Ищете услуги?

Свяжитесь с партнером

Online ERP Hungary Kft.

Gold Партнёр

Online ERP Hungary Kft.
Szugló utca 9-15. 5. em. 516.
1145 Budapest
Венгрия
+3615779333
virag.levente@online-erp.hu

 
 
Legyen a céged jobb hely!

Küldetésünk, hogy a vállalatod irányítását egyszerűbbé, gyorsabbá és költségkímélőbbé tegyük. Az időigényes munkákat ma már kiválthatjuk olyan szoftverekkel, amelyek automatizálják és rendszerezik a feladatokat. Mi segítünk a cégeknek átállni a mechanikus működésről egy sokkal modernebb és sikeresebb irányítási módra.

Számlázás

Mindenkori magyar jogszabályoknak számlázó modul, amely egy gombnyomásra elküldi ügyfeleinek a számlát.

Magyar nyelvű támogatás

Ügyfeleinknek folyamatosan biztosítunk több szintű támogatást a rendszer bevezetése és használata során.

Oktatás

Ingyenes videókat és workshopokat biztosítunk. Bevezetéskor személyre szabott oktatással segítjük partnereinket.

Teljes kontroll

Ellenőrizzed a céged össze folyamatát az értékesítéstől a számlázásig távolról, akár a mobilodon is.

Folyamatos fejlődés

Partnereinknek lehetőséget biztosítunk, hogy mindig a legújabb verziót használják, annak minden előnyével.

Értékálló, megbízható

Az Odoo nemzetközileg elismert cég, több mint 4 millió felhasználóval. Olyan partnerekkel, mint a TOYOTA, DANON, WWF.  

Ha szeretné részletesebben megismerni, hogy hogyan is tudja használni a programot és milyen lehetőségeket tartogat a vállalkozásának, akkor figyelmébe ajánljuk a következő felületeinket:

Magyar Odoo zárt facebook csoportunkban az Odoo működéséről mutatunk hasznos tippeket. A csoport tagjaként felteheti kérdését, amelyekre Odoo szakértőink válaszolnak. Érdemes csatlakozni, mert más vállalkozások tapasztalatairól is olvashat itt, mellesleg kapcsolatépítésnek sem utolsó!

A Youtube csatornánkon rövid, magyar nyelvű tutorial videók formájában lépésről-lépésre megismertetjük az Odoo rejtelmeivel. Az alapoktól kezdve bevezetjük a gyakorlati alkalmazásba is, hogy Ön is megtapasztalhassa a pozitív hatásokat. 

Ha betekintést nyerne a csapatunk mindennapjaiba, akkor kövessen minket  Instagramo


Ha pedig inkább csak a fontosabb híreink, akkor kövessen minket Facebookon​...

Ссылки

AIRON CONSULTING Kft
AIRON CONSULTING Kft
Az AIRON cégcsoport szakértői komplex megoldásokkal rendelkezek cégmenedzsment, adózás, könyvelés és pénzügyi területeken. Régóta használnak Odoot(már az Odoo 9.0 óta!). Szakértőnk a személyes konzultációk alkalmával azonban rengeteg újdonságot, funkcionalitást és Odoo megoldást tudott bemutatni a partnerünknek. Vállalkozásunk ezen kívül folyamatfejlesztésben és a rendszer költségeinek optimalizálásában nyújtott számukra segítséget.
BRD Papír Kft
BRD Papír Kft
Először az év elején találkoztunk Ügyfelünkkel. A BRD papírgyár egy remekül prosperáló, a mi vállalkozásunknál sokkal nagyobb árbevételű vállalkozás. Papírgyártással, feldolgozással foglalkoznak. Gyorsan megfogalmaztuk a célokat: jelenleg futó open source Odoo 11-es rendszer migrálása üzleti (Enterprise) környezetbe…. tovább a teljes esettanulmányhoz
Biocenter Kft.
Biocenter Kft.
A mai világban, amikor közösen harcolunk a vírusok és fertőzések ellen, kiemelkedő szerepe van a Biocenter-hez hasonló tevékenységgel bíró vállalkozásoknak. Abban szeretnénk segíteni partnerünknek, hogy belső és külső folyamatait, dokumentumkezelési szokásait modernizáljuk, felgyorsítsuk és egyszerűsítsük. Egyszerre.
Bivalyos Tanya Kft
Bivalyos Tanya Kft
Partnerünk egy családi vállalkozás Ásotthalmon. Termeléssel és szállítással foglalkoznak országon belül és kívül is. A vezetés mindenképpen egy rendszerrel
szeretett volna elindulni, kihagyva a szigetmegoldásokat. Az Odoo megismerése egy hosszú teszteléses folyamaton át vezetett, melyben már mi is támogattuk a
kulcsfelhasználókat. Szükséges volt az ügyfél telephelyén tartani az oktatást, így személyesen is megismerhettük ezt a fantasztikus helyet amit külön
köszönünk. A magyar jogszabályi környezet (magyar számlázás) és pár egyedi megoldás miatt szükséges a mi szervereinken futtatni az Odoo-t. A vállalkozás
életében ez az első vállalt irányítási rendszer, így nagy ugrás volt a cég életében a folyamatok pontos definíciója. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült
egy újabb magyar társaságnak segítenünk a vállalkozásuk fejlődésében.
Compotech Hungary Kft.
Compotech Hungary Kft.
A Compotech szálerősítésű műanyag alkatrészek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik Weinfeldenben (Svájc) és Nyíregyházán (Magyarország).A cég szálerősítésű műanyag alkatrészek nemzetközi szállítója. Az üzemekben gyártott termékeket Európa-szerte szerelik a közlekedési ipar, a berendezések és a gépgyártó ipar, az orvosi technológia és az egészségügyi ágazat területén. Partnerünk az Odoo Online felületét választotta.
Denkstatt Hungary Kft.
Denkstatt Hungary Kft.
A Denxpert segít automatizálni az adminisztratív feladatokat, pontos információkkal látja el a felhasználót, amikor arra szükség van, illetve biztosítja a lehetőséget a vállalata fenntarthatóbb működésére. Komplex szoftveres megoldást ad a mindennapi EHS feladataira!
Eumetrology Kft
Eumetrology Kft
Méréstechnika. Egy új világ számunkra. Partnerünk professzionális mérésekkel foglalkozik. Magas színvonalú szolgáltatását támogattuk teljes körű Odoo bevezetéssel. A vállalkozás összes folyamatát egyben valósítottuk meg kiegészítve egy egyedi fejlesztéssel ami az Online ajánlat adást segíti majd a vállalkozás ügyfelei részére. Mi is jellemezte a projektet: szoros határidő, feszített munkatempó. Bírtuk.
INM Partner Kft.
INM Partner Kft.
Szeretnénk bemutatni újabb parterünket ahol a teljes gyártási folyamatot valósítják meg a rendszer alkalmazásával. A rendszer különlegessége, hogy on premise fut, izolált szerverkörnyezetben. Az INM Partner Kft egy 30 éves múlttal rendelkező fémipari vállalat, amely nagy pontosságú prototípus, kis és közepes széria alkatrészek gyártására és mérnöki tevékenységre szakosodott. Eltökélt célja a maximális professzionalizmus, ezért folyamatosan újít és a határait feszegeti. Ez egy olyan szakma, ahol a technológia/technika rohamosan fejlődik, ezért muszáj nyitni az újdonságok felé, azokat el is kell sajátítani és a mindennapi gyakorlatba beépíteni. Partnereinek csakis a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtják. Mottójuk: „A mennyiség amit meg lehet számolni, a minőség amire számíthat” Rájuk számíthatnak!
Mepix Germany GmbH
Mepix Germany GmbH
A Mepix Wellnes Hotelek, szépség szalonok, fodrászok, orvosi rendelők, masszázs studiók berendezésére szakosodott nagykereskedes. Az értékesítés mind online mind pedig a vásári fellépések alkalmával offline törtenik. Az Odoo ebben nagyszerű segítséget nyújt számunkra. Így probléma nélkül tudjuk kezelni a web shopjainkat ill. minden adminisztrációs tevékenységet. Nagy előnyt jelent számunkra, hogy a felhőből bármikor elerhető az ERP rendszerünk, tehát a vásári/kiállítási megjelenésünk folyamán - a világ bármely részéről - a rendszer elérhető számunkra.
Online ERP Hungary Kft.
Online ERP Hungary Kft.
Magyarországi partnerként elsődleges feladatunk, hogy Odoo-val kapcsolatos összes kérdésére választ adjunk. 2009 óta foglalkozunk kizárólag csak Odoo-val (Nav kompatibilis számlázás, telefonos támogatás, oktatás, hoszting, saját modulok fejlesztése).
Online Office Ltd.
Online Office Ltd.
Egy Informatikai szolgáltató vállalkozásnak rendkívül fontos, hogy a fejlődés minden területen megvalósuljon. Nem kizárólag az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásokban, hanem a belső folyamatok, azokat segítő szoftverek tekintetében is. Partnercégünk már a 9-es verzió óta használja az Odoo-t, rengeteg tapasztalattal és szoftver fejlesztőként mély tudással is rendelkezik ezen a területen. 2019-év végén eldöntötte, hogy verziót vált és Odoo 13-fog használni. Rendkívül sok egyedi fejlesztéssel futtatta a rendszert, így a tesztek és az előkészületek is időigényesek voltak. A rendszer mellett a munkafolyamaikat is örömmel fejlesztették, mi pedig nagyon boldogan vagyunk, hogy közösen vettük ezen akadályokat.
PM-L SZOLGÁLTATÓ KFT
PM-L SZOLGÁLTATÓ KFT
Partnerünk villamosipari rendszerek kivitelezésével foglalkozik.Konkrét problémával keresett meg minket: vezetői lekérdezések esetében (90,000-120,000 termékkel dolgozik) lassulást érzékelt a rendszerben.
Segítettük kivizsgálni a problémát, melybe a saját fejlesztő kollégák mellett bevontuk az Odoo belga csapatát is. Meg is született egy globális megoldás, nem csak ügyfelünk számára: ezek után az Odoo készített egy frissítést ami teljeskörűen megoldotta a problémát. Szívesen világ! :)
Pensum Group Zrt
Pensum Group Zrt
Partnerünk, A Pensum Csoport több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás szolgáltatás területén. Évről évre nagyobb foglalkoztatott létszámmal és növekvő ledolgozott munkaóra-számmal a diákmunka-piac stabil és megbízható szereplőjévé vált.

Feladatunk fokozatosan bevezetni a vállalkozás számára már nem ismeretlen Odoo rendszert. Szerencsénkre a kapcsolattartónk (partnerünk által kijelölt projektvezető) mély ismeretekkel rendelkezik az Odoo és a vállalti folyamatok modellezésében, így konkrét igényeket tudunk kielégíteni a megvalósítás folytán. Közösen figyelünk a munkavállalók oktatására, támogatására. Folyamatosan építjük a vállalkozás belső oktatási rendszerét, amely főleg az egyedi megoldásokról nyújt kiváló segítséget.
Prevotex Hungary kft
Prevotex Hungary kft
Elsődleges feladat volt a vállalkozás ügyfélkapcsolat kezelésének korszerű megoldása. Ennek érdekében a CRM modul bevezetésével indultunk el az Implementáció során. Következő lépésben a Sales és Invoice modul került bekapcsolásra. Így az árajánlatok, megrendelések kezelése is a lehető legmodernebb technikával valósul meg innentől. A tulajdonos- vezető alaposan megvizsgálta az Odoo rugalmasságát, lehetőségeit, mielőtt elkötelezte magát. Fontos körülmény volt, hogy a jövőben könnyedén tudjon majd bővülni a rendszer, ne keljen külön szigetmegvalósításra kényszerülni. Hamarosan sor is kerül majd a raktárkezelés megoldására, immáron könnyedén megvalósítva ezt.
Sentimento Kft
Sentimento Kft
Partnerünk gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszeripar az akvakultúra és kozmetika területein tevékenykedik. Gépek, egyedi berendezések és alkatrészek tervezésével, kivitelezésével, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik.
Sunlake Kft
Sunlake Kft
A cég a balatoni rendezvények specialistája, hajókirándulások, csapatépítések és esküvők szervezésével foglalkozik.
A pár fős családi vitorlázástól, a több 100 fős rendezvényekig nyújtanak programokat mind egyéni mind céges megrendelőik számára.
Főbb tevékenységeik:
- Vitorlás bérlés Balatonon akár kapitánnyal
- Sétahajózás és kalóz gyerekprogram
- Vízitaxi 320 lóerős motorcsónakokkal
- Csapatépítés
- Esküvő
www.sunlake.hu www.siofokiprogramok.hu www.hajoberbeadas.hu
TOP SERVICE Hungária Kft.
TOP SERVICE Hungária Kft.
Mister Minit és TOP CLEAN
Az országban mindenhol jelen vannak, napjainkban a MISTER MINIT-nél közel 200 fő dolgozik, ahol az adminisztratív létszám mindig kevesebb volt, mint a teljes létszám 10%-a. Az Odoo bevezetésével a Vállalkozás még tovább fejlődhet ezen a területen is. A Top Clean (Ametiszt Ruhatisztító) szintén országos lefedettséggel végez szolgáltatásokat, így az Odoo felhős megoldása rettentő nagy előnyt jelent a munkavállalók és ügyfeleik számára.
Tensus Kereskedelmi És Szolgáltató Kft
Tensus Kereskedelmi És Szolgáltató Kft
Ügyfelünk a magyar orvosesztétikai piac egyik legdinamikusabban fejlődő cége.A termékeik kis és közepes vállalkozásoknak lettek tervezve. A vállalkozás nagyon annyira gyorsan fejlődik, hogy kizárólag a leginnovatívabb eszközök felelnek meg folyamataik kiszolgálására. Szinte minden folyamatukra találtak megfelelő célszoftvert. Ezeket a szoftvereket rettentő mélységben testre szabva, szinte minden funkcionalitást kihasználva használták. Sajnos ezek a szigetek rettentő nehézkesen kommunikáltak, ezért a tulajdonosi kör (még időben) az Odoo ERP bevezetése mellett döntött. Sajnos nem volt mód a lépcsőzetes implementációra, egyszerre el kellett indulni az összes megrendelt modullal, ezzel nagy kihívás elé állítva csapatunkat. Több alkalmas személyes oktatással, és óriási ügyfél oldali megoldóképességgel sikerült a Quickstart csomagunkkal megvalósítani a projektet. Büszkék vagyunk az ügyfelünkre és köszönjük a belefektetett energiát.
U.bypass Kft.
U.bypass Kft.
Az Ú.Bypass Kft. 2010 óta foglalkozik elektronikai eszközök teljes körű felújításával, after-sales tevékenységgel. Fő területük a beltéri egységek (set-top boxok) és modemek, tartozékok javítása, karbantartása, funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikája, esztétikai felújítása, valamint ellátják az ehhez kapcsolódó logisztikai és technikai támogatást, beszerzést.

E mellett lakossági webáruházat üzemeltetnek, ahol okos eszközöket és tartozékait értékesítik.
Zippsafe Hungary Kft.
Zippsafe Hungary Kft.
A Zippsafe a soft öltözőszekrény megoldások terén mérvadó vállalkozás. Kiemelkedően felhasználóbarát termékeikkel elősegítik a helytakarékos, okos öltözők terjedését világszerte.