Looking for an Accounting & Finance expert?

Contact an Accounting Firm

FlexERP, Alex Lyngsoe

FlexERP, Alex Lyngsoe

Vores bogføringsservice tilbyder en effektiv løsning for virksomheder, der ønsker at optimere deres regnskabsprocesser. Med fokus på det anerkendte Odoo regnskabssystem, frigør vi dig fra de daglige bogføringsopgaver, så du kan koncentrere dig om din virksomheds kerneområder.

Vores service sikrer løbende opdateret økonomirapportering, herunder håndtering af alle bilag, ind- og udbetalinger samt bankafstemninger. Vi tilbyder også assistance til momsindberetning og lønadministration efter behov.

Som eksperter i Odoo-systemet tilbyder vi en høj grad af specialisering og effektivitet. For eksisterende Odoo-brugere kræver det blot en ekstra brugerlicens til os. Nytilkomne til Odoo kan få det grundlæggende regnskabsmodul gratis, med mulighed for at tilkøbe yderligere funktioner efter behov.

Vores samarbejde med din revisor sikrer en gnidningsløs proces for både revision og udarbejdelse af årsregnskab. Med en digital tilgang kan du nemt indsende bilag via smartphone eller e-mail, hvilket effektiviserer bogføringsprocessen markant.

Med vores løbende rapporteringstjeneste får du et klart overblik over din virksomheds økonomi, inklusive adgang til resultatopgørelser, balance og saldolister. Alt dette håndteres online i Odoo, hvilket gør kommunikationen og processen både enkel og effektiv.

For at igangsætte vores service, tilpasser vi Odoo-regnskabssystemet til dine specifikke behov. Prisen afhænger af dit regnskabsmæssige setup og de ønskede ekstrafunktioner.

Vælg Bogføringsservice for en problemfri og moderne bogføringsløsning, der giver dig frihed til at fokusere på at udvikle din virksomhed.


Book et uforpligtende møde