要寻找服务?

联系合作伙伴 在 荷兰

Odoologic - Amersfoort, Markoen Meijerink

Ready 业务伙伴

Odoologic - Amersfoort, Markoen Meijerink
BRABANTSESTRAAT 00017
3812 PJ AMERSFOORT
荷兰
+31 6 53904196
markoenmeijerink@dutchworld.nl

Odoologic implementeert Odoo bij duurzame en innovatieve MKB-opdrachtgevers, die willen verbeteren. De gedroomde opdrachtgever heeft om die reden behoefte aan software en support op maat. We leveren deze diensten al sinds 2007. Samen met business partner Nibble-IT vormen we een uitzonderlijk implementatie team van 15 professionals, dat bovendien nog wél verstand heeft van de elementaire techniek, hosting, database performance en security.

Oplossingsgericht denken en open tools leiden tot ingenieuze software oplossingen voor uw business applicaties. Bent u  actief op het gebied van:

  • Handel (verkoop, e-commerce, handel PLUS, value added reselling)
  • Klantordergestuurde assemblage
  • Zakelijke dienstverlening (advisering, recycling, mobiliteitsoplossingen, projectgestuurde organisaties)

Gefeliciteerd! U zou maar zo een 'passende' MKB-opdrachtgever voor Odoologic kunnen zijn.

Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Odoologic maken we uw business oplossing in de cloud compleet. Laat u daarom door ons adviseren over de sterke mogelijkheden en aanpasbaarheid van Odoo en neem contact op met Elise van Maarschalkerweerd (elise@odoologic.nl).

参考

Advier
Advier
Advier houdt de wereld in beweging door mensen bij elkaar te brengen. Odoo Business Apps is het ideale agile ontwikkelplatform om deze ambitie digitaal echt te kunnen realiseren. Samen met Dutchworld natuurlijk.

Advier maakt een sterke groei door in het vormgeven en faciliteren van mobiliteitsprojecten in opdracht van gemeentes en aanverwante instellingen. Deze mobiliteitsprojecten hebben tot doel het gebruik van de auto in regio’s terug te dringen door het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer aan te moedigen en aantrekkelijk te maken. Advier verzorgt daarin de werving van deelnemers, de communicatie met deelnemers en het belonen van de deelnemers op basis van per fiets afgelegde kilometers voor woon-werkverkeer.
CAM Foot Products
CAM Foot Products
CAM Foot Products is gespecialiseerd in het vervaardigen van steunzolen voor de podotherapie. Met de groei van de onderneming was er behoefte om verder te professionaliseren. CAM Foot Products heeft gekozen voor Dutchworld om Odoo Enterprise te implementeren.
Daedalus B.V.
Daedalus B.V.
Daedalus is wereldwijd werkzaam binnen de Maintenance Repair en Overhaul sector (MRO). Zij richten zich op in het inzetten van on-site support teams voor het uitvoeren van eerst- en tweedelijns onderhoud bij onder andere Defensie van vliegtuigen en helicopters, component onderhoud, depot onderhoud, modificaties en upgrade programma’s. Voor meer informatie over Daedalus ga naar de website www.daedalus.nl.
Gascontrol Systems
Gascontrol Systems

Levert gasdistributie apparatuur voor gassen in een breed scala aan toepassingen en elke toepassing stelt specifieke eisen aan de apparatuur.

Een medisch gassysteem heeft andere eisen dan een gassysteem voor lassen. Een gassysteem voor halfgeleider productie is weer anders dan een gassysteem in een laboratorium. Voor al deze toepassingen heeft Gascontrol producten in het assortiment.

Gascontrol geeft advies aan relaties over de keus van de juiste apparatuur.

Kwaliteit, klant tevredenheid en service staat centraal.

Zij leveren producten aan gespecialiseerde installatiebedrijven, leveranciers van industriële en medische gassen en aan de deskundige eindgebruiker.
Odoologic - Amersfoort, Markoen Meijerink
Odoologic - Amersfoort, Markoen Meijerink
Geweldige medewerkers verdienen de geweldige Odoo-software. En Odoologic kan hierbij ook uw implementatiepartner zijn. We lossen het op!
Door klanten geprezen om onze vakinhoudelijke kennis, de jarenlange ervaring en de extreme gedrevenheid bij het naar volle tevredenheid realiseren van (complexe) projecten) voor het MKB. Odoologic staat voor onze kennis van Odoo-software als onze jarenlange ervaring hoe Odoo-implementaties slim en agile aan te pakken. Binnenkort 'het goede gesprek'?Pastoe
Pastoe
Al meer dan 100 jaar maakt Pastoe eigenwijze en tijdloze meubels.
Pastoe profileert zich op pure de ambachtelijke productiekwaliteit en het streven naar technische innovatie.

Pastoe heeft Dutchworld gevraagd om support te leveren op de huidige Odoo11-omgeving en direct optimalisatie te realiseren voor de Productie-aansturing. Inmiddels is de procesinrichting, datakwaliteit en de performance in de huidige installatie gerealiseerd. Dus de migratie naar en herinrichting in Odoo13 komt in zicht.