Procurando por serviços?

Entre em contato com um parceiro

Odoo Experts B.V.

Gold Parceiro

Odoo Experts B.V.
Vredeweg 1S
1505 HH Zaandam
Holanda
+31883774000
erwin@odooexperts.nl; bert@odooexperts.nl

Wij zijn Odoo Experts and we Love Odoo!

 

Wij zijn de specialisten in Nederland voor Odoo, op het gebied van support, implementatie, hosting, trainingen, templates en het bouwen van Odoo applicaties.

 

Ja, wij zijn gek op Odoo en dat zouden wij uiteraard graag van de daken willen schreeuwen en je er alles over willen vertellen. Maar net als in een goede relatie, moet het van twee kanten komen, dus wij willen ook graag weten wie jij bent en wat de aanleiding is dat je op de website van Odoo terecht bent gekomen.

 

Wij kunnen je wel alvast vertellen dat wij als missie hebben om bedrijven, instellingen en organisaties te helpen hoe ze sneller, efficiënter en makkelijker kunnen werken door de inzet van Odoo. Daarnaast hebben wij als doel om Odoo verder te promoten in Nederland. 

 

Wil je meer weten of heb je nog vragen over Odoo, neem gerust contact met ons op of ga naar onze website waar je ons Ebook “De meeste gestelde vragen over Odoo” kunt downloaden (www.odooexperts.nl/page/odoo-ebook).

 

Heb je vragen over onze producten of diensten, neem gerust contact met ons op via info@odooexperts.nl of bezoek onze website www.odooexperts.nl. 

 

Wij zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken op 088 - 3774 000. Onze Odoo Experts zitten klaar om je te helpen en/of je vragen te beantwoorden.

 

Wij vernemen graag van je.

 

Met vriendelijke groeten,

Directeur Odoo Experts B.V.

Erwin van der Ploeg

Referências

 Urban Cacao Amsterdam BV
Urban Cacao Amsterdam BV
Zonder dat je je er van bewust bent heb jij waarschijnlijk al eens chocolade hebt gegeten van Urban Cacao. Deze chocolaterie slash chocoladefabriek in Amsterdam maakt super lekkere chocolade voor bijvoorbeeld deli shops zoals Stach en ijswinkel Ijscuypje. Dus mocht je daar eens een reep of iets van chocolade gekocht hebben; het zou zomaar van Urban Cacao geweest kunnen zijn! Oh de chocolade die zij verkopen zijn allemaal fairtrade. Dat is altijd goed!
3devo B.V.
3devo B.V.
3devo maakt high-end en klantvriendelijke filament extruders voor de 3D-printing markt en plastic verwerkende industrie.
ATP Engineering B.V.
ATP Engineering B.V.
ATP ontwerpt en levert al 28 jaar hoogwaardige Dissolvers, Mengers, Molens en complete Afvullijnen voor de Verf, Coating, Lijm, Plastic- en Chemische industrie. Ruim 70% van onze machines wordt in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Wij leveren zowel nationaal als internationaal aan onze klanten.
Wij focussen ons op de individuele eisen van de klant. ATP biedt de moderne fabrikant zoveel mogelijk flexibiliteit en keuzemogelijkheden om hun concurrerende positie te behouden en te verbeteren. Of uw product nu laag-, middel- of zeer hoog viskeus is, wij zijn in staat om een passende oplossing te bieden. Zowel voor laboratorium doeleinden als voor fabriekstoepassingen.

Voor praktijktesten met uw specifieke product bent u van harte welkom in ons Testlaboratorium te Almere. De behaalde resultaten kunnen worden gebruikt voor opschaling.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
AMS Group is één van de zeer weinige succesvolle Europese producenten in China voor het laten maken van innovatieve producten en apparaten.
Barista Technology BV
Barista Technology BV
Bij Barista Technology houden ze van goede koffie en vinden ze dat de kwaliteit van de koffie kan worden verbeterd. Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren.
Bas Solutions
Bas Solutions
BAS Solutions is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom concepten, business modellen, bedrijfsprocessen, software keuze & ontwikkeling en implementatie.
Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers
Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers
De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector gekregen. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.
Bike Butler
Bike Butler
Bike Butler voorziet fietsenwinkels sinds 2008 van leuke accessoires. Producten waar zij zich mee
onderscheiden van de markt. Maar vooral een meerwaarde bieden voor de fietsenmaker.
Bike Butler gebruikt Odoo voor het geheel verkoop, inkoop en voorraadproces. Ook maakt Bike
Butler gebruik van de Odoo website builder en webshop.
Cloud Connect
Cloud Connect
Wij zijn een team van ervaren specialisten wiens doel het is om perfecte diensten te leveren. Wij bouwen geweldige oplossingen om uw organisatie te ondersteunen en uw processen te verbeteren.
Connected molecules BV
Connected molecules BV
WEB-CONNECTED VENDING MACHINES, FOR BETTER BUSINESS
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans heeft het grootste aanbod aan stacaravans en chalets van heel Europa. Daarnaast beschikken zij over een eigen chalet fabriek waardoor zij de mogelijkheid bieden om een chalet volledig op maat te bouwen.
De Leerweg
De Leerweg
De Leerweg is een onderwijs instelling die leerlingen, ouders en scholen onderwijskundige hulp biedt. Zij leveren Bijles, Huiswerkbegeleiding, Remedial Teaching en trainingen.
EILERS international B.V.
EILERS international B.V.
EILERS international B.V. is gespecialiseerd in drukwerk productie, uitgeverij, distributie en de productie van promotie artikelen
Eelloo
Eelloo
Eelloo helpt organisaties bij de omkeer van HR naar RH. Met hun producten geven ze iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst.
Emesa Holdings B.V. - NL850400429B01
Emesa Holdings B.V. - NL850400429B01
Emesa is een internationaal opererend in Nederland gevestigd e-commercebedrijf. Het is vooral
bekend van het merk VakantieVeilingen. Daarnaast zijn er merken als ActievandeDag, TicketScout en
VavaBid. Deze merken zijn afzetkanalen voor bedrijven uit onder meer de vrijetijds- en reiswereld
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings is een ontwikkelaar en fabrikant van heavy-duty softslings die wereldwijd worden gebruikt in de on- en offshore-industrie voor alle soorten zware hijswerkzaamheden.
Focus Beverages
Focus Beverages
Focus Beverage Company is a full-service project management and product development company
serving international alcoholic beverage industries.
Our team can initialize formulations, produce proto-types, manage and supervise laboratory and
pilot plants experiments, perform plant trials and strategize for your company.
Guide ID
Guide ID
Guide ID provides interactive guide to museums worldwide, as well as online tools for visitor research and visitor marketing. Guide ID is active in 6 countries so far and expanding to new countries each year. We have technical experience as well as experience regarding ease of use for content writers, cashiers and visitors.
Hoogeboom Zeilmakerij B.V.
Hoogeboom Zeilmakerij B.V.
Hoogeboom BV is gespecialiseerd in Vrachtwagenzeil, Fleetmarking, Belettering (Vrachtwagens), Verandazeil, Aanhangwagenzeil, Strokengordijn, Reparaties, Bootzeil, Vrachtwagen reclame en Belettering
Houtplezier B.V.
Houtplezier B.V.
Houtplezier heeft speeltoestellen voor de speeltuin, het speelplein en het schoolplein. Onze hardhouten speeltoestellen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik in de openbare ruimte. Ze prikkelen de fantasie en stimuleren de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen.
Intellifi BV
Intellifi BV
Intellifi is het platform voor het binnen gebruik van IoT (Internet of Things). Met RFID & BLE producten identificeren en lokaliseren deze bedrijfskritische items voor ziekenhuizen, magazijnen, fabrikanten en kantoren
JamiePro bv
JamiePro bv
Wij zijn importeur van diverse elektronica, vooral gespecialiseerd in digitale LCD schermen, die verkrijgbaar zijn voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld een video instructie ter ondersteuning van een product of Touchscreen toepassingen om de klant gemakkelijk en snel van informatie te voorzien.
LanTel B.V.
LanTel B.V.
Een team gespecialiseerd in communicatie

Communicatie verandert razendsnel. Daarom zorgt Lantel al meer dan 20 jaar dat organisaties
kunnen bellen én optimaal bereikbaar zijn voor hun relaties. Het team van Lantel is in staat om voor
elke uitdaging een hoogwaardige en betrouwbare totaaloplossing te bieden op het gebied van
zakelijke telecommunicatie.
More Than Gifts
More Than Gifts
De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. More Than Gifts is sinds 2007 actief op de markt en groeit snel, maar stabiel. Kleine tot zeer grote klanten hebben ons in de afgelopen jaren gevonden. Onze geschenken zijn fairtrade, milieuvriendelijk of hebben een sociaal karakter.
NauticSupport B.V.
NauticSupport B.V.
NautiLED™ ontwikkeld plug and play retrofit LED lampen. Sinds 2009 NauticLED ™ is uitgegroeid tot een belangrijke speler voor de hoogwaardige plug and play vervanging LED lampen. Deze LED lampen worden inmiddels geëxporteerd naar 25 verschillende landen.
NetStream B.V.
NetStream B.V.
NetStream is leverancier van Inter Networking Solutions. Zij ontwerpen, implementeren en onderhouden beveiligingsoplossingen. Sinds 2000 zijn wij leverancier van netwerk-, informatiebeveiliging- en thuiswerkoplossingen. Hiervoor werken zij samen met geselecteerde ontwikkelaars op deze terreinen. Zij bieden u de bundeling van zowel hardware en software als diensten op basis van maatwerk.
PPE Services B.V.
PPE Services B.V.
We professionally support and advise our customers with the best combination of the right level of protection and comfort in their working environment.

We support and advise our customers on the best combination of protection and comfort in their working environment. Our products and services are certified according to international safety standards. PPE Services works with the best personal equipment brands in the world to achieve the best and economical viable solutions.
Sequint BV
Sequint BV
Sequint is gespecialiseerd in Software Licensing en Software Asset Management en maakt het voor
relaties mogelijk om hun ICT-inspanningen te richten op de gebruikers en het gebruik van software in
plaats van op de software asset zelf.
Door als trusted advisor en Software Licensing of SAM-partner op te treden helpt Sequint u kosten te
besparen, risico’s te reduceren en recources vrij te maken binnen uw organisatie.
Door de focus op Software Licensing en Asset Management beschikt Sequint over diepgaande kennis
van deze zaken. Als onafhankelijke marktpartij kan Sequint voor u de brug vormen tussen uw
organisatie en vendors.
Smoke4Fun BV
Smoke4Fun BV
Wij verkopen niet alleen het ruimste assortiment e-sigaret producten maar we durven ze ook te adviseren. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van elektronisch roken vindt u hier!
Sonneclear ijs
Sonneclear ijs
Bij Sonneclaer maken ze ope de boerderij heerlijk ijs op ambachtelijke wijze. Het ijs wordt gemaakt van biologische melk. Dit ijs wordt in de zomermaanden aan huis verkocht en jaarrond op bestelling aan restaurants en theehuizen in Drenthe geleverd. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs.
Studio Dirk Vander Kooij, Willem van der Kooij
Studio Dirk Vander Kooij, Willem van der Kooij
Dirk Vander Kooij verkoopt handgemaakte designproducten die niet met de hand zijn gemaakt. Hè? Je leest het goed, want Dirk Vander Kooij is één van de belangrijkste ontwerpers op het gebied van ‘nieuwe ambachten’. Door technologie en design op de juiste manier met elkaar te verbinden, heeft hij het gelijknamige en inmiddels succesvolle merk Dirk Vander Kooij opgericht. De collectie bestaat uit unieke producten die hij stuk voor stuk met de door hem zelf ontworpen 3D-printer maakt. Denk hierbij aan stoelen, tafels en verlichting, maar ook als accessoires zoals kleerhangers. Wij zijn niet alleen heel blij dat wij deze prachtige producten aan ons assortiment hebben toegevoegd, maar ook dat Dirk van der Kooij een hele geschikte ‘achterbuur’ is gebleken op het Hembrugterrein in Zaandam!
TechNature B.V
TechNature B.V
TechNature ontwikkelt en commercialiseert vision & robotics oplossingen voor natuurlijke objecten zoals groenten, fruit en bloemen. We gebruiken onze kennis van het agro-domein om oplossingen te ontwikkelen die slim omgaan met de kwaliteitsvariatie die aanwezig is in agrarische producten. Onze technologische innovaties verhogen de efficiëntie van productieprocessen en resulteren in veel gevallen in een betere productkwaliteit en lagere productiekosten.
Tinybots BV
Tinybots BV
Bij Tinybots maken we kleine sociale robots voor mensen met dementie en hun familieleden. Onze Tinybots helpen met het structureren van de dag door middel van vriendelijk gesproken reminders en door het spelen van persoonlijke muziek.

Bij Tinybots maken we Tessa, een sociale robot die mensen met dementie en hun familie ondersteunt in hun zelfredzaamheid. Tessa geeft vriendelijke gesproken herinneringen, afspraken, suggesties voor (sociale) activiteiten en speelt persoonlijke muziek af dat stimulerend werkt en emotionele steun geeft. Via een eenvoudige app kan de mantelzorger/familie makkelijk Tessa instellen naar persoonlijke behoefte en wensen. Er kan een persoonlijke dagschema opgesteld worden voor de individu met dementie. Zo speelt Tessa ook een rol in dagelijkse activiteiten (ADL) door suggesties/instructies te geven bij specifieke taken bijvoorbeeld aankleden, een boodschappenlijstje maken, of ter voorbereiding voor bezoek. Met Tessa is de individu steeds voorbereid op wat de volgende moment gaat gebeuren, en dit neemt een groot stuk onzekerheid en angst weg. Ons doel is om mensen met dementie te activeren. Wij creëren een sociale robot die de mens weer centraal zet.
Top Vision Group | Eyewear Displays
Top Vision Group | Eyewear Displays
Al meer dan 25 jaar specialiseert Top Vision Group zich in de ontwikkeling en productie van vernieuwend presentatiemateriaal voor de optiekmarkt.

De producten van Top Vision Group zijn terug te vinden in duizenden winkels verspreid over de hele wereld. Onze opdrachtgevers variëren van gespecialiseerde lokale opticiens tot internationale retail-concerns, warenhuizen, Tax-Free winkels en (zonne)brillen leveranciers.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
Verbouwen of renoveren? Al sinds 1936 bent u bij Van der Pol Bouwmaterialen aan het juiste adres
voor de levering van bouwmaterialen en tegels. Van der Pol voorziet u graag van persoonlijk advies,
snelle levering en kwaliteit voor een goede prijs.
VODAMED
VODAMED
VODAMED is in 2004 opgericht met de missie om de hoogste kwaliteit chiropractie en (fysio)therapie producten op de markt te distribueren en te verkopen.
Van der Waay
Van der Waay
Van der Waay levert kasdekreinigers; zowel voor het reinigen binnenin de kas als buiten de kas, krijtmachines en andere machines.
Ventus Sports - NL857093058B01
Ventus Sports - NL857093058B01
Versus is voor Nederland dè kitespecialist met een ongelofelijk breed assortiment kitesurfmateriaal
en vliegers. Versus is verfrissend anders en neemt de klant serieus, ze zijn er voor elke vraag of
uitdaging op kitesurfgebied. Je komt bij Versus met de moeilijkste kitesurfmateriaalvragen,
keuzestress bij het kiezen van je kite-surfboard of gewoon voor de uitmuntende service.
Wartmann
Wartmann
Wartmann is een Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige producten voor de keuken. Tot het assortiment behoren onder andere pannen met een keramische coating, professionele keukenmessen, diverse accessoires en verschillende elektrische keukenmachines.
Windo Displays
Windo Displays
Voor meer dan 20 jaar beïnvloedt Windo Displays het koopgedrag van consumenten op het moment dat zij de winkel in lopen. Wij verzekeren u dat uw in-store merk communicatie opvalt daar waar het er echt toe doet. Als een van de pioneers van vloerreclame presenteert Windo Displays met trots de nieuwste innovaties op het gebied van in-store communicatie.
YouP telecom
YouP telecom
YouP telecom is een telecom-bedrijf bestaande uit een groep mensen met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van telecommunicatie. Kennis en ervaring opgedaan in enerzijds klassieke telefonie en anderzijds complexe netwerken.
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos is gespecialiseerd in horeca kassa- en afrekensystemen. Door de jarenlange ervaring van het
personeel in de horeca weten zij als geen ander wat er van het systeem gevraagd wordt. Yourpos
levert niet alleen een kassa maar proberen op diverse vlakken met de klant mee te denken. Yourpos
werkt met een all-in concept waardoor u nooit voor verassingen komt te staan, bij Yourpos ontvangt
u geen rekeningen op nacalculatie voor klein materiaal en installatie werkzaamheden.
Zlippo
Zlippo
Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigd door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel (schacht). In het voetbed past de therapeut correctie en drukverdeling toe. Het voetbed is van een dempend materiaal gemaakt en biedt veel comfort.