要寻找服务?

联系合作伙伴 在 比利时

Comitor

Ready 业务伙伴

Comitor
NIJVERHEIDSSTRAAT 8
2390 MALLE
比利时
00323 321 20 10
Tony.crols@comitor.be

Comitor is de meest efficiënte IT partner die samen met u een totaaloplossing uitwerkt dmv Odoo en diensten.

Ervaring en expertise

Dankzij een duidelijke risico analyse, earned value project aanpak en vooral dankzij voldoende gezond nuchter verstand kunnen we een perfecte oplevering garanderen van elk project. Het Comitor team biedt reeds 15 jaar professionele diensten aan KMO’s in de provincie Antwerpen. Onze tevreden klanten kennen Comitor als een integere partner met mensen die graag hun kennis en expertise pro actief met de klant delen.

Duidelijk engagement
Onze project aanpak voor Odoo projecten is coherent met de bedrijfsvisie van Comitor: integer, transparant en geen kleine lettertjes. Wel resultaat in efficiëntie en rendement!

Training Center
Comitor wil zich niet enkel profileren als implementator van deze oplossing, maar wil u ook de begeleiding geven die u verdient.  Ons training Center 'The Cube' leent zich uitstekend voor trainingen voor kleine en grote groepen


参考

Alline Standbouw
Alline Standbouw
Alline Standbouw brengt uw beurspresentatie tot een goed einde Alline Standbouw is een dynamisch bedrijf, klaar om met u de uitdaging aan te gaan om een succesvolle beurspresentatie tot een goed einde te brengen.
In 25 jaar tijd is Alline Standbouw uitgegroeid van een éénmanszaak tot een volwaardige firma met 15 werknemers.
Alline Standbouw werkt uw gehele stand in eigen beheer uit. Zo wordt uw stand ontworpen en berekend door onze ontwerpafdeling. In ons atelier worden de nodige voorbereidingen gemaakt voor een optimale en snelle standopbouw op de beurslocatie.
Onze praktische grafische afdeling werkt uw logo's of aangeleverde digitale prints uit die uw stand de nodige bedrijfseigen uitstralingmoeten geven.
Alline Standbouw is zowel in binnen- als buitenland actief. Hiervoor beschikken we over eigen transportmiddelen. Alline Standbouw beschouwt Europa al lang als één.

Waarvoor wordt Odoo gebruikt?
Comitor heeft een volledig nieuwe beurzen module ontwikkeld waarmee we al onze beurzen mee kunnen beheren. Van aanvraag tot effectieve klant.
Daarnaast worden de volgende standaard modules gebruikt: CRM, leads, project management, aankoop & verkoop.
Goeyvaerts R bvba
Goeyvaerts R bvba
Verhuur van havenkranen en bijhorende machines.

Huren bij Goeyvaerts-R heeft vele voordelen. Een sterke operationele en technische organisatie zijn onze troeven.

Bemande huur als onbemande huur op korte en op lange termijn is mogelijk.

De familiale kennis en skills in de kraanwereld dateren reeds van 1953 toen de vorige generatie Goeyvaerts zich toespitste op het lossen van lichters in de binnenwateren, transport en de handel in grond en bouwstoffen.

Rond het jaar 2000 kwam de vraag om ook kraanwerk te verrichten in de haven van Antwerpen. De nood aan steeds grotere kranen voor handling van steeds grotere schepen drong zich op en maakte dat in het jaar 2006 met de oprichting van Goeyvaerts-R vol gekozen werd om het haven kraanwerk uit te bouwen. Momenteel mogen wij met trots stellen dat Goeyvaerts-R kraanverhuur een gevestigde waarde is in de haven van Antwerpen en ver daar buiten.

Ook Gent, Zeebrugge en Terneuzen kennen ondertussen ons bedrijf en team van 65 mensen.
NIVO metsel- en lijmwerken bvba
NIVO metsel- en lijmwerken bvba
Waarvoor wordt Odoo gebruikt?

Voor het verhuur van onze materialen en kranen heeft Comitor de nodige aanpassingen gedaan.
Zo kunnen we verhuurorders ingeven met ingave van de periode. Hierdoor hebben we een perfect overzicht van onze verhuringen.
Ook onze facturatie heeft Comitor geautomatiseerd, zodat er minder manuele acties nodig zijn en waardoor er een snelle ROI is.
Peeters NV
Peeters NV
Plastiekbouw Peeters werd in 1970 opgericht. Destijds bestond de hoofdactiviteit uit het bekleden van dakgoten in kunststof en de verkoop van allerlei PVC artikelen zoals buizen en putten voor de bouwsector.

In 1975 werd de grote stap gezet om de productie van PVC ramen op te starten. Vanaf het prille begin werd er keihard gewerkt om goede producten af te leveren. Dit gebeurde met groot succes! Al snel nam de vraag naar kunststof ramen in onze streek toe en werd de naam Plastiekbouw Peeters op de kaart gezet. Tien jaar later deed ook het aluminium raam zijn intrede. Meerdere kleurvariaties en moderne looks werden aangeboden. Ook hier was de trend gezet. Zo ging het enige jaren verder tot in 2003 beslist werd om enkel nog te produceren voor de professionele klant, zijnde bouwbedrijven en schrijnwerkers. Peeters barstte uit zijn voegen. Al snel was er nood aan een tweede site waar de aluminium constructies werden gemaakt. In 2007 ging Peeters nog een beetje verder in haar ontwikkeling en werden er deurpanelen en hefschuiframen gemaakt, met de intentie deze ook aan andere raamcontructeurs aan te bieden. Ook dit werd een succesverhaal! Heden beschikken we over de meest moderne machines waarmee Peeters, samen met 75 medewerkers, prachtige creaties op de ramenmarkt kan aanbieden. Met de historie van het familiebedrijf in combinatie met een gezonde bedrijfsvoering zijn we meer dan ooit in staat uitstekende kwaliteit af te leveren aan onze klanten.
Teker bvba
Teker bvba
Productiebedrijf van premium helal kip en kipproducten.
Teker biedt hun gamma aan over heel de europese markt.
Tuytelaers nv
Tuytelaers nv
Al meer dan 60 jaar levert familiebedrijf Tuytelaers de mooiste steensoorten. Alle types van natuursteen: marmer, graniet, basalt, maar ook keramische steen en composietsteen zijn leverbaar én ter plaatse te bekijken. Tuytelaers heeft één van de grootste collecties natuursteen in de Benelux en heeft het vakmanschap om er alles van te maken. Wist je trouwens dat particulieren ook van harte welkom zijn in onze showroom in Ravels?

Tuytelaers is een familiebedrijf uit de Antwerpse Kempen dat in 1954 opgericht werd door Remi Tuytelaers. Hij begon destijds met het verwerken van granito en arduin voor grafzerken en tot op de dag van vandaag blijft de productie van zerken een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

In 1979 vervoegde Daniël Tuytelaers zijn vader in het bedrijf en in 1983 volgde hij hem op als algemeen directeur. Sindsdien is het bedrijf enorm uitgegroeid en deed de derde generatie met Paul en Nina Tuytelaers ook zijn intrede. Naast grafzerken kwam de nadruk meer en meer te liggen op andere producten van natuursteen en de handel in platen werd steeds belangrijker. In de voorraadhal staan dan ook duizenden platen natuursteen, kwartscomposiet en keramiek op stock, waardoor het mogelijk is om zeer snel te leveren.

In 1985 werd het bedrijfsterrein van 80.000 m² in gebruik genomen. Daar zijn de kantoren, productiehallen, voorraadhal en de sinds 2009 geopende showroom op gevestigd. Met zijn 2000 m² toonzaal en 800 m² kantoorruimte dé plek om het vakmanschap uit te stallen en een basis te leggen voor verdere groei.
Van Thillo & Partners
Van Thillo & Partners
Wij verzorgen uw verplaatsing van en naar de luchthaven, zowel in binnen- als buitenland. Enkele van onze troeven zijn: nette en moderne wagens, persoonlijke service.

Diplomaten, CEO's, directieleden, managers, genodigden, van en naar een meeting, conferentie of internationale luchthaven, Van Thillo & Partners is gespecialiseerd in full service VIP-vervoer.

Naar elke bestemming zijn wij uw professionele partner met een comfort en service die U snel gewend zal raken!

Van Thillo & Partners beschikt over een eigen wagenpark dat van alle moderne comfort is voorzien. Indien gewenst kan U echter ook gebruik blijven maken van uw eigen voertuig. Van Thillo & Partners beschikt over getrainde VIP-chauffeurs die uiteraard over een medisch getuigschrift personenvervoer en de nodige rijvaardigheid beschikken.
W.L. Management - BE 0704951656
W.L. Management - BE 0704951656
W.L. Management offers efficient sea freight services: punctual and reliable shipments are made possible thanks to an optimization of port-stay and rapid customs action.
Our purchase strategy with the main sea freight carriers is underpinned by a reliable and enduring partnership providing high volume import and export services in the interest of our customers.

Comitor succesfully integrated Odoo with Dataloy (vessel application). With this integration we automatically import the invoices, with all analytical data, from Dataloy to Odoo.
All of the contacts (customers and suppliers) will be synced as well.