我们的参考

备受全世界百万人的信任

Energie-control
Energie-control 施工
Wij zijn een bedrijf uit Wierden, Overijssel, dat gespecialiseerd is in isolatie en zonnepanelen. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart, met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een vertrouwd partner voor duurzame energiemaatregelen. Voor isolatie en complete zonnepanelen systemen moet u bij Energie Control NL zijn. Wij geven op al onze producten en werkzaamheden minimaal 10 jaar garantie.
Huisman Gemert
Huisman Gemert 施工
Bij Huisman Gemert kunt u terecht voor een groot scala aan bouwmaterialen, te bestellen per webshop, telefoon of aan de balie. Een groot assortiment in grote hoeveelheden zijn uit voorraad leverbaar met een bezorging in heel Nederland. Daarnaast ontwerpt, produceert en monteert Huisman Gemert complete hallen, loodsen, stallen en maneges. Naast nieuwbouw verzorgt Huisman Gemert ook de renovatie van bestaande daken en gevels, zowel asbestvrij als asbesthoudend.
Mr Metalworks
Mr Metalworks 施工
Met meer dan 15 jaar ervaring kan Metalworks altijd een stalen pui, deur, trap of meubel naar uw wens ontwerpen, maken én plaatsen.

De naam Metalworks zegt het al; onze specialiteit is het maken van producten van metaal, zoals staal, RVS, aluminium, koper, messing e.d. in combinatie met diverse glas- en houtsoorten. Van verfijnd tot robuust, maar altijd tot in de puntjes afgewerkt en op tijd geleverd.
Poly-Ned Newco Holding B.V.
Poly-Ned Newco Holding B.V. 施工
Poly-Ned is actief in ”textiel-architectuur”: functioneel en esthetisch vormgeven met behulp van textiel- en metaalweefsel, eventueel voorzien van functionele en esthetische coatings en/of bedrukking. Zoekt u een luchthal of blaashal? Poly-Ned levert de oplossing voor tal van activiteiten die onmogelijk in de buitenlucht plaats kunnen vinden.

https://polyned.nl/

Poly-Ned gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, Projecten, Verkoop, Inkoop, Facturering en Voorraad.
Poly-Ned koos voor Odoo/Alpiek, vanwege eerdere positieve ervaringen met andere bedrijven van de eigenaar. Hij is onder de indruk van onze toewijding.