Procurando por serviços?

Entre em contato com um parceiro

OntwikkelingInEenvoud B.V

Ready Parceiro

OntwikkelingInEenvoud B.V
Kooijstraat 25
3295 BE 's-Gravendeel
Holanda
+31 857 608 660
verkoop@oi1.nl; remko@oi1.nl

Wij helpen ondernemers om binnen hun bedrijf hun potentieel te realiseren. Dit doen door de sleutelprocessen te optimaliseren en ODOO goed voor hen in te zetten. We handelen en denken mee met het bereiken van hun ondernemerspotentieel. Hierbinnen hebben wij ruime ervaring met kinderdagverblijven, service, handels, installatiebedrijven en binnen de maakindustrie.

Referências

De Voogt Systemen B.V.
De Voogt Systemen B.V.
De Voogt Systemen, een maakbedrijf in Montfort, liep vast op ‘’de oude werkwijzen’’ dat niet geïntegreerd was en veel hand en overtype werk vereiste. Kevin Vonk, Sales Manager was meer bezig met de administratieve afhandeling van de verkopen en de productie dan de daadwerkelijke verkoop. Om dit op te lossen wilde hij graag een nieuw pakket welke alles eenvoudigweg bij elkaar brengt. Een soort “Alles in een” oplossing. Er is gekeken naar vele oplossingen, sommigen waren echt te simpel, en anderen te duur en inflexibel. Uiteindelijk kwam hij terecht bij OntwikkelingInEenvoud met Odoo.
Wilhelm Tell
Wilhelm Tell
Wilhelm Tell wil uw onderneming zo goed mogelijk laten functioneren door middel van het optimaal inzetten van uw automatisering.

Wij geloven in een goede dienstverlening, een goed contact met de klant en een duurzame relatie met u als klant. Wij vinden het belangrijk om u goed te leren kennen om zo voor u de beste producten en/of diensten te kunnen leveren. Wij willen simpelweg voor u lokaal aanwezig zijn!