Odoo Roadshow: Partner Programma

Online Evenement

Registrations are closed

Word een officiële partner
en ga mee op avontuur in Odoo!

Bent u werkzaam in IT consulting, custom development of een vergelijkbaar business model? Bent u op zoek om nieuwe inkomsten te genereren of uw aanbod uit te breiden? Sluit u dan aan bij het partnernetwerk van Odoo!
 
Odoo is 's werelds snelst groeiende open source bedrijfssoftware. Met 7 miljoen gebruikers wereldwijd en een groei van 60% jaar-op-jaar, zijn we op zoek naar nieuwe integrerende partners om de markt te blijven revolutioneren.
 
Tijdens ons live event zal Christine Wei, onze Partnership Consultant, u kennis laten maken met Odoo en haar Partnership Programma. U zult meer te weten komen over de voordelen om partner te worden!

Het Odoo Official Partner label is voorbehouden voor bedrijven die kwaliteitsvolle Odoo diensten aanbieden. Als partner verbindt u zich ertoe om voortdurend elk aspect van de software te verbeteren, maar u zult ook profiteren van vele voordelen met betrekking tot Odoo en zijn community.


We behandelen tijdens dit evenement...

Inleiding tot Odoo

De geschiedenis, de cultuur en
het business model

Odoo's positionering

In de ERP-markt en waarde propositie

Voorstelling van het programma

Voordelen,  methodologie, prijzen...

Live Q&A session

Met de spreker na de presentatieOver Odoo

Odoo is een toonaangevende suite van zakelijke toepassingen die alle behoeften dekt in een enkele oplossing. Onze missie is om software te leveren die intuïtief, volledig functioneel en strak geïntegreerd is, terwijl het soepel loopt voor elk bedrijf, elke gebruiker. Ons doel? U in staat stellen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien.

Hier is een overzicht: 

 
 

Dátum & čas
streda
22. septembra 2021
16:00 17:30 Europe/Brussels
  • Gratis inschrijving
  • De voorstelling zal in het Nederlands worden gegeven.

Organizátor

Odoo S.A.

--Odoo S.A.--
+32 81 81 37 00
events@odoo.com
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.