Odoo Webinar - Devino partener Odoo prin programul de digitalizare a IMM-urilor

Webinar

登记已经结束

Cauți o soluție de software pentru clienții tăi? Ai aflat de Programul de Digitalizare a IMM-urilor oferit de guvernul român și ești interesat să le oferi clienților tăi suportul necesar pentru a accesa aceste granturi?

Dacă da, acest webinar este pentru tine!

În Odoo lucrăm împreună cu manageri, integratori IT și furnizori de servicii care sunt interesați să livreze implementări Odoo clienților săi. Network-ul nostru de parteneri a crescut semnificativ în ultimii ani, însă avem nevoie de multe companii de IT care să lucreze cu piața din România


Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat Programul de Digitalizare a IMM-urilor în care firmele cuprinse între 0-250 de angajați pot să își înscrie proiectele cu scopul de a primi fonduri pentru digitalizarea activității de business. Aceste companii sunt clienții tăi, iar noi ne bucurăm să anunțăm că pot folosi grantul în scopul cumpărării și implementării Odoo!

Aceasta este oportunitatea ta să devii partener!

În timpul webinarului, consultantul nostru vă va oferi detaliile necesare în legătură cu programele noastre de parteneriat.
Vei afla informații despre beneficiile și serviciile pe care Odoo le oferă partenerilor în perioada de onboarding, cât și suportul primit în implementarea proiectelor. Dacă mai rămân întrebări, nu ezita să le adresezi în sesiunea de Q&A.

La finalul webinar-ului, te invităm să intrii în contact cu noi pentru a discuta planul tău de a deveni partener.
Află mai multe detalii pe : https://www.odoo.com/become-a-partnerAcest webinar va fi livrat în limba română.


 
 
日期时间
星期四 一月 26, 2023
下午4:00 下午5:00 (Europe/Bucharest)
组织者

Odoo S.A.

--Odoo S.A.--
+32 81 81 37 00
events@odoo.com
分享

找出人们对这一活动的看法和评价,并加入对话。