360 ERP

Gold Rekanan

360 ERP
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Netherlands
+31 630064594
cas@360erp.nl
IT/Communication

Via Odoo 360 graden blik op uw organisatie? Wij helpen direct, persoonlijk en betrokken bij implementaties en met advies.

Een jong, betrokken, persoonlijk, ondernemend, tikje eigenwijs team, met jarenlange ervaring op implementatie, strategisch en bedrijfseconomisch gebied. Begeleiden we een organisatie niet alleen door het implementatie proces, maar ook met bedrijfsprocessen en draagvlak.

Kernwaarden:

  • SAMEN We werken vanaf de eerste seconde samen met een organisatie op zoek naar de meest optimale processen en inrichting.

  • SNEL Wij begrijpen het belang van snelheid; in overleg, in actie en in oplossingen.

  • DYNAMISCH Met een team dynamisch team, we zijn creatief in het bedenken van oplossingen en zetten we samen de organisatie in beweging.

  • OVERZICHT Niet alleen binnen het geïmplementeerde Odoo pakket maar ook in de manier van samenwerken; implementatie in het systeem en onderlinge afspraken.


-> Gratis Odoo demo of adviesgesprek? Bel +31 (0)413 432032 of bezoek onze website!

Referensi

360 ERP B.V.
360 ERP B.V.
Via Odoo een 360 graden blik op uw organisatie? Wij helpen direct, persoonlijk en betrokken bij implementaties en met advies.

Een jong, betrokken, persoonlijk, ondernemend, tikje eigenwijs team, met jarenlange ervaring op implementatie, strategisch en bedrijfseconomisch gebied. Begeleiden we een organisatie niet alleen door het implementatie proces, maar ook met bedrijfsprocessen en draagvlak.

Kernwaarden:
SAMEN We werken vanaf de eerste seconde samen met een organisatie op zoek naar de meest optimale processen en inrichting.
SNEL Wij begrijpen het belang van snelheid; in overleg, in actie en in oplossingen.
DYNAMISCH Met een team dynamisch team, we zijn creatief in het bedenken van oplossingen en zetten we samen de organisatie in beweging.
OVERZICHT Niet alleen binnen het geïmplementeerde Odoo pakket maar ook in de manier van samenwerken; transparantie in het systeem en onderlinge afspraken.
Ace and Tate Holding B.V.
Ace and Tate Holding B.V. Other Services
Founded in 2013 in Amsterdam, Ace & Tate celebrates bold views, by collaborating with and supporting creative, forward-thinking individuals. Through responsible and conscious actions, Ace & Tate is on a mission to become an engine for positive change in the industry. Most importantly, the brand offers nice eyewear, at transparent prices, too: from €98 including prescription.

Ace & Tate uses Odoo as their supply chain tool. All logistical transactions are registered in one central Inventory Management System (IMS) where most transactions are automated using REST API. Odoo is a great fit in the best-of-breed IT landscape of Ace & Tate.
Beurtvaartadres
Beurtvaartadres Transportation
Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten te verlagen.

Hiertoe stelt zij kennis, gebruikersvriendelijke portals en producten beschikbaar. Beurtvaartadres streeft nadrukkelijk naar duurzame en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening en wil het bewustzijn met haar MVO-beleid overbrengen aan medewerkers, afnemers en leveranciers.

Beurtvaartadres is onafhankelijk en handelt namens de ondernemersorganisaties EVO, Goederenvervoer Nederland, Nederlandsch Binnenvaartbureau en Transport en Logistiek Nederland.
Boldking
Boldking Households
As a razor brand, we think everyone deserves a good shave. Funnily enough.

But as the people behind a razor brand, we also believe that...

It shouldn’t matter what kind of circumstances you were born into. Everyone deserves an equal chance to make something of themselves. If they want to.

Everyone benefits from the courage of real people doing real things to better their situation. Whatever their odds!

Young men should be supported, encouraged and inspired to take responsibility. Starting with knowing how to take care of themselves properly.

Doing something whatever it is, is better than doing nothing. Every time.

And giants don’t always win.

For everyone younger than their dad.
BOLDKING
Brezo B.V.
Brezo B.V. Other Services
Textieldrukkerij Brezo BV is een bedrijf uit Kampen dat gespecialiseerd is in het verzorgen van textieldrukwerk voor resellers. Hierbij leveren wij onder andere t-shirts, truien, jassen, broeken, bodywarmers, poloshirts, hemden, schorten, sweatshirts, petjes en vele andere producten.
Dave van Keijsteren
Dave van Keijsteren Other Services
ZUNGO is een toonaangevend plaagdiermanagementbedrijf dat actief is in heel Nederland.

ZUNGO helpt schade als gevolg van plaagdieren te voorkomen. Om plaagdierproblemen écht op te lossen en te voorkomen, zijn klantgerichtheid en leveren van kwaliteit noodzakelijk. Door onze kernwaardes klantgerichtheid, kwaliteit, snel schakelen en doorschakelen is ZUNGO succesvol.
De Slijpmobiel
De Slijpmobiel Other Services
De Slijpmobiel verzorgt sinds 2011 slijpwerk voor zowel professionelen als particulieren. Sinds 2014 bestaan een paar van onze cruciale aankopen uit een machine om het mes van vlees en groentensnijmachines te kunnnen slijpen, een schaafmachine om snijplanken op te kuisen en een lasermarkeermachine om het bestek te personaliseren.

Odoo wordt gebruikt voor de verkoop en administratie waarbij de Buitendienst app gebruikt wordt voor het slijpen van messen ter plaatse.
Dyvers B.V.
Dyvers B.V. Other Services
De hond is ons favoriete huisdier. Ze zijn trouw, aanhankelijk en zorgen voor een beter welzijn van hun menselijke huisgenoten.
Een betrokken baasje beloont de hond met liefde, voldoende beweging én de juiste voeding. Wij zijn van mening dat aan het bestaande eenzijdige hondenvoer nog veel verbeterd kon worden. Net als een mens heeft een hond gebalanceerd en vooral afwisselend eten nodig. Want afwisseling voorkomt verveling, houdt het immuunsysteem actief en verkleint de kans op intoleranties en allergieën.

Om deze redenen is Dyvers ontstaan. Een nieuw dagelijks afwisselend menu van hoogwaardige hondenbrokken.
Emesa Holdings B.V.
Emesa Holdings B.V. Entertainment
Emesa is een internationale e-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector. Emesa heeft e-commercemerken als VakantieVeilingen, ActievandeDag en het internationale merk VavaBid.
Emsere B.V.
Emsere B.V. Health/Social Welfare
Established in the Netherlands as MediRent, our 25+ years of expertise and in-depth knowledge of the clinical trial process enable us to deliver the exact solutions you need every time — from medical devices and equipment rental to study supplies, specialty product sourcing and global trial logistics. By working closely with you, understanding your study protocol’s challenges and helping you plan to avoid potential pitfalls, Emsere’s equipment, supplies, software and support aims to contribute to the success of your clinical trial.
FRUIT OP JE WERK
FRUIT OP JE WERK Makanan
Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is Vitamine & Zo gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk en het bieden van een gezonde beleving.

MÉÉR DAN ALLEEN VERS
Het aanbieden van vers fruit is niet altijd genoeg om het gedrag van mensen structureel te veranderen. Daarom is ons concept vollediger en gericht op beleving en het stimuleren van een gezond eetpatroon. Door onze kaarten en displays trekt het fruit extra aandacht. Op een luchtige en laagdrempelige manier delen we informatie over de eigenschappen en voordelen van fruit. Soms met een knipoog, maar altijd met de gedachte dat kennis de sleutel tot verandering is.
Geodan
Geodan Science/Technology
De verbindende kracht van locatie

Al meer dan 30 jaar maken onze innovatieve GIS-oplossingen de wereld slimmer, veiliger en duurzamer.

Innovatie die begint met ons geloof in de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Met 170 werknemers zijn we een toonaangevend geo-ICT bedrijf in Europa. Onze producten en diensten geven op steeds meer plekken in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een fijne leefomgeving? En hoe komen we aan betrouwbare en actuele informatie? Bijvoorbeeld, om in tijden van crisis snel de juiste besluiten te kunnen nemen.

Gespecialiseerd in ruimtelijke informatievoorziening en sterk in het toepassen van nieuwe technologieën, ondersteunen we klanten bij uiteenlopende (complexe) geo-informatievraagstukken.

Onze dienstverlening richt zich op het ontwikkelen en optimaliseren van IT-infrastructuren voor het beheren, analyseren en beschikbaar stellen van ruimtelijke informatie. Hiervoor leveren we diensten en producten zoals: standaard- en maatwerk GIS-oplossingen, geografische data, online geoservices en verschillende SaaS-oplossingen. Ook bieden we klanten geo-ict consultancy, diverse opleidingen en vormen van (GIS)detachering.

In Nederland werken we o.a. voor ProRail, PostNL, ABN AMRO en verschillende ministeries en overheden.
Global Internet Services B.V.
Global Internet Services B.V. IT/Communication
Globalinternet leads the way in providing business-grade internet connectivity to Enterprises, Service Providers and Carriers – anywhere on the planet.

We partner with brilliant local Internet Service Providers and technology partners in over 190 countries to offer a best-in-class product portfolio with an unparalleled range of dedicated, broadband and mobile internet access services, coupled with around-the-clock assurance and support.
Houtplezier B.V.
Houtplezier B.V. Produksi
Houtplezier heeft speeltoestellen voor de speeltuin, het speelplein en het schoolplein. Onze hardhouten speeltoestellen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik in de openbare ruimte. Ze prikkelen de fantasie en stimuleren de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen.
Huswell
Huswell Real Estate
With HUSWELL we support owners of a vacation rental, second home, or hotel with their property's daily management and optimization. We innovatively do this with mainly data-driven decisions within a sector that COVID heavily impacted.
INBRAIN NEUROELECTRONICS SL
INBRAIN NEUROELECTRONICS SL Science/Technology
We are scientists, doctors, techies and humanity lovers, with the mission of building neuroelectronic interfaces to cure brain disorders.

We use GRAPHENE, the thinnest material known to man to build the new generation of neural interfaces for brain restoration to help patients around the world.
Intermodal Telematics BV
Intermodal Telematics BV Produksi
IMT is an independent telematics solution partner for the tank container and tank wagon industry. We offer generic as well as tailor-made telematics hardware and software. Our clients are tank operators, tank manufacturers, tank leasing companies and end-customers. IMT was founded in 2013 in Breda (The Netherlands), between the ports of Antwerp and Rotterdam. This location enabled us to learn, test and improve our tank sensors in close cooperation with the industry.
Kooij
Kooij Grosir/Eceran
Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen. Als basis worden gerecyclede materialen gebruikt.
SCL Rotterdam
SCL Rotterdam Grosir/Eceran
Auto import- en exportdienstverlening

SCL Rotterdam is de internationale full service dienstverlener voor import, export en (groot)handel in voertuigen. Wij zorgen voor efficiënte oplossingen waar u het nodig heeft om uw auto('s) in een ander land de weg op te krijgen.

Wij brengen uw voertuigen de wereld over

Voor particulieren, autobedrijven, (groot)handelaren en importeurs. Van oldtimers en motoren tot sportwagens en elektrische auto's. SCL Rotterdam zorgt voor veilig wereldwijd vervoer, efficiënte kentekenregistraties en een snelle aflevering.

Automotive en logistiek onder één dak

Compleet geïntegreerde oplossingen voor alles wat met auto's en vervoer te maken heeft. SCL Rotterdam helpt u van A tot Z met uitgekiende diensten waar en wanneer u het nodig heeft. Uw voertuig(en) snel voor de deur, klaar om te rijden.
Sidekix B.V.
Sidekix B.V. Other Services
Sidekix is een marketingfulfilment bedrijf met 100 bijzonder betrokken collega’s. Met focus op personalisatie en maximale klantbeleving waar direct mail, fulfilment, e-fulfilment en klantcontact samenkomen. Dankzij de korte lijntjes, persoonlijke contact en oprechte interesse zijn wij de sidekick waar je altijd op kunt rekenen voor de praktische uitvoering van marketingacties, webshop logistiek en het opvolgen van klantcontact. Wij doen wat jij belooft.

Onderscheidende klantbeleving ontwikkelt zich snel. Wij gelukkig ook. Met de nieuwste digitale drukpersen, state-of-the-art marketing automation, volautomatische inpakmachines, een eigen warehouse en contact center, staan wij klaar om jou te helpen.


Swimm
Swimm Households
De SWIMM zwemmachine is ontwikkeld met als doel: een ultieme zwemtraining mogelijk maken voor ieder niveau zwemmer/sporter. Ook de ouderen onder ons moeten prettig kunnen zwemmen in een SWIMM. Aan de basis van het idee staat dat ‘het zwemmen’ moet voelen als zwemmen in open water. Dat betekent dat er veel water nodig is om het lichaam draagkracht en weerstand te geven. Dit wordt mogelijk gemaakt door een hydraulische aandrijving van een schroef.
The Society Shop
The Society Shop Grosir/Eceran
"Dutch mentality and Italian luxury with an English twist since 1934"

The Society Shop kiest stijl boven fashion, denken tijdloos en vinden dat je met kleding laat zien wie je bent. We geloven in value for money, eerlijke producten tegen een eerlijke prijs. We houden van een gekke mix van kleuren en patronen, alles klopt wanneer het net niet perfect is. We verkiezen maatwerk boven confectie. We zijn een ‘Amsterdam brand’, maar onze stoffen komen van over de hele wereld. We bestaan sinds 1934 en geloven in service, maar dan ook echte service.
TheTravellingNut
TheTravellingNut Administrative
Import and distribution for independent producers of all natural beverages that we love and want to share with our friends. The palm tree has found an amazing way to survive and reproduce itself; as its fruit, the coconut is built to travel.

Taken by the currents of the sea, it will travel the world and wherever faith takes it, a new palm tree can grow and life begins. Not just a new life for the palm tree but also opportunities for us as a human species. We can build houses from the trunks and leaves, make rope out of the bark to weave clothes or catch fish and of course eat and drink the fruit. The beauty in all of this is nature has arranged everything for us, it has a system, where when in balance, absolute symbiosis can occur. The only thing we need to give back in exchange for being blissfully rewarded with an amazing variety of delicious fruits and vegetables is to spread those same nuts and seeds, so her legacy carries on. And that sounds like a pretty good deal to us!
VEDS Group
VEDS Group
Zoals de naam VEDS Group (Veeren Electronic Design Solutions) doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van elektronische oplossingen voor onze klanten. Deze oplossingen kunnen variëren van kleine werkzaamheden ter ondersteuning van uw project tot het volledig managen van uw multidisciplinair ontwikkelingsproject.

Innovatief en betrouwbaar, dat is waar de VEDS Group voor staat. We zijn technisch vooruitstrevend en uitdagend.
Vanuit een solide kwaliteitssysteem staan wij garant voor een kwalitatief goed product of dienst.
Uiteraard komen wij onze afspraak met u altijd na en krijgt u wat u verwacht. Onze uitdaging is om u maximaal te ondersteunen in uw succes.
ZUNGO Pest Control B.V.
ZUNGO Pest Control B.V.
ZUNGO helpt schade als gevolg van plaagdieren te voorkomen. Om plaagdierproblemen écht op te lossen en te voorkomen, zijn klantgerichtheid en leveren van kwaliteit noodzakelijk. Door onze kernwaardes klantgerichtheid, kwaliteit, snel schakelen en doorschakelen is ZUNGO succesvol.