Шукаєте послуги?

Зв'яжіться з партнером

Odoo Experts B.V.

Gold Партнер

Odoo Experts B.V.
Vredeweg 1S
1505 HH Zaandam
Нідерланди
+31 88 377 4000
erwin@odooexperts.nl

Wij zijn Odoo Experts and we Love Odoo!

Wij zijn de specialisten in Nederland voor Odoo, op het gebied van support, implementatie, hosting, trainingen, templates en het bouwen van Odoo applicaties.

Ja, wij zijn gek op Odoo en dat zouden wij uiteraard graag van de daken willen schreeuwen en je er alles over willen vertellen. Maar net als in een goede relatie, moet het van twee kanten komen, dus wij willen ook graag weten wie jij bent en wat de aanleiding is dat je op de website van Odoo terecht bent gekomen.

Wij kunnen je wel alvast vertellen dat wij als missie hebben om bedrijven, instellingen en organisaties te helpen hoe ze sneller, efficiënter en makkelijker kunnen werken door de inzet van Odoo. Daarnaast hebben wij als doel om Odoo verder te promoten in Nederland. 

Wil je meer weten of heb je nog vragen over Odoo, neem gerust contact met ons op of ga naar onze website waar je ons Ebook “De meeste gestelde vragen over Odoo” kunt downloaden (www.odooexperts.nl/page/odoo-ebook).

Heb je vragen over onze producten of diensten, neem gerust contact met ons op via info@odooexperts.nl of bezoek onze website www.odooexperts.nl. 

Wij zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken op 088 - 3774 000. Onze Odoo Experts zitten klaar om je te helpen en/of je vragen te beantwoorden.

Wij vernemen graag van je.

 

Met vriendelijke groet,

Bert Burggraaf

Sales Manager

Референс

 Urban Cacao Amsterdam BV
Urban Cacao Amsterdam BV
Zonder dat je je er van bewust bent heb jij waarschijnlijk al eens chocolade hebt gegeten van Urban Cacao. Deze chocolaterie slash chocoladefabriek in Amsterdam maakt super lekkere chocolade voor bijvoorbeeld deli shops zoals Stach en ijswinkel Ijscuypje. Dus mocht je daar eens een reep of iets van chocolade gekocht hebben; het zou zomaar van Urban Cacao geweest kunnen zijn! Oh de chocolade die zij verkopen zijn allemaal fairtrade. Dat is altijd goed!
3devo B.V.
3devo B.V.
3devo is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve tools, die kostenbesparend werken en verspilling verminderen door recycle-oplossingen voor 3D-printers aan te bieden.
ATP Engineering B.V.
ATP Engineering B.V.
ATP ontwerpt en levert hoogwaardige Dissolvers, Mengers, Molens en complete Afvullijnen voor de Verf, Coating, Lijm, Plastic- en Chemische industrie.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group is gespecialiseerd in kunststof spuitgietonderdelen en de assemblage van mechanische / elektronische producten waarin alle productietechnieken zijn verwerkt.
Barista Technology BV
Barista Technology BV
Bij Barista Technology houden ze van goede koffie en vinden ze dat de kwaliteit van de koffie kan worden verbeterd. Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren.
Bas Solutions
Bas Solutions
BAS Solutions is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom concepten, business modellen, bedrijfsprocessen, software keuze & ontwikkeling en implementatie.
Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers
Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers
De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector gekregen. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.
Bike Butler
Bike Butler
Bike Butler is een groothandel gespecialiseerd in fietsonderdelen en fietstoebehoren.
Bioseutica
Bioseutica
Bioseutica is farmaceutische groep die zich toelegt op de ontwikkeling van producten met gebruik van natuurlijke, bronnen voor de gezondheidszorg, diagnostische media, voedsel- en diervoederindustrie.
Breatec BV
Breatec BV
Breatec heeft ervaring met malen, bakken en functionele ingrediënten en is leverancier in functionele ingrediënten voor de maal- en bakkerij-industrie zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten.
BrightPensioen
BrightPensioen
BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor zzp’ers, DGA’s en MKB'ers. Bright-Pensioen verdient geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze bepalen mede de koers en delen mee in de winst.
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij De Moersleutel is een familiebedrijf. Bekende bieren van De Moersleutel, beer engineers zijn de Ofjecitrahoplust (IPA), Motorolie en Willy Tonka.
Budget Marine
Budget Marine
Budget Marine is de toonaangevende retailer en groothandel van pleziervaartuigen voor de scheepvaart in het Caribisch gebied en is daarmee de grootste Retail entiteit voor de maritieme sector in de Caribbean.
CCIC Europe Food Test B.V.
CCIC Europe Food Test B.V.
CCIC is een testlaboratorium voor poedermelk dat zich voornamelijk richt op de Chinese markt.
Cloud Connect
Cloud Connect
Cloud Connect levert White Labeled Hosted telefonie en draadloze netwerken voor spraak, beeld en data.
Curblue BV
Curblue BV
Curblue biedt het goedkoopste en grootste assortiment witgoed aan op Curaçao, met béste service en laagste-prijs-garantie!
DELTA hijswerktuigen
DELTA hijswerktuigen
Delta Hijswerktuigen is specialist in hijs- en hefwerktuigen. De producten zijn geschikt voor verschillende branches zoals aannemers, civiele diensten, marine- en militair gebruik, scheepvaart, zeilen, theaters en vrachtvervoer.
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans heeft het grootste aanbod aan stacaravans en chalets van heel Europa. Daarnaast beschikken zij over een eigen chalet fabriek waardoor zij de mogelijkheid bieden om een chalet volledig op maat te bouwen.
De Leerweg
De Leerweg
De Leerweg is een onderwijs instelling die leerlingen, ouders en scholen onderwijskundige hulp biedt. Zij leveren Bijles, Huiswerkbegeleiding, Remedial Teaching en trainingen.
De Notenwinkel voor de Horeca
De Notenwinkel voor de Horeca
De Notenwinkel voor de Horeca is als winkel al jaren een begrip in Zeist. De verse noten, zuidvruchten, chocolade, koffie en thee worden sinds 2020 ook aan de horeca geleverd.
De Voogt Systemen B.V.
De Voogt Systemen B.V.
De Voogt maakt ringbanden, mappen en verpakkingen.
Delmic B.V.
Delmic B.V.
Delmic is een hightech bedrijf dat krachtige en gebruiksvriendelijke oplossingen ontwikkelt voor licht- en elektronenmicroscopie. De producten, helpen onderzoekers en bedrijven om sneller resultaten te behalen.
Dutch Climate Systems
Dutch Climate Systems
DCS levert energiezuinige airconditioningsystemen zonder F-gassen. De systemen van DCS leveren een 80% lager energieverbruik t.o.v. reguliere airconditionings op. Dit doen zij door indirecte verdampings-koeling.

EILERS international B.V.
EILERS international B.V.
EILERS international B.V. is gespecialiseerd in drukwerk productie, uitgeverij, distributie en de productie van promotie artikelen
Ecommerce operations B.V.
Ecommerce operations B.V.
Ecommerce operations faciliteert ontwikkeling van praktische kennis, marktinzichten en diensten waarvoor individuele instellingen, retail- en e-commerceorganisaties en B2C-verkopende bedrijven niet over de (financiële) middelen en / of mogelijkheden beschikken.
Eelloo
Eelloo
Eelloo helpt organisaties bij de omkeer van HR naar RH. Met hun producten geven ze iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst.
Emesa Holdings B.V.
Emesa Holdings B.V.
Emesa is een internationale e-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector. Emesa heeft e-commercemerken als VakantieVeilingen, ActievandeDag en het internationale merk VavaBid.
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings is een ontwikkelaar en fabrikant van heavy-duty softslings die wereldwijd worden gebruikt in de on- en offshore-industrie voor alle soorten zware hijswerkzaamheden.
Focus Beverages
Focus Beverages
Focus Beverage Company is een full-service projectmanagement- en productontwikkelingsbedrijf voor de internationale alcoholische drankenindustrieën.
Fortes Solutions B.V.
Fortes Solutions B.V.
Fortes Solutions biedt een software platform om strategische veranderingen te versnellen én grip te houden op voortgang, kosten en risico’s. Het platform bestaat uit bestaat uit een aantal apps voor strategievorming, projectuitvoering en meten van resultaten.
Gadgy
Gadgy
Gadgy is een distributeur van Gadgets & Games en biedt producten aan retailers in heel Europa. De producten van Gadgy variëren van elektronica, lifestyle & koken tot speelgoed.
Gradyent
Gradyent
Gradyent helpt warmtebedrijven hun warmteverliezen meetbaar te verlagen door de netten optimaal aan te sturen. Via moderne machine learning tools helpen zij de temperatuur, druk en flow optimaal te controleren. Hiermee kunnen warmteverliezen met zo’n 5% verlaagd worden.
Hoogeboom Zeilmakerij B.V.
Hoogeboom Zeilmakerij B.V.
Hoogeboom BV is gespecialiseerd in vrachtwagenzeil, fleetmarking, belettering (vrachtwagens), verandazeil, aanhangwagenzeil, strokengordijn, reparaties, bootzeil, vrachtwagen reclame en belettering.
IDbike Products BV
IDbike Products BV
IDbike is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van fietsonderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie.
JamiePro bv
JamiePro bv
JamiePro is importeur van elektronica, gespecialiseerd in digitale LCD-schermen, die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een instructievideo om een product te ondersteunen of Touchscreen-applicaties om de klant productinformatie te bieden om hen te ondersteunen bij hun productselectie.
Janus Metaal BV
Janus Metaal BV
Janus Metaal ontwerpt en produceert metalen displays, winkelinterieurs en diverse metalen halffabricaten.
Kabisa
Kabisa
Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel desktop als mobiel.
LanTel B.V.
LanTel B.V.
LanTel zorgt dat organisaties kunnen bellen én optimaal bereikbaar zijn voor hun relaties. Zij bieden een totaaloplossing voor zakelijke telecommunicatie.
Live Escape
Live Escape
Live Escape beheert meerdere escape rooms zoals 'The Safe House', 'LAB 13', 'The Boilerroom' en 'Room 1409'. Een Escape Room is een ruimte die is ontworpen en gedecoreerd in een thema vol puzzels die binnen een uur opgelost moeten worden.
Mejor Group
Mejor Group
Mejor-Group is een in Amsterdam gevestigde horeca-inkoopspecialist en ontwikkelaar van gebruiks- en verbruiksartikelen voor hotels, resorts en restaurants over de hele wereld.
More Than Gifts
More Than Gifts
More Than Gifts levert kerstpakketten, relatiegeschenken, keuzeconcept en organiseert kerstmarkten.
Mulder-Hardenberg B.V.
Mulder-Hardenberg B.V.
Mulder-Hardenberg is een distributeur van elektronische-, elektrotechnische- en netwerkproducten.
MyParcel.com B.V.
MyParcel.com B.V.
Bij MyParcel willen ze dat iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten kan versturen. Binnen Nederland en naar het buitenland. Ze maken de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer.
NauticSupport B.V.
NauticSupport B.V.
NauticLED ontwikkelt plug and play retrofit LED lampen. Deze LED lampen worden inmiddels geëxporteerd naar 25 verschillende landen.
Payter BV
Payter BV
Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.
Resqtec Zumro BV
Resqtec Zumro BV
resQtec vervaardigt reddings-uitrusting voor brandweer-lieden, het leger, de berging van vliegtuigen en andere reddingsspecialisten. De expertisegebieden van resQtec zijn: Heavy Rescue, USAR, Bevrijding en Aircraft Recovery.
Sequint BV
Sequint BV
Sequint is gespecialiseerd in Software Licensing en Software Asset Management en maakt het voor relaties mogelijk om hun ICT-inspanningen te richten op de gebruikers en het gebruik van software in plaats van op de software asset zelf.
Smoke4Fun BV
Smoke4Fun BV
Smoke4Fun verkoopt een ruim assortiment e-sigaretproducten.
Sonneclear ijs
Sonneclear ijs
Bij Sonneclaer maken ze op de boerderij ijs op ambachtelijke wijze. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs.
Studio Dirk Vander Kooij
Studio Dirk Vander Kooij
Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen.
Studio Dirk Vander Kooij
Studio Dirk Vander Kooij
Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen.
Tenwolde Transport & Repair B.V
Tenwolde Transport & Repair B.V
Tenwolde is gespecialiseerd in materieel van zeeschepen en in de inzet van technische teams voor maritieme en transportprojecten.
Top Vision Group | Eyewear Displays
Top Vision Group | Eyewear Displays
Top Vision ontwikkelt en produceert presentatiematerialen voor de optische detailhandel.
Turner MCS
Turner MCS
Turner ECS biedt besturings-oplossingen voor motoren, gas- en stoomturbines, compressoren en pompen die zijn geïnstalleerd in de marktsectoren scheepvaart, verwerking, energieopwekking en petrochemie. Turner ECS heeft kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Saoedi Arabië, Verenigde Arabische Emiraten en Qatar.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
Van der Pol tegels en bouwmaterialen Levert bouwmaterialen en tegels.
VODAMED
VODAMED
VODAMED is in 2004 opgericht met de missie om de hoogste kwaliteit chiropractie en (fysio)therapie producten op de markt te distribueren en te verkopen.
Van der Waay
Van der Waay
Van der Waay levert kasdekreinigers; zowel voor het reinigen binnenin de kas als buiten de kas, krijtmachines en andere machines.
Vandaag Engineering B.V.
Vandaag Engineering B.V.
Vandaag Engineering levert cctv camera's via haar online platform.
Vissers Energy Group
Vissers Energy Group
Vissers Energy Group heeft een groot aantal tankstations door heel Nederland.
Wartmann
Wartmann
Wartmann is een Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige producten voor de keuken. Tot het assortiment behoren onder andere pannen met een keramische coating, professionele keukenmessen, diverse accessoires en verschillende elektrische keukenmachines.
Windo Displays
Windo Displays
Floorwindo ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt vloer- en baliedisplays voor in winkels.
YouP telecom
YouP telecom
YouP telecom is een telecom-bedrijf op het gebied van telecommunicatie met kennis en ervaring in klassieke telefonie en complexe netwerken.
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos is gespecialiseerd in horeca kassa- en afrekensystemen.
Z-Company
Z-Company
Z-Company is de one-stop-shop groothandelpartner voor natuurlijke, plantaardige en gezonde voedselingrediënten. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van hennepzaadproducten en plantaardige eiwitten.
Zlippo
Zlippo
Zlippo levert een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigt door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel.