Tìm kiếm Dịch vụ?

Liên hệ một cộng sự trong Bỉ

Brenso NV

Ready Đối tác

Brenso NV
Wijk Pelink 13
1790 Affligem
Bỉ
nico@brenso.com

Brenso is een groeiend ICT- bedrijf dat met een grondige en weldoordachte aanpak alle bedrijfsprocessen doorlicht en optimaliseert. Via onze op maat geschreven software stroomlijnen en automatiseren we de bestaande activiteiten in duidelijke en eenvoudig uit te voeren taken.

We bieden een budgetvriendelijke totaaloplossing aan, die tegemoetkomt aan de reële behoeften van de KMO. Hierbij vertrekken we vanuit het standpunt dat een vlotte werking van een bedrijf afhankelijk is van de juiste gegevens op het juiste ogenblik bij de juiste medewerker te brengen. Correcte en actuele informatie altijd en overal ter beschikking hebben is één van de meest kritische succesfactoren.

Naast ons uitgebreide softwareaanbod bieden we alle ondersteunende diensten aan op het vlak van het operationeel beheer van uw ICT-infrastructuur. Samen met u tekenen we de plannen uit om uw informatica aan te passen aan de hedendaagse noden waarbij we rekening houden met de nieuwste technologieën. Indien u dit wenst staan wij in voor de implementatie van de uitgetekende architectuur, al dan niet door beroep te doen op de expertise van één van onze partners.

 

Vandaag de dag is ICT een niet te verwaarlozen deel van uw zakelijk succes. Daarom is het belangrijk een ICT-partner te hebben, die met u meedenkt.

Brenso heeft ondertussen reeds 20 jaar ervaring in het ondersteunen van de KMO en biedt beproefde oplossingen die met uw bedrijf kunnen meegroeien.

Wij bieden voor betaalbare zekerheid, veiligheid & continuïteit. Zo verschuift de ICT in uw bedrijf van een tijdrovend probleem naar iets dat je gebruikt om je doelen te bereiken.