Looking for an Accounting & Finance expert?

Contact an Accounting Firm in Danska

VK DATA ApS
Bønderbyvej 21
21
6270 Tønder
Danska
+45 73 73 88 88
Silver

VK DATA ApS

VK DATA ApS har siden 1994 leveret +200 ERP løsninger til mange forskellige brancher over hele Danmark og var i 2010 den første Odoo (tidligere OpenERP) partner i Danmark. Siden 2016 har VK DATA været Certificeret Odoo Gold Partner.

Vi har stor og bred erfaring med små som store løsninger, avancerede brancheløsninger og enkle løsninger til små virksomheder. 

Vi har også erfaring med Open Source systemer som Odoo så vi hjælper gerne videre med en Odoo løsning uanset om du skal lave en ny virksomheds start eller kommer fra en nuværende løsning som f.eks Microsoft C5, Navision, XAL, Summasummarum, e-conomics, Visma, SAP, Uniconta eller andet licensbaseret system.

Med Odoo kan vi anvende hele budgettet til at lave den løsning som virksomheden har behov for, uden at det indebærer de traditionelle usikkerheder omkring Open Source.

Vore Odoo løsninger hostes i EU hostingcenter med alle nødvendige certificeringer og revisor erklæringer. Løsningerne hostes på vores virtuelle platform med maximal sikkerhed og fleksibilitet. Vi tilbyder naturligvis komplet håndtering af backup og supplerende systemer som. f.eks mail og web.

I samarbejde med Odoo udbyder vi en Odoo Enterprise aftale hvor programmerne opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licens baserede systemer. Dette giver tryghed omkring Open Source og kan omfatte både standard moduler og special tilretninger. Kontakt os gerne for en helt uforpligtende demo af systemet.

Vores Odoo løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke og mulighed for løsninger mod de mest gængse danske systemer.

Har virksomheden specielle behov har vi naturligvis også en kompetent udviklingsafdeling som kan håndtere komplekse behov som ikke er understøttet af Odoo’s standard moduler.

Bogføringshjælphttps://vkdata.dk/en_GB/bogfoeringshjaelp