Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Implemented By

Odoo Experts B.V. (54 reference(s))

Odoo Experts B.V.
Vredeweg 1S
1505 HH Zaandam
เนเธอร์แลนด์
+31 88 377 4000
erwin@odooexperts.nl; bert@odooexperts.nl
De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector gekregen. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.

De BNO verbindt en vertegenwoordigt een unieke diversiteit aan professionele ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland.

Midden in die transformerende wereld staat de BNO. De belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland verenigt ontwerpers in alle soorten en maten. Dat zijn zowel zelfstandige ontwerpers als ontwerpbureaus, samen een groep van duizenden professionele creatieven. Nagenoeg alle ontwerpdisciplines zijn vertegenwoordigd, en dat maakt de BNO uniek in de wereld.

Bij BNO neemt Odoo een belangrijke plaats in en zal het gebruikt gaan worden voor CRM, Ledenadministratie, verkoop en facturatie. Tevens wordt de Odoo website builder gebruikt voor de gehele website en leden portal.