我们的参考

备受全世界百万人的信任

行业案例

按国家参考

Bivalyos Tanya Kft.
Bivalyos Tanya Kft. 其它服务
Partnerünk egy családi vállalkozás Ásotthalmon. Termeléssel és szállítással foglalkoznak országon belül és kívül is. A vezetés mindenképpen egy rendszerrel

szeretett volna elindulni, kihagyva a szigetmegoldásokat. Az Odoo megismerése egy hosszú teszteléses folyamaton át vezetett, melyben már mi is támogattuk a

kulcsfelhasználókat. Szükséges volt az ügyfél telephelyén tartani az oktatást, így személyesen is megismerhettük ezt a fantasztikus helyet amit külön

köszönünk. A magyar jogszabályi környezet (magyar számlázás) és pár egyedi megoldás miatt szükséges a mi szervereinken futtatni az Odoo-t. A vállalkozás

életében ez az első vállalt irányítási rendszer, így nagy ugrás volt a cég életében a folyamatok pontos definíciója. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült

egy újabb magyar társaságnak segítenünk a vállalkozásuk fejlődésében.
Component Kft.
Component Kft. 其它服务
A Component Kft. magyar vállalkozás, 100%-ban magyar tulajdonnal. Jelenlegi létszámuk 45 fő feletti, ebből 20 fő különböző végzettségű mérnök.
A Cég tevékenysége az ipari folyamatirányítás berendezéseinek forgalmazása mérnöki szolgáltatás mellett, projektek teljes körű kidolgozása, megvalósítása, valamint üzembe helyezés, karbantartás illetve szerviz biztosítása. Component Kft. tevékenysége európai és tengerentúli gyártók képviseletének ellátására terjed ki.
Denkstatt Hungary Kft.
Denkstatt Hungary Kft. 其它服务
A Denxpert segít automatizálni az adminisztratív feladatokat, pontos információkkal látja el a felhasználót, amikor arra szükség van, illetve biztosítja a lehetőséget a vállalata fenntarthatóbb működésére. Komplex szoftveres megoldást ad a mindennapi EHS feladataira!
Eumetrology Kft
Eumetrology Kft 其它服务
Méréstechnika. Egy új világ számunkra. Partnerünk professzionális mérésekkel foglalkozik. Magas színvonalú szolgáltatását támogattuk teljes körű Odoo bevezetéssel. A vállalkozás összes folyamatát egyben valósítottuk meg kiegészítve egy egyedi fejlesztéssel ami az Online ajánlat adást segíti majd a vállalkozás ügyfelei részére. Mi is jellemezte a projektet: szoros határidő, feszített munkatempó. Bírtuk.
Europatender Consulting Kft.
Europatender Consulting Kft. 其它服务
Pályázati tanácsadás felsőfokon. Partnerünk több szigetmegoldást vált ki Odoo-ra való áttéréssel. Alapvető cél volt a projektben ezen szigetek megszüntetése és a további növekedés, szélesedés folyamata immáron kizárólag a rendszeren belüli megvalósítása.
Fruitsys Hungary Zrt
Fruitsys Hungary Zrt 其它服务
A vendéglátós berkekben mindenki ismeri nevünket. Elterjedt POS terminál megoldásaink szinte mindenhol jelen vannak. A legnagyobb rendezvényeknek is mi vagyunk a beszállítói. Már 2019 óta az Odoo community verziójával kezdtünk el ismerkedni, de már két éve az Enterprise verziót használjuk. Egyre több területen használják kollégáink az Odoo moduljait. A 7/24 supportunk a Helpdesk és Field Service modult, Szoftver fejlesztőink pedig a projekt modult használják elsődlegesen. Természetesen az értékesítésünkhöz elengedhetetlen támogató eszköz a Marketing modul, és most indulunk a Marketing automatizálással. 2021-ben a honlapunkat is Odoo-ra költöztettük és most már a különféle landing pageket is a Website modullal prezentáljuk. Ezeket összekötöttük a CRM, illetve a Sales modulokkal. Valamint a pénzügy, számlázást is, amely a Számlaközpont e-számla rendszerével került összeköttetésre. Ügyfeleink felé az előfizetéseket és azok automatikus számlázását az alap Odoo megoldással kezeljük, de itt igényünk volt némely egyedi fejlesztésre is melyet az Odoo tanácsadó / fejlesztő partnerünk állandó támogatásával simán megoldottunk és oldunk meg együtt a jövőben is.
Keil és Molnár Kft.
Keil és Molnár Kft. 其它服务
A Keil és Molnár Kft. az innovatív nyomtatási megoldások szállítója: megoldást nyújt az irodai feladatok gyors és gördülékeny elvégzésére, kis közepes és nagyvállalkozásoknak egyaránt. Lehetőséget biztosítanak az irodai kellékek megvásárlására és a bérlésére is.
Online ERP Hungary Kft.
Online ERP Hungary Kft. 其它服务
Magyarországi partnerként elsődleges feladatunk, hogy Odoo-val kapcsolatos összes kérdésére választ adjunk. 2009 óta foglalkozunk kizárólag csak Odoo-val (Nav kompatibilis számlázás, telefonos támogatás, oktatás, saját modulok fejlesztése).
TGA Consult Kft
TGA Consult Kft 其它服务
A cég 2005-ben alakult meg, Budapesten. Kezdetben fő profilja a külföldi – elsősorban német- épületgépész társirodákkal való együttműködés, melynek köszönhetően komoly tapasztalatokat szereztek a német és nemzetközi épületgépészeti tervezés területén. Mára Magyarország egyik legnagyobb épületgépészeti tervezőirodájává nőtte ki magát 70 fő feletti létszámával.
TOP SERVICE Hungária Kft.
TOP SERVICE Hungária Kft. 其它服务
Mister Minit és TOP CLEAN
Az országban mindenhol jelen vannak, napjainkban a MISTER MINIT-nél közel 200 fő dolgozik, ahol az adminisztratív létszám mindig kevesebb volt, mint a teljes létszám 10%-a. Az Odoo bevezetésével a Vállalkozás még tovább fejlődhet ezen a területen is. A Top Clean (Ametiszt Ruhatisztító) szintén országos lefedettséggel végez szolgáltatásokat, így az Odoo felhős megoldása rettentő nagy előnyt jelent a munkavállalók és ügyfeleik számára.
eYssen  IT Services Kft.
eYssen IT Services Kft. 其它服务
Az eYssen IT Services Kft. teljeskörű informatikai megoldásokat kínál a mikro-, kis- és középvállalatok számára. Odoo-val (illetve elődjeivel, TinyERP-vel és OpenERP-vel) több min 12 éve foglalkozik.