想找安裝服務?

尋找 Odoo 合作夥伴 的 匈牙利

地界地圖

Gold

Online ERP Hungary Kft.
Online ERP Hungary Kft. Certified v13 Certified v14 Certified v15 Certified v16
Magyarországi partnerként elsődleges feladatunk, hogy Odoo-val kapcsolatos összes kérdésére választ adjunk. 2009 óta foglalkozunk kizárólag csak Odoo-val (Nav kompatibilis számlázás, telefonos támogatás, oktatás, saját modulok fejlesztése).
78 編碼

Silver

eYssen IT Services Kft.
eYssen IT Services Kft. Certified v14
Csapatunk több átalakulással, de összességében már több mint 25 éve áll ügyfeleink szolgálatában és ebből több mint 15 éve foglalkozik Odoo-val (illetve elődjeivel, TinyERP-vel és OpenERP-vel).

Az Odoo az egyedi fejlesztéseinknek köszönhetően megfelel a Magyar számlázási és Könyvelési szabályoknak!
Élő NAV adatkapcsolattal rendelkezik a számlák azonnali beküldésére, a bejövő számlák letöltésére és a cégadatok ellenőrzésére.
A könyvelési adatokat az AbevJava számára szükséges adatállományok ...
20 編碼

Ready

OdooTech Zrt.
OdooTech Zrt. Certified v14
Odoo rendszer bevezetésben, üzemeltetésben és fejlesztében segítünk első sorban magyarországi vállalkozásoknak, akár angol nyelven is. Az általános szoftveres cégektől eltérően mi könyvelésben és kontrollingban is tapasztaltak vagyunk. Amennyiben már futó Odoo rendszerével kapcsolatban csak esetleges tanácsadásra van szükség, abban is állunk rendelkezésre.
We primarily help Hungarian companies in the implementation, hosting and development of the Odoo system, even in English.Unlike general soft ...
3 編碼