we voor het onderhoud en de service bij eventuele technische storingen.

Goodwork en odoo:
Grip ICT ondersteunde bij keuze, implementatie en migratie van Mamut naar odoo. Bij de keuze lag de nadruk op een alles omvattend systeem waarin Boekhouding, Verkoop en Service naadloos in elkaar overliepen. Goodwork was als gewend om met een erp systeem te werken waarin de modules naadloos samenwerkten. Echter was men opzoek naar nog meer flexibiliteit en device onafhankelijkheid. Met odoo kunnen de service medewerkers middels de field service module onderweg op mobiel of tablet de werkzaamheden voltooien, foto’s toevoegen aan opdrachten en uren verwerken. Alles naadloos binnen het odoo systeem.
Grip ICT BV

De mensen achter GR!P ICT optimaliseren al geruime tijd de bedrijfsprocessen van een diversiteit aan bedrijven. GR!P ICT is specialist op het gebied van implementatie en optimalisatie van bedrijfssoftware oplossingen zoals Odoo.

Onze uitdaging vinden wij in het denken buiten de kaders. Kan het systeem niet helemaal wat u wil? Dan gaan wij nadenken over hoe het wel kan. Juist het automatiseren van de processen (ofwel Optimalisatie) geeft ons het gevoel meerwaarde mee te kunnen geven aan ons werk. Het is voor ons optimaal als ons werk zichzelf terugbetaalt. Meestal wegen we de kosten dan ook al af tegen de baten bij het eerste gesprek. Handelingen die een medewerker meermaals per dag verricht kunnen vaak geautomatiseerd worden. Wij gaan net dat stukje verder zodat u GR!P krijgt op uw ICT en organisatie.

GR!P ICT is houvast

Hightide BV
Hightide is uw ontwikkelings- en engineeringpartner op hydrauliek-gebied. Met ruim 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van hydraulische aandrijfsystemen voor de machinebouw zijn wij in staat om elk hydrauliek-vraagstuk op te lossen.

We kijken hierbij niet alleen naar de aandrijving zelf. Onze kracht zit in het overzicht van het gehele systeem. Bij Hightide begrijpen we wat u van uw machines verwacht. En daar bieden wij de meest optimale oplossing voor.
OTSUTECH VOF
Wij zijn volledig thuis in de water en reinigings techniek voor de food & industry.
Door de bijna 20 jaar ervaring in de sector zijn we in staat mee te denken in processen,
om zo voor u een passende oplossing te bieden.
Door dit inzichtelijk te maken en te vereenvoudigen kunnen wij u met ons totaalpakket ontzorgen.

Door ons solide totaalpakket, met rechtstreekse inkoop bij de fabrikant, staan wij garant voor een goede service,
en een snelle levering tegen concurrerende prijzen.
Partners4cars
ARE U LOOKING FOR A SOLID PARTNER IN CARS, LOOK NO FURTHER ! U HAVE FOUND US

We have a large network of dealerships to provide you with the best deals. We are an independent wholesaler and offer a constant up to date stock level. Also we provide u, your specified ordered car on the right time.
Partners4Cars has more then 20 years experience in the automotive business.

Partners4Cars will give you the full service treatment you need. We think in solutions not in problems. Therefore our clients are based all over the globe and most of the clients are car dealers, leasing and rental companies. If you have any questions please feel free to contact us.
Shop4Office
Shop 4 Office is in 2001 gestart als Multi-Office Zutphen. Onze doel was en is om voor u een compleet en voordelig assortiment kantoorbenodigdheden aan te bieden.

Een One-stop-shop met een ruime keuze aan kantoorartikelen, kantoormeubelen, inktcartridges, toners en facilitaire producten. Dit alles met een hoge service graad. Waar anderen stoppen gaan wij verder. Bij Shop 4 Office betaalt u nooit teveel. Ook voor specifieke- en speciale artikelen kunt u bij ons terecht! Vraag erom en wij doen u een aanbod, zo houdt u tijd over om te ondernemen!
Toolingpartners B.V
Het belangrijkste onderdeel van ToolingPartners zijn de mensen die er werken. Al onze medewerkers hebben een passie voor techniek en zijn betrokken bij onze Partners. Hieronder stellen we u graag voor team ToolingPartners.
Xolv B.V.
Xolv, betrokken en deskundig
Xolv is opgericht in 2009. De partners en medewerkers zijn al geruime tijd ondernemer en zijn al tientallen jaren actief in de markt van kredietverzekeringen, financieringen en credit management. Met een focus op middelgrote en internationale ondernemingen bedienen wij inmiddels meer dan 500 klanten, waarvoor we meer dan 20 miljard euro omzet verzekeren. Daarmee behoren we tot de top 4 in Nederland.

Xolv en odoo:
Grip ICT implementeerde odoo binnen Xolv, de gebruikte modules zijn CRM, Sales, Subscriptions, Website, Documents, E-sign, Purchase, Accounting, E-mail marketing, Time Off, Expenses. Tevens creerde Grip ICT enkele maatwerk modules waarbij de nadruk ligt op het kunnen invoeren/kiezen van de juiste kredietverzekeringen en vooral de combinaties van opties waarbij meer dan 100 keuze opties niet uniek zijn. Tevens is een importmodule ontwikkeld voor het importeren van provisie sheets.
reNature Investments BV
reNature;
We rethink the way farming is currently done going beyond sustainability by designing and implementing diverse, regenerative systems on all scales.
We are a diverse, dedicated team. Together with our partners, we bring together knowledge about agriculture, ecology, communications, agroforestry and more to make the business case for regenerative agroforestry around the world.

reNature and odoo:
Grip ICT supported the Accounting & Finance expert Sigma Financials with the implementation of odoo at reNature. Sigma Financials runs the complete financials for reNature in odoo. reNature employees can sent in expense claims to the system where Sigma personal can book the claim to the appropriate accounts. Also the use of odoo’s possibilities to synchronize bank statement, reconcile invoices and AI-powered Invoice Automation support the process day by day.