Unsere Referenzen

Weltweites Vertrauen von Millionen Anwendern

Referenzen nach Branchen

Referenzen nach Land

Bivalyos Tanya Kft.
Bivalyos Tanya Kft. Andere Dienstleistungen
Partnerünk egy családi vállalkozás Ásotthalmon. Termeléssel és szállítással foglalkoznak országon belül és kívül is. A vezetés mindenképpen egy rendszerrel

szeretett volna elindulni, kihagyva a szigetmegoldásokat. Az Odoo megismerése egy hosszú teszteléses folyamaton át vezetett, melyben már mi is támogattuk a

kulcsfelhasználókat. Szükséges volt az ügyfél telephelyén tartani az oktatást, így személyesen is megismerhettük ezt a fantasztikus helyet amit külön

köszönünk. A magyar jogszabályi környezet (magyar számlázás) és pár egyedi megoldás miatt szükséges a mi szervereinken futtatni az Odoo-t. A vállalkozás

életében ez az első vállalt irányítási rendszer, így nagy ugrás volt a cég életében a folyamatok pontos definíciója. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült

egy újabb magyar társaságnak segítenünk a vállalkozásuk fejlődésében.
Component Kft.
Component Kft. Andere Dienstleistungen
A Component Kft. magyar vállalkozás, 100%-ban magyar tulajdonnal. Jelenlegi létszámuk 45 fő feletti, ebből 20 fő különböző végzettségű mérnök.
A Cég tevékenysége az ipari folyamatirányítás berendezéseinek forgalmazása mérnöki szolgáltatás mellett, projektek teljes körű kidolgozása, megvalósítása, valamint üzembe helyezés, karbantartás illetve szerviz biztosítása. Component Kft. tevékenysége európai és tengerentúli gyártók képviseletének ellátására terjed ki.
Denkstatt Hungary Kft.
Denkstatt Hungary Kft. Andere Dienstleistungen
A Denxpert segít automatizálni az adminisztratív feladatokat, pontos információkkal látja el a felhasználót, amikor arra szükség van, illetve biztosítja a lehetőséget a vállalata fenntarthatóbb működésére. Komplex szoftveres megoldást ad a mindennapi EHS feladataira!
Eumetrology Kft
Eumetrology Kft Andere Dienstleistungen
Méréstechnika. Egy új világ számunkra. Partnerünk professzionális mérésekkel foglalkozik. Magas színvonalú szolgáltatását támogattuk teljes körű Odoo bevezetéssel. A vállalkozás összes folyamatát egyben valósítottuk meg kiegészítve egy egyedi fejlesztéssel ami az Online ajánlat adást segíti majd a vállalkozás ügyfelei részére. Mi is jellemezte a projektet: szoros határidő, feszített munkatempó. Bírtuk.
Europatender Consulting Kft.
Europatender Consulting Kft. Andere Dienstleistungen
Pályázati tanácsadás felsőfokon. Partnerünk több szigetmegoldást vált ki Odoo-ra való áttéréssel. Alapvető cél volt a projektben ezen szigetek megszüntetése és a további növekedés, szélesedés folyamata immáron kizárólag a rendszeren belüli megvalósítása.
Fruitsys Hungary Zrt
Fruitsys Hungary Zrt Andere Dienstleistungen
A vendéglátós berkekben mindenki ismeri nevünket. Elterjedt POS terminál megoldásaink szinte mindenhol jelen vannak. A legnagyobb rendezvényeknek is mi vagyunk a beszállítói. Már 2019 óta az Odoo community verziójával kezdtünk el ismerkedni, de már két éve az Enterprise verziót használjuk. Egyre több területen használják kollégáink az Odoo moduljait. A 7/24 supportunk a Helpdesk és Field Service modult, Szoftver fejlesztőink pedig a projekt modult használják elsődlegesen. Természetesen az értékesítésünkhöz elengedhetetlen támogató eszköz a Marketing modul, és most indulunk a Marketing automatizálással. 2021-ben a honlapunkat is Odoo-ra költöztettük és most már a különféle landing pageket is a Website modullal prezentáljuk. Ezeket összekötöttük a CRM, illetve a Sales modulokkal. Valamint a pénzügy, számlázást is, amely a Számlaközpont e-számla rendszerével került összeköttetésre. Ügyfeleink felé az előfizetéseket és azok automatikus számlázását az alap Odoo megoldással kezeljük, de itt igényünk volt némely egyedi fejlesztésre is melyet az Odoo tanácsadó / fejlesztő partnerünk állandó támogatásával simán megoldottunk és oldunk meg együtt a jövőben is.
Keil és Molnár Kft.
Keil és Molnár Kft. Andere Dienstleistungen
A Keil és Molnár Kft. az innovatív nyomtatási megoldások szállítója: megoldást nyújt az irodai feladatok gyors és gördülékeny elvégzésére, kis közepes és nagyvállalkozásoknak egyaránt. Lehetőséget biztosítanak az irodai kellékek megvásárlására és a bérlésére is.
Online ERP Hungary Kft.
Online ERP Hungary Kft. Andere Dienstleistungen
Magyarországi partnerként elsődleges feladatunk, hogy Odoo-val kapcsolatos összes kérdésére választ adjunk. 2009 óta foglalkozunk kizárólag csak Odoo-val (Nav kompatibilis számlázás, telefonos támogatás, oktatás, saját modulok fejlesztése).
TGA Consult Kft
TGA Consult Kft Andere Dienstleistungen
A cég 2005-ben alakult meg, Budapesten. Kezdetben fő profilja a külföldi – elsősorban német- épületgépész társirodákkal való együttműködés, melynek köszönhetően komoly tapasztalatokat szereztek a német és nemzetközi épületgépészeti tervezés területén. Mára Magyarország egyik legnagyobb épületgépészeti tervezőirodájává nőtte ki magát 70 fő feletti létszámával.
eYssen IT Services Kft.
eYssen IT Services Kft. Andere Dienstleistungen
Csapatunk több átalakulással, de összességében már több mint 25 éve áll ügyfeleink szolgálatában és ebből több mint 15 éve foglalkozik Odoo-val (illetve elődjeivel, TinyERP-vel és OpenERP-vel).

Az Odoo az egyedi fejlesztéseinknek köszönhetően megfelel a Magyar számlázási és Könyvelési szabályoknak!
Élő NAV adatkapcsolattal rendelkezik a számlák azonnali beküldésére, a bejövő számlák letöltésére és a cégadatok ellenőrzésére.
A könyvelési adatokat az AbevJava számára szükséges adatállományok formátumában állítja elő.

Európa több országában (Magyarország, Anglia, Spanyolország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Horvátország, Románia, Svédország, Észtország, Man sziget), Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Arab Emirátusokban vannak ügyfeleink.

https://www.eyssen.hu

-----------

Our team has been serving our customers for more than 25 years, with several transformations, and more than 15 years of experience with Odoo (and its predecessors TinyERP and OpenERP).

Odoo is compliant with Hungarian invoicing and accounting rules thanks to our unique developments!
It has a live NAV data connection for instant invoice submission, downloading incoming invoices and checking company data.
Generates accounting data in the format of the data files required by AbevJava.

We have clients in several countries in Europe (Hungary, England, Spain, Slovakia, Czech Republic, Poland, Austria, Croatia, Romania, Sweden, Estonia, Isle of Man), Australia, Canada and the United Arab Emirates.

https://www.eyssen.hu