Le nostre referenze

Scelto da milioni di persone in tutto il mondo

Bakker Verlichting B.V.
Bakker Verlichting B.V. Famiglie
Bakker Verlichting BV koos voor Alpiek, vanwege onze transparante en professionele aanpak. Onze snelheid van implementeren en voor de goede bereikbaarheid van onze helpdesk. En natuurlijk voor het sterke en vriendelijke team dat Alpiek vormt.

Lampencompleet.nl is opgericht door Olav Bakker. Na jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche is hij in december 2012 gestart met de webshop Lampencompleet.nl. Het meedenken met klanten en eerlijke advies heeft geleidt tot de groei van het bedrijf. Inmiddels is het verlichtingsassortiment ook te zien en te koop bij woonwarenhuizen in heel Nederland, zoals bij Loods 5 en Depot Zeven. https://lampencompleet.nl/ Bakker Verlichting BV gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, Verkoop, Inkoop, Facturering en Voorraad.
Boldking
Boldking Famiglie
As a razor brand, we think everyone deserves a good shave. Funnily enough.

But as the people behind a razor brand, we also believe that...

It shouldn’t matter what kind of circumstances you were born into. Everyone deserves an equal chance to make something of themselves. If they want to.

Everyone benefits from the courage of real people doing real things to better their situation. Whatever their odds!

Young men should be supported, encouraged and inspired to take responsibility. Starting with knowing how to take care of themselves properly.

Doing something whatever it is, is better than doing nothing. Every time.

And giants don’t always win.

For everyone younger than their dad.
BOLDKING
Burnies
Burnies Famiglie
De stoere en aantrekkelijke Burnies is niet alleen verkozen tot de mooist brandende terraskachel van Nederland, maar is ook de meest populaire terraskachel van Nederland.
Of u nou buiten in de tuin zit of heerlijk onder uw veranda, Burnies maakt het mogelijk om 4 seizoenen van het buitenleven te genieten.

https://www.burnies.com/nl/

Burnies gebruikt onder andere de Odoo modules CRM, Boekhouding, Verkoop, Inkoop, Website, Helpdesk en Emailmarketing.
Het Kacheltje
Het Kacheltje Famiglie
Intervlam is een groothandel in houtkachels, pelletkachel, elektrische kachels, gasinbouwhaarden en emaille buizen. Daarnaast is zij Importeur en dealer van diverse merken.

https://www.intervlam.nl/

Intervlam gebruikt onder andere de Odoo modules Inkoop, Verkoop, Voorraad, Productie, Facturering, Helpdesk en eCommerce.
Intervlam koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele aanpak en de kennis op gebied van handel.
Labmakelaar Benelux B.V.
Labmakelaar Benelux B.V. Famiglie
LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. LabMakelaar Benelux helpt haar klanten om hun projecten te realiseren met hergebruikte producten en kwaliteitsmateriaal tegen een relatief lage prijs. We doen dit door op verschillende manieren kwalitatief hoogstaand materiaal te verzamelen om deze vervolgens via een centraal punt aantrekkelijk aan te bieden aan bedrijven die een laboratorium willen inrichten, zodat ze via een centrale organisatie kunnen worden bediend.

www.labmakelaar.com

Labmakelaar Benelux BV gebruikt onder andere de Odoo modules Inkoop, Verkoop, Voorraad, Productie, Boekhouding en website.
Labmakelaar Benelux BV koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele aanpak, het luisterend oor en de kennis op gebied van handelsbedrijven.
Off-grid Centre B.V.
Off-grid Centre B.V. Famiglie
Bij het Offgridcentrum geloven we dat een zelfvoorzienend leven mogelijk is voor iedereen.
We helpen je graag met het waarmaken van jouw off grid droom. Dit kan gaan over wonen
in een tiny house, camper, op een boot of in een hutje op de hei. Wij bieden je alles om deze
alternatieve woonvormen off grid te maken. Zo ben je onafhankelijk en ligt de ultieme
vrijheid binnen handbereik.
Swimm
Swimm Famiglie
De SWIMM zwemmachine is ontwikkeld met als doel: een ultieme zwemtraining mogelijk maken voor ieder niveau zwemmer/sporter. Ook de ouderen onder ons moeten prettig kunnen zwemmen in een SWIMM. Aan de basis van het idee staat dat ‘het zwemmen’ moet voelen als zwemmen in open water. Dat betekent dat er veel water nodig is om het lichaam draagkracht en weerstand te geven. Dit wordt mogelijk gemaakt door een hydraulische aandrijving van een schroef.