A la recherche de Services ?

Contacter un Partenaire

erp|open

Gold Partenaire

erp|open
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Pays-Bas
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl
IT/Communication

Op weg naar een succesvolle toekomst!

erp|open helpt uw organisatie toekomstbestendig te zijn. Dit doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met slimme software. Wij weten niet hoe de toekomst van uw organisatie eruitziet, maar wel hoe u daar kunt komen.

erp|open B.V. is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom businessmodellen, bedrijfsprocessen, - automatisering en implementatie en wij bieden u een oplossing waarmee u in de praktijk kunt werken.

Slim, eenvoudig en efficiënt
Door juist de combinatie te leveren van consultancy en implementatie is erp|open uitgegroeid tot een complete dienstverlener op het gebied van bedrijfsautomatisering. Wij kennen de technische- en functionele mogelijkheden en beperkingen en weten deze te vertalen naar praktische oplossingen voor uw organisatie.

Wij spreken uw taal
erp|open is actief in verschillende markten, maar heeft een specialisme opgebouwd in de groothandel- en de industriële branche, ICT dienstverlening en e-commerce.

Wij zijn erp|open

    • Professioneel
    • Conform vooraf gemaakte afspraken
    • Innovatief & up-to-date
    • Gedreven en nauw betrokken
    • Oplossingen gericht op mensen

…en maken graag kennis met u! 


https://erpopen.nl

Odooacademy.nl is een initiatief van erp|open, het opleidingscentrum van Nederland. Wij trainen partners, eindgebruikers, systeem- en applicatiebeheerders in alles diciplines van Odoo. Geleerd en toegepast in de praktijk en vertaald in studiemateriaal in zowel klassikale als incompany trainingen.

Références

A. H. Kooijmans & Zonen B.V.
A. H. Kooijmans & Zonen B.V.
A.H.Kooijmans & Zn. BV. is hét adres voor al uw professionele, kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen en gereedschapstelen. Wij leveren sterke en duurzame gereedschappen voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariërs. Kooijmans is de leverancier van sterke merkproducten en private label fabricaten. Hoog in ons vaandel staat een constante kwaliteit, hoge uitleveringsgraad en uitstekende klantenservice.
Allinova B.V.
Allinova B.V.
Allinova is een erkend en deskundig bedrijf met ruim een decennium aan ervaring op het gebied van specialistische chemicaliën voor diverse technische industrieën. Onze kernmarkten omvatten de papier-, textiel-, bouw-, verpakkings- en chemische industrie die we bedienen met oplossingen in plaats van slechts producten.
Onze belangrijkste kenmerken zijn innovatieve ontwikkeling, kwalitatieve productie en efficiënte supply chain management. Deze belangrijke kenmerken hebben bewezen van essentieel belang te zijn voor de duurzame relaties die we hebben kunnen ontwikkelen in de afgelopen tien jaar.
Armac B.V.
Armac B.V.
Advies
· Inventariseren, vastleggen, terugkoppelen
· Creatieve oplossingen
· Merkonafhankelijk advies

Het ontwikkelen van een machine of procesbesturing is niet waar de uitdaging ligt. Waar Armac zich echt onderscheid is het inventariseren en begrijpen van uw wensen, deze vertalen en vastleggen in een functioneel ontwerp om vervolgens een machine of procesbesturing te leveren die exact aansluit bij uw behoefte.

Claresco B.V.
Claresco B.V.
Claresco Groep is een samenwerking van een aantal bedrijven die allen werkzaam zijn op het gebied van ICT. De groep is voor haar klanten hét aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van automatisering en optimalisatie van de bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse.

Verschillende disciplines, ondergebracht in gespecialiseerde werkmaatschappijen. De kennis en ervaring uit deze verschillende maatschappijen kan uitstekend gecombineerd (geïntegreerd) aangeboden worden aan onze klanten.

Maximale integratie van de verschillende disciplines wordt mede mogelijk gemaakt door gemeenschappelijke technologische achtergrond. Zo richten wij ons met name op Microsoft technologie en standaard Microsoft producten voor onze software ontwikkelingen.
CrossGuard B.V.
CrossGuard B.V.
CrossGuard BV is een YesDelft! start-up met een fundamenteel andere kijk op handbescherming. Met de ontwerpbenadering van een ingenieur creëren we veiligheidshandschoenen die de beste bescherming bieden tegen fysieke impact zonder de motorische vrijheid te beperken.

Ons motto is: "bescherming zonder compromissen" en met ons eerste product, de ProGauntlet, zijn we goed op weg om een ​​nieuwe standaard te zetten in uitrusting voor gewapende vechtsporten.

In de toekomst zal onze technologie het verschil maken in andere toepassingen, zoals wetshandhaving, zware industrie en andere sporten. Als je de hand eenmaal kunt beschermen tegen een stalen zwaard, is de rest een wandeling in het park.

CrossGuard-gietsystemen

Vanwege de complexe aard van onze gepersonaliseerde producten, kunnen ze eenvoudigweg niet worden gemaakt met conventionele plastic gietmethoden. Daarom hebben we ons eigen productiesysteem ontwikkeld waarmee we een grote verscheidenheid aan complexe vormen kunnen gieten tegen een fractie van de traditionele gietkosten.

We staan ​​open voor beperkte productieorders

Neem contact met ons op als u een moeilijke productieorder met een laag volume heeft waarvoor een grote verscheidenheid aan vormen in hoogwaardige kunststoffen vereist is.
De Stille Boot
De Stille Boot
Elektrisch Varen

een logische keuze

De Stille Boot is sinds 2004 expert op het gebied van elektrisch varen.

Wij leveren elektrische aandrijvingen en aanverwante producten aan gerenommeerde werven en watersportwinkels in Nederland.

De Stille Boot is de importeur van Torqeedo elektrische aandrijvingen, Solbian flexibele zonnepanelen, Genasun MPPT's, Solarpod solar generators, Simarine accubewaking en Sentinel remote monitoringsystemen.

Sinds 2017 is De Stille Boot exclusief distributeur van WaterWorld elektrische inboard motoren.
Dutch Card Printing B.V.
Dutch Card Printing B.V.
Dutch Card Printing heeft vele technieken in huis om unieke plastic cards te produceren. Wij drukken op verschillende materialen, zoals ABS, PVC, PETG, ECOpas® van aardappelzetmeel of zelfs hout. Passen met magneetstrip, NXP mifare of desfire chips (RFID), Tiriskaarten enz. Lees meer over onze materiaalsoorten.
DCP bezorgt je cards met een postmailing bij je doelgroep of levert je een geschikte cardprinter die exact aansluit bij je behoefte voor eigen productie. Met partners hebben we ICT oplossingen voor cards ontwikkeld, waaronder:

· giftcardsystemen
· ledenadministratie
· carddesign software
· RFID software
· toegangscontrole oplossingen
Eyoba E-commerce B.V.
Eyoba E-commerce B.V.
Nouvez is een online woonwinkel vol met design meubels en accessoires. Wij zijn een erkende dealer van diverse nationaal en internationaal bekende merken. Van stoelen en banken tot een prachtige eettafel en van accessoires voor in de slaapkamer tot tuinmeubelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is ver-krijgbaar bij een webwinkel van Nouvez.

Design meubels en accessoires van Nouvez

De online woonwinkel van Nouvez bevat de grootste online collectie design

meubels van Nederland. Bij onze online woonwinkels kun je bijvoorbeeld prachtige design stoelen vinden. Modern, landelijk, eetkamerstoelen, tuinstoelen: de keuze is eindeloos. Bekijk dus gauw onze collectie stoelen bij één van onze webwinkels!
Ook voor allerlei banken ben je bij de webwinkels van Nouvez op de juiste plek. Onze woonwinkel biedt namelijk een ruim aanbod aan banken in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld een handige slaapbank, een relaxte tuinbank of unieke eetkamerbank. Bekijk dus snel het aanbod banken van Nouvez!

Lekker relaxen? Check dan eens een fauteuil van Nouvez! Onze webwinkels herbergen namelijk een grote variëteit aan fauteuils. Met of zonder arm-leuningen, van leer of van stof, onze online meubelwinkel heeft het allemaal. Treuzel niet en ga gauw naar de fauteuil sectie van de woonwinkel!
FORMFUTURA V.O.F.
FORMFUTURA V.O.F.
Wij bij Formfutura zijn ware gelovigen in het leven-veranderende technologie van desktop 3D printing. We zijn zeer gepassioneerd en enthousiast over 3D printen en de kansen die voortvloeien uit deze technologie. Ons doel is om onze mede-enthousiastelingen te bieden in de 3D-printing gemeenschap met de beste materialen / filamenten beschikbaar voor een redelijke prijs. We willen 3D printen betaalbaar en beschikbaar maken voor iedereen. Zoals onze naam al aangeeft, willen we de beste en nieuwste materialen beschikbaar stellen voor onze klanten en hen in staat stellen hun ontwerpen te maken via desktop 3D printing. Wij geloven dat iedereen een ontwerper in zich heeft. Wij zijn de bouwsteen van uw creaties!
FZ Organic Food
FZ Organic Food
FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 32 landen in diverse (houdbare) categorieën met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
Fundion Origination B.V.
Fundion Origination B.V.
Fundion stelt vermogensbeheerders en geldverstrekkers in staat om het MKB unieke marktleidende productproposities aan te bieden in alle productcategorieën. Fundion wil de voorkeurskeuze zijn voor alternatieve en traditionele financiers die hun front-end tot back-end kredietprocessen willen uitbesteden.

Onze oprichters
Topicus: Topicus is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van fintech-oplossingen voor zakelijke kredietverlening en werkt samen met de meeste grote banken in Nederland.

Fortion: de houdstermaatschappij van het grootste landelijke netwerk van gespecialiseerde MKB-schuldadviseurs in Nederland. Hun belangrijkste merk is Credion. Al meer dan 15 jaar stelt Credion ondernemers in staat hun ambities waar te maken door een financieringsadvies te geven dat past bij hun situatie en behoeften. Credion realiseert jaarlijks ruim € 1 miljard aan MKB-schuldvolume.

Een groep financiële investeerders met een sterk trackrecord in vermogensbeheer.

Art van Bruggen: medeoprichter en CEO van Fundion, een professional met meer dan 20 jaar ervaring in de kredietketen Corporate en MKB (frontoffice, risicomanagement en operations). Art heeft onder meer diverse senior managementfuncties bekleed bij ING en was lid van de raad van commissarissen van Qredits.
Global Technology Holding B.V.
Global Technology Holding B.V.
Affordable solutions for semiconductor & related industries
Looking for second source or the original OEM parts?
Upgrade your existing SAT, SST or CMP tool? Safe handling of thin wafers?

Every day, you are being challenged, to create smaller and more powerful microchips in the cleanest and most cost-efficient way possible. With our expertise in wafer handling tools and wet process equipment, we offer you a wide range of semiconductor equipment products and customized solutions for all your major process steps.

Do you want to extend the life-time of your process semiconductor equipment? Upgrade your CMP tool? SPS Europe works closely with OEM’s, Wafer Fabs and R&D institutes worldwide. Supported by our own full-time service engineers and our experienced sales staff we offer you >25 years of excellent wafer process technology know-how.

SPS Mission:
Our mission is to be your one-stop source for affordable semiconductor production systems and consumables, used in semiconductor fabrication, MEMS & Biotechnology.

SPS History:
Founded in 1988, we supply a range of industry leading products used worldwide for Wafer Handling & Shipping, Wet Process/CMP, Photolithography, and Thin Films (including Diffusion, CVD, Etch). We develop and customize products in close cooperation with our customers.
Hero Nederland B.V.
Hero Nederland B.V.
Over Hero

Hero Benelux maakt deel uit van de in Zwitserland gevestigde Hero Group die actief is in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Centraal-Azië, en het Verre Oosten. Het hoofdkantoor van Hero Benelux is gevestigd in Breda.

Missie
Hero Benelux wil het goede van de natuur binnen handbereik brengen om consumenten, jong en oud, op een gezonde manier te laten genieten.

Visie
Wij willen een transparante en duurzame organisatie zijn met topkwaliteit merkproducten, ontwikkeld samen met onze partners. Door voortdurend te ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen overtreffen wij de verwachtingen van consumenten op het gebied van smaak, kwaliteit, gemak en ingrediënten en communiceren daar transparant over. Wij werken samen met de Hero Groep en andere partners en vergroten daarmee onze kennis, innovatiekracht en groeimogelijkheden. Wij onderschrijven het belang van duurzaamheid en voeren daar actief beleid op.
Hobbytractor B.V.
Hobbytractor B.V.
In 2008 zijn we voor de hobby en zeer kleinschalig begonnen met het importeren en verkopen van tweedehands minitractoren. Vanwege de enorme groei zijn we in 2015 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Daarbij hebben we onze producten uitgebreid met een groot aantal werktuigen zoals frezen, klepelmaaiers en houtversnipperaars.

Inmiddels zijn we de grootste importeur van minitractoren en werktuigen in de Benelux. We hebben altijd zo’n vijftig tweedehands minitractoren op voorraad staan en sinds 2017 zijn we de importeur voor de Benelux en Duitsland van nieuwe Fieldtracminitractoren.

Naast de nieuwe en tweedehandse minitractoren en werktuigen verkopen we ook veelgebruikte (nieuwe én tweedehandse) onderdelen welke we direct vanuit ons 2400m² grote magazijn aan onze klanten leveren. Alle producten in onze webshop worden met PostNL geleverd met uitzondering van machines en enkele grote producten zoals banden en dergelijke, deze leveren we zelf óf via een externe expediteur.
Interstroom informatietechnologie b.v
Interstroom informatietechnologie b.v
Interstroom adviseert bedrijven al vanaf 1995 op het gebied van netwerkbeveiligingen, internettoepassingen en ontwikkelt praktische toepassingen met behulp van internettechnologie. De aanwezige kennis en ervaring op het gebied van informatica, bedrijfskunde en bedrijfseconomie maken Interstroom de ideale cloud provider voor bedrijven die gebruik willen maken van de moderne communicatietechnologie. Interstroom levert oplossingen voor ICT-vraagstukken op basis van internettechnologie. Het werkgebied van Interstroom omvat verschillende onderdelen zoals: Cloudoplossingen, VoIP Telefonie Netwerkbeveiligingen, gegevensbeveiligingen, en Internetverbindingen. Interstroom beschikt bovendien over een goede eigen internetinfrastructuur.
KEI International Ltd.
KEI International Ltd.
KEI International Limited is the holding company of Kinetic Evaluation Instruments BV of The Netherlands and responsible for globalizing its business and funding its research and development activities.

Kinetic Evaluation Instruments BV is an established and reputable manufacturer of Surface Plasmon Resonance based biosensors. Founded in year 2012, as a spin-out from Metrohm, the key staff members have over 15 years SPR experience. Since 1997 they designed and manufactured a range of state of the art SPR instrumentation and software for biochemistry, and the combination with electrochemical characterization of molecule interactions (ESPR).
Kopu.nl
Kopu.nl
Kopu.nl is het gespecialiseerde warenhuis voor al je huis- en tuinlinnen.
LPF Flexible Packaging BV
LPF Flexible Packaging BV
Clondalkin Flexible Packaging

Wij zijn gevestigd in Grootegast (Nederland) en produceren flexibele verpakkingen. We doen dit voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de gezondheidszorg, petfood, industrie en landbouw. We begrijpen dat de steeds veranderende consumentenmarkt het vermogen vereist om zich aan te passen en te innoveren. Tientallen jaren ervaring met (flexibele) verpakkingen stellen ons in staat om verpakkingen van hoge kwaliteit te bieden met eersteklas service en snelle levertijden. Kijk op onze website en ontdek hoe de perfecte verpakkingsoplossing de prestaties van uw bedrijf en merk kan verbeteren.
MCX ADMINISTRATION SERVICES BV
MCX ADMINISTRATION SERVICES BV
MCX gelooft in de kracht van specialisten
Zaken die aan het hart gaan, wilt u met de grootst mogelijke kwaliteit waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere taak het best uitgevoerd kan worden met de inzet van een specialist. Wij zijn al sinds 1999 de expert op het gebied van technisch beheer van Oracle applicaties. Ons team bestaat uit beheerspecialisten die stuk voor stuk uw wensen en belangen op de eerste plaats zetten. Kennis, innovatie en partnership zijn bij ons kernbegrippen.

Daarnaast dragen wij er altijd zorg voor dat klanten waar voor hun geld krijgen. Gedreven door de prikkels van techniek, doen wij wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Ons uiteindelijke doel? Zorgen dat ICT de business van klanten vooruit helpt. Klanten krijgen bij ons de best mogelijke kwaliteit tegen een vast bedrag per maand. Zo leggen wij onze lat hoog en weet u zeker dat uw systemen altijd op de toppen van hun kunnen presteren. Wij zijn er van overtuigd dat deze aanpak werkt. Het is niet voor niets dat zoveel klanten ons bijna eeuwig trouw blijven.

MCX is de technisch beheer specialist van:
Oracle E-Business Suite
PeopleSoft (ERP en Campus Solutions)
Oracle Financial Services Revenue Management and Billing
SQL database beheer
Primavera
Nitea IT Solutions B.V.
Nitea IT Solutions B.V.
Over Nitea

Nitea werd in 1999 opgericht door kwekers voor kwekers en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van software voor telers in de (glas)tuinbouwsector en verpakkingshallen. Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde Work-IT software een sterke marktpositie. Nitea werkt actief samen met diverse leveranciers in de sector om producten effectief op elkaar te laten aansluiten en hierdoor klanten te ontzorgen bij de invoering en gebruik van hun automatiseringstoepassingen.

Onze software wordt in de Benelux rechtstreeks en daarbuiten via partners verkocht. Inmiddels zijn meer dan 300 kwekerijen en verpakstations voorzien van Work-IT software van Nitea. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Work-IT
Work-IT is een softwareplatform dat bestaat uit praktijkgerichte softwaremodules en handige apps en is onderverdeeld in de productsoorten Work-IT Teelt en Work-IT Verpakken. Klanten zijn actief betrokken bij de ontwikkeling: Work-IT werkt zoals u werkt in plaats van andersom. Work-IT is beschikbaar in verschillende talen, maakt gebruik van Microsoft technologie en wordt gebruikt door telers en verpakkingshallen over de hele wereld.
Outbound B.V.
Outbound B.V.
Speciale expeditievoertuigen zijn ontstaan uit de gedeelde passie van Jan en Dianne van Haandel voor reizen en motorvoertuigen. Bij het bouwen van de eerste Outbound-truck realiseerden ze zich al snel dat er weinig hoogwaardige en betaalbare ramen en luiken beschikbaar waren die aan hun behoeften voldeden. Ze besloten om hun eigen ramen en luiken te ontwikkelen die aan hun behoeften voldeden en mooi bij de truck pasten.

Bouwers van andere expeditiewagens, campers en individuen merkten de ramen en luiken op en begonnen te vragen of ze deze ramen en luiken ook voor hen konden produceren. Omdat Jan en Dianne hun kennis en passie graag delen, hebben zij de ramen, luiken en deuren verder ontwikkeld totdat ze tevreden waren met de producten. Deze producten zijn nu te koop op deze website.

De ramen, deuren en luiken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en er zijn ook op maat gemaakte rolgordijnen verkrijgbaar die passen bij de ramen. Als u op zoek bent naar producten van hoge kwaliteit die op uw voertuig passen, kijk dan eens naar onze producten.
PCS
PCS
Pressure Control Solutions B.V. is centrally located in Veenendaal, the Netherlands, since 2016. We supply our customers with precision pressure control products, specifically selected for their specific process requirements. In addition to precision pressure control (back pressure & forward pressure), Pressure Control Solutions has a solid track record and growing focus on other process parameters, such as flow or level.
Pastoe
Pastoe
De pastoe fabriek startte in 1913 met de industriële productie van stoelen in Utrecht (Nederland). Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een fabrikant van design meubels, diep genesteld in de Dutch Design traditie. Pastoe meubels worden over de hele wereld verkocht. In 2016 is de fabriek verhuisd naar Houten. Ons productieproces is aangepast aan de eisen van de tijd en de nieuwe fabriek biedt ons de mogelijkheid nog eens 100 jaar door te gaan. Een bezoek aan de fabriek en de fabrieksshowroom is de moeite waard. En neem gerust de kinderen mee.

We kopen op maat gemaakte panelen in, schuren en lakken ze (in 48 kleuren), controleren elk onderdeel, monteren de onderdelen heel precies en maken ze gereed voor bezorging. Van Aalst tot Zuid Korea. Iedere dag proberen we het maakproces te verbeteren en duurzamer te maken. Zo komen alle materialen binnen een straal van 80 km van onze fabriek. En we accepteren eeuwig zorg voor onze producten. Elke dag sturen we nog onderdelen op van kasten die lang geleden door ons geproduceerd zijn. Duurzaamheid begint bij zorg voor je producten.
Pedak meettechniek B.V.
Pedak meettechniek B.V.
Meer dan alleen metertjes

Van de Zuidpool tot Afrika. Pedak meettechniek komt u overal tegen. Dat is niet zo vreemd als u bedenkt dat Pedak meettechniek al meer dan 40 jaar dé expert is op het gebied van meten, registreren en weergeven.

Diverse merken uit de gehele wereld gecombineerd met een aantal eigen ontwikkelingen zorgen voor een zeer compleet pakket van sensoren, displays, dataloggers, monitoring, handmeters, Aw-meters en kalibratie.
ProductFlow
ProductFlow
ProductFlow
ProductFlow is een platform waarmee brandowners en retailers content kunnen beheren en verzenden naar derden zoals eBay, Amazon, Google, vidaXL en BOL.

Verbeter de time-to-market
Heb je het gevoel dat je het wiel telkens opnieuw moet uitvinden als je een nieuwe marketplace toevoegt? Dan biedt ProductFlow de oplossing. Voer één keer de inhoud van de producten in en ProductFlow doet de rest.

Kosten verlagen
Wanneer je producten aan nieuwe marktplaatsen toevoegt, herhaal je elke keer dezelfde actie. De markt ontdekken, bedenken hoe u inhoud kunt toevoegen, inhoud kunt schrijven, deze in het juiste formaat kunt plaatsen en vervolgens kunt uploaden. Tijd en dus kosten die gemakkelijk beter besteed kunnen worden. Ontdek de voordelen van ProductFlow en bespaar jezelf al deze moeite.
RBICT
RBICT
Persoonlijke aandacht voor het MKB

RBICT heeft zijn focus op het midden en klein bedrijf en zijn daarnaast gespecialiseerd in de zorgsector. RBICT heeft dan ook een brede kennis in AIS en HIS systemen.

RBICT is ontstaan uit de steeds meer groeiende vraag naar eigen systeembeheerders voor het MKB. Met RBICT heeft u in feite een eigen systeembeheerder in dienst. Dit betekent dat RBICT erbij gebaat is dat uw ICT omgeving stabiel, efficient en zo veilig mogelijk functioneert. RBICT zorgt tevens voor een 24 uurs monitoring service waarbij wij uw hardware ten alle tijden op de achtergrond kunnen volgen, echter met als uitgangspunt preventie in plaats van “brandjes blussen”.

Eerlijk advies op maat

Ons bedrijf is volledig gericht op het leveren van betrouwbare service. In hoofdlijnen richten wij ons daarom niet op de verkoop van hardware/software. Op dit gebied willen wij -in tegenstelling tot de huidige markt- ons juist neerzetten als onafhankelijk met het beste advies, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. RBICT kan u ondersteunen bij het bestellen van de nodige hard/software.

Wij weten wat er speelt

Omdat wij ons dagelijks bezig zullen houden met uw ICT omgeving zullen wij weten wat er speelt. Nu bent u vaak afhankelijk van een leverancier die zich niet bekommerd om uw dagelijkse werkzaamheden, zij verkopen u nou eenmaal een product. Wij denken wel met u mee.

Ervaring in de zorgsector

RBICT heeft meer dan 10 jaar werkervaring en goede referenties bij het ondersteunen en adviseren van apothekers en huisartsen over geheel Nederland. Er ontstond een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht. Uw ICT omgeving perfect inrichten, zodat hard- en software goed met elkaar samenwerken, is voor ons geen enkel probleem.

ROYAL TABLEWARE
ROYAL TABLEWARE
Royal Tableware Group maakt al meer dan 400 jaar aardewerk met passie. Passie voor onze innovatieve ontwerpen, traditionele vormen en gedetailleerde handwerk. Passie van en door de mensen die bij ons werken. En vooral voor ons eindproduct: kwaliteitskeramiek in al haar bijzondere verschijningsvormen.
Raffles Outdoor Furniture
Raffles Outdoor Furniture
Wat is er mooier dan de aanblik van een tuin in bloei? Heerlijk optimaal genieten van het buitenleven.

Raffles Furniture, de teakspecialist sinds 1993, kan u daarbij helpen.

Wij hebben niet alleen de grootste collectie teak tuinmeubelen van de regio, maar ook een breed assortiment in wicker (kunstof draad), RVS, aluminium al dan niet gecombineerd met teak en of textilene.

Een bezoek aan onze winkel is de moeite waard want naast de tuinmeubelen hebben we verschillende tuindecoratie's zoals beelden van lavasteen, steencomposiet en andere materialen om uw tuin op te leuken en altijd leuke aanbiedingen. Of kom eens kijken in onze koopjescorner.
Robin Radar Systems B.V.
Robin Radar Systems B.V.
Wij zijn Robin Radar Systems. Technologieleider in het volgen en classificeren van kleine objecten.

Onze missie is om bruikbare informatie te bieden die de veiligheid en beveiliging voor zowel mens als dier verhoogt. En dat doen we door speciaal gebouwde radars te combineren met unieke software-algoritmen.

We bereiken leiderschap in wereldwijde nichemarkten door van klanten ambassadeurs te maken. En hoewel we trots zijn op onze leidende positie, nemen we het niet als vanzelfsprekend aan.

Vermeld in de top drie van meest innovatieve Nederlandse bedrijven, blijven we onderzoek doen, ontwikkelen, produceren en vooral innoveren.Meer dan 30 jaar toegepaste radarwetenschap

ROBIN startte in de jaren tachtig als een project binnen het gerenommeerde Nederlandse onderzoeksinstituut voor toegepaste wetenschappen (TNO). De projectnaam was een afkorting voor Radar Observation of Bird INtensity. Het doel was om botsingen tussen vogels en vliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht te voorkomen. In samenwerking met het FlySafe-initiatief van het Europees Ruimtevaartagentschap (ESA), heeft TNO softwarealgoritmen ontwikkeld om onbewerkte radarbeelden van luchtverdedigingsradars te verwerken om de intensiteit van de vogel te visualiseren.

In 2010 heeft hightechondernemer Siete Hamminga de technologie van TNO gesponnen om deze commercieel beschikbaar te maken:

"ROBIN is een goed voorbeeld van de explosieve combinatie die je krijgt als je 30 jaar wetenschappelijk onderzoek combineert met toegewijd ondernemerschap."

Hoewel er geen formele banden tussen de organisaties bestaan, fungeert TNO nog steeds als een van de strategische leveranciers van Robin, waardoor onze R & D-capaciteit wordt uitgebreid.

In 2014 daagde de Nederlandse overheid de industrie uit om met oplossingen te komen tegen kleine drones. Achtendertig bedrijven reageerden. Robin Radar werd de nummer één en won de aanbesteding om een ​​speciaal gebouwde drone-detectieradar te ontwikkelen. De radar was voor het eerst operationeel in juni 2015 om de G7-top in Duitsland te beschermen.

In 2016 werd Robin Radar door de Nederlandse overheid erkend als een van de drie meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland. (Bron: MKB-top 100)

De Koninklijke Luchtmacht was onze eerste klant in de jaren tachtig en we zijn er trots op dat zij vandaag nog steeds onze beste klant zijn.
Root B.V.
Root B.V.
Met Root haalt u een ervaren ICT-partner in huis. Van de eerste voetstappen op het wereldwijde web tot de internetbubbel eind jaren 90, wij hebben het allemaal meegemaakt. Deze ervaring heeft van ons een betrouwbare en sterke ICT-partner gemaakt. En dat ziet u terug in onze oplossingen: slim, duurzaam en veilig.
SCL Rotterdam
SCL Rotterdam
Auto import- en exportdienstverlening

SCL Rotterdam is de internationale full service dienstverlener voor import, export en (groot)handel in voertuigen. Wij zorgen voor efficiënte oplossingen waar u het nodig heeft om uw auto('s) in een ander land de weg op te krijgen.

Wij brengen uw voertuigen de wereld over

Voor particulieren, autobedrijven, (groot)handelaren en importeurs. Van oldtimers en motoren tot sportwagens en elektrische auto's. SCL Rotterdam zorgt voor veilig wereldwijd vervoer, efficiënte kentekenregistraties en een snelle aflevering.

Automotive en logistiek onder één dak

Compleet geïntegreerde oplossingen voor alles wat met auto's en vervoer te maken heeft. SCL Rotterdam helpt u van A tot Z met uitgekiende diensten waar en wanneer u het nodig heeft. Uw voertuig(en) snel voor de deur, klaar om te rijden.
SPS Group B.V.
SPS Group B.V.
Affordable solutions for semiconductor & related industries
Looking for second source or the original OEM parts?
Upgrade your existing SAT, SST or CMP tool? Safe handling of thin wafers?

Every day, you are being challenged, to create smaller and more powerful microchips in the cleanest and most cost-efficient way possible. With our expertise in wafer handling tools and wet process equipment, we offer you a wide range of semiconductor equipment products and customized solutions for all your major process steps.

Do you want to extend the life-time of your process semiconductor equipment? Upgrade your CMP tool? SPS Europe works closely with OEM’s, Wafer Fabs and R&D institutes worldwide. Supported by our own full-time service engineers and our experienced sales staff we offer you >25 years of excellent wafer process technology know-how.

SPS Mission:
Our mission is to be your one-stop source for affordable semiconductor production systems and consumables, used in semiconductor fabrication, MEMS & Biotechnology.

SPS History:
Founded in 1988, we supply a range of industry leading products used worldwide for Wafer Handling & Shipping, Wet Process/CMP, Photolithography, and Thin Films (including Diffusion, CVD, Etch). We develop and customize products in close cooperation with our customers.
Sim-Lab Products
Sim-Lab Products
Hoewel Sim-lab in 2015 begon als een start-up uit liefde voor Sim-racen, werd het al snel veel meer dan dat. De achtertuingarage maakte 4 jaar later plaats voor een productiefaciliteit van 1200 m2 waar we alle bestellingen engineeren, produceren en verpakken. Nu het Simlab-merk goed is ingeburgerd als dé plek voor kwaliteitsplatforms, zullen we ons inspannen om elk aspect van onze service te verbeteren. Met onze geselecteerde leveranciers, onze nauwe banden met het hart van de aluminiumextrusie-industrie in Europa en onze honger om onze voorsprong in de sim rig-markt te vergroten, zijn we klaar om onze visie na te streven en voort te bouwen op ons toenemende record van tevreden klanten.
TWS technologies B.V.
TWS technologies B.V.
De TWS groep levert hoogwaardige (draadloze) netwerken en diensten aan diverse organisaties. Met 3 werkmaatschappijen biedt TWS een breed aanbod aan netwerkproducten- en diensten aan. Bij TWS ligt de nadruk op projectmanagement, bewaking en het logistieke en financiële beheer.
Topicus Finance B.V.
Topicus Finance B.V.
Waarom Topicus, het IT bedrijf met impact


We kennen onze sectoren, onze markten en we kennen de partijen die daarin opereren. Of het nu gaat om opdrachtgevers, eindgebruikers of de consumenten van onze klanten.
USE System Engineering bv
USE System Engineering bv
USE System Engineering is een platte organisatie met vakkundige, creatieve en initiatiefrijke mensen. Onze medewerkers beschikken over het doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel dat nodig is om ideeën om te zetten in succesvolle producten.

USE System Engineering ontwikkelt uitgekiende producten voor duurzame, state-of-the-art oplossingen. Wij zijn in staat om totaaloplossingen te bieden op het gebied van elektronica, software, optica en magnetisme. Dat betekent dat wij u een turnkey oplossing aanreiken. Daarvoor ontwerpen wij niet alleen de benodigde elektronica, maar zorgen wij ook voor mechanica en integratie van de ontwikkelde systemen. Wij zien uw oplossing in een complete context in plaats van in een verzameling van onderdelen. Onze kracht ligt met name bij de applicatiegerichte aanpak.
Vincent Timisela
Vincent Timisela
De Leerweg is een onderwijs instelling die leerlingen, ouders en scholen onderwijskundige hulp biedt. Zij leveren bijles, huiswerkbegeleiding, remedial teaching en trainingen.
Vivia BV
Vivia BV
In ons consultancywerk hebben wij kennis gemaakt met diverse organisaties, complexe vraagstukken en oplossingen. Deze kennis en ervaring delen wij graag, omdat wij geloven dat dit bijdraagt aan het verminderen van vermijdbare fouten in de zorg en daardoor de sector als geheel ten goede komt.
In onze oplossingen staat niet het product of de technologie centraal, maar de eindgebruiker.
We Look Ahead BV
We Look Ahead BV
1000+ onafhankelijke kapperszaken en salons in heel Europa werken met ons samen om hun bedrijven te laten groeien.

Word deel van de 1% die het verschil maakt.

De meeste van onze haarverzorgingsmerken begonnen met slechts één product, vaak een pommade. In de afgelopen jaren hebben de meeste merken zich ontwikkeld tot volledige lijnen, met producten zoals verzorging en zoutsprays, tonics, pasta's, aftershaves en nog veel meer!

Dit maakt ze perfect om mee te nemen naar uw winkel of salon, omdat u een complete service kunt bieden, omdat er altijd precies het juiste product beschikbaar is om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

En het is ook leuk om te weten dat je door met deze merken te werken, onafhankelijke ondernemers ondersteunt, net als jijzelf.

WheelAir International B.V.
WheelAir International B.V.
Onze visie is om een wereld te creëren waarin elke rolstoelgebruiker zich comfortabel voelt en zijn temperatuur onder controle heeft.

Het WheelAir-systeem is het eerste temperatuurregelsysteem dat is ontworpen voor elke rolstoel. Het verspreidt de lucht gelijkmatig over je rug om je kerntemperatuur te verlagen, waardoor de huid droog en schoon blijft. Dit helpt symptomen veroorzaakt door oververhitting en overmatig zweten te voorkomen, zodat u comfortabel en onder controle blijft.