Procurando por serviços?

Entre em contato com um parceiro

Odoo Experts B.V.

Gold Parceiro

Odoo Experts B.V.
Vredeweg 1S
1505 HH Zaandam
Holanda
+31614601242
erwin@odooexperts.nl; bert@odooexperts.nl


Wij zijn Odoo Experts, experts in Odoo. Zo simpel kan het zijn. Geen poespas, maar duidelijkheid. Wij helpen iedereen met Odoo en doen dat op een unieke praktische en directe manier.


Klanten waarderen ons door onze snelheid, kennis en nauwe samenwerking. De Odoo expert luistert, maar daagt je altijd uit om tot de optimale oplossing te komen.


Onze experts kunnen je helpen met


  • Odoo Implementatie

  • Odoo Consultancy

  • Odoo Support

  • Odoo Maatwerk

Heb je vragen over onze producten of diensten, neem gerust contact met ons op via info@odooexperts.nl of bezoek onze website www.odooexperts.nl. 

Wij zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken op +31 (0)88 - 3774 000. Onze Odoo Experts zitten klaar om je te helpen en/of je vragen te beantwoorden.


Wij vernemen graag van je.Met vriendelijke groet,

Bert Burggraaf

Sales Manager


----------------------------------------------


We are Odoo Experts, experts in Odoo. It can be that simple. No fuss, but clarity. We help everyone with Odoo and do so in a uniquely practical and direct way.


Customers appreciate us for our speed, knowledge and close cooperation. The Odoo expert listens, but always challenges you to come to the optimal solution.


Our experts can help you with


  • Odoo Implementation

  • Odoo Consultancy

  • Odoo Support

  • Odoo Customization


If you have any questions about our products or services, please contact us at info@odooexperts.nl or visit our website www.odooexperts.nl.


We can of course also be reached by telephone on +31 (0) 88 - 3774 000. Our Odoo Experts are ready to help you and / or answer your questions.


We would like to hear from you.


Sincerely,

Bert Burggraaf

Sales Manager 


Referências

3devo B.V.
3devo B.V.
3devo is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve tools, die kostenbesparend werken en verspilling verminderen door recycle-oplossingen voor 3D-printers aan te bieden.
ATP Engineering B.V.
ATP Engineering B.V.
ATP ontwerpt en levert hoogwaardige dissolvers,  mengers,  molens en complete 
afvullijnen voor de verf-, coating-, lijm-, plastic- en chemische industrie.
De machines worden in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group is gespecialiseerd in kunststof spuitgietonderdelen en de assemblage van mechanische / elektronische producten waarin alle productietechnieken zijn verwerkt.
Barista Technology BV
Barista Technology BV
Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren. Het bedrijf is opgericht door studenten van de Technische Universiteit Delft. Ze gebruiken hun achtergrond in engineering om de koffiekwaliteit te verbeteren.
Bas Solutions
Bas Solutions
BAS Solutions is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom concepten, business modellen, bedrijfsprocessen, softwarekeuze en -ontwikkeling en implementaties.
Bike Butler
Bike Butler
Bike Butler is een groothandel gespecialiseerd in fietsonderdelen en fietstoebehoren.
Bioseutica
Bioseutica
Bioseutica is een farmaceutische groep die zich toelegt op de ontwikkeling van producten voor de gezondheidszorg, diagnostische media, voedsel- en diervoederindustrie.
Breatec BV
Breatec BV
Breatec heeft ervaring met malen, bakken en functionele ingrediënten en is leverancier in functionele ingrediënten voor de maal- en bakkerij-industrie zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten.
BrightPensioen
BrightPensioen
BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor zzp’ers, DGA’s en MKB'ers. Bright-Pensioen verdient geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie.
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij De Moersleutel is een familiebedrijf. Bekende bieren van De Moersleutel, beer engineers zijn de Ofjecitrahoplust (IPA), Motorolie en Willy Tonka. Verder ontwerpen en bouwen ze machines voor kleine brouwerijen.
Budget Marine
Budget Marine
Budget Marine is de toonaangevende retailer en groothandel van pleziervaartuigen voor de scheepvaart in het Caribisch gebied en is daarmee de grootste Retail entiteit voor de maritieme sector in de Caribbean.
CCIC Europe Food Test B.V.
CCIC Europe Food Test B.V.
CCIC is een Nederlands testlaboratorium voor poedermelk dat zich voornamelijk richt op de Chinese markt. CCIC biedt laboratoriumdiensten om producten sneller op de markt te brengen.
Carerix
Carerix
Carerix levert werving en selectie/detachering software. Daarmee organiseren bedrijven alle commerciële werving- en selectieactiviteiten met één systeem. Dit doen zij door het aanbieden van vier verschillende applicaties; Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment.
Cloud Connect
Cloud Connect
Cloud Connect levert white labeled hosted telefonie en draadloze netwerken voor spraak, beeld en data. Dit doen zij door standaardisatie, selfservice en pay-per-use-bedrijfsmodel.
Curblue BV
Curblue BV
Curblue biedt het goedkoopste en grootste assortiment witgoed aan op Curaçao, met béste service en laagste-prijs-garantie!
DELTA hijswerktuigen
DELTA hijswerktuigen
Delta Hijswerktuigen is specialist in hijs- en hefwerktuigen. De producten zijn geschikt voor verschillende branches zoals aannemers, civiele diensten, marine- en militair gebruik, scheepvaart, zeilen, theaters en vrachtvervoer.
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans heeft het grootste aanbod aan stacaravans en chalets van heel Europa. Daarnaast beschikken zij over een eigen chalet fabriek waardoor zij de mogelijkheid bieden om een chalet volledig op maat te bouwen.
De Notenwinkel voor de Horeca
De Notenwinkel voor de Horeca
De Notenwinkel voor de Horeca maakt deel uit van de Notenwinkel van Zeist. Zij leveren verse noten, handgemaakte chocolade, zuidvruchten, zaden en pitten aan horeca en detailhandel.
De Voogt Systemen B.V.
De Voogt Systemen B.V.
De Voogt maakt ringbanden, mappen en verpakkingen. De producten worden op maat gemaakt in de huisstijl van de klant.
Dutch Climate Systems
Dutch Climate Systems
DCS levert energiezuinige airconditioningsystemen zonder F-gassen. De systemen van DCS leveren een 80% lager energieverbruik t.o.v. reguliere airconditionings op. Dit doen zij door indirecte verdampings-koeling.

Duxwood B.V.
Duxwood B.V.
Duxwood ontwikkelt en produceert blokhutten, overkappingen en houten constructies . Het doel van Duxwood is het produceren en leveren van duurzame houten constructies die gemakkelijk zelf te monteren zijn zonder hulp van professionals.
EILERS international B.V.
EILERS international B.V.
EILERS is gespecialiseerd in drukwerk productie, uitgeverij, distributie en de productie van promotie artikelen zoals kalenders, agenda’s en notitieboeken. EILERS maakt onderdeel uit van Prilution Group uit Duitsland.
Eelloo
Eelloo
Eelloo helpt organisaties bij de omkeer van HR naar RH. Met hun producten geven ze iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst.
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings is een ontwikkelaar en fabrikant van heavy-duty softslings die wereldwijd worden gebruikt in de on- en offshore-industrie voor alle soorten zware hijswerkzaamheden.
Focus Beverages
Focus Beverages
Focus Beverage Company is een full-service projectmanagement- en productontwikkelingsbedrijf voor de internationale alcoholische drankenindustrieën.
Focus Group B.V.
Focus Group B.V.
Focus Beverage Company is een full-service projectmanagement- en productontwikkelingsbedrijf voor de internationale alcoholische drankenindustrieën.
Fortes Solutions B.V.
Fortes Solutions B.V.
Fortes Solutions biedt een software platform om strategische veranderingen te versnellen én grip te houden op voortgang, kosten en risico’s. Het platform bestaat uit een aantal apps voor strategievorming, projectuitvoering en meten van resultaten.
Gadgy
Gadgy
Gadgy is een distributeur van gadgets & games en biedt producten aan retailers in heel Europa. De producten van Gadgy variëren van elektronica, lifestyle & koken tot speelgoed.
Gradyent
Gradyent
Gradyent helpt warmte-bedrijven hun warmteverliezen meetbaar te verlagen door de netten optimaal aan te sturen. Via moderne machine learning tools helpen zij de temperatuur, druk en flow optimaal te controleren.
Hakvoort Boomband
Hakvoort Boomband
Hakvoort Boomband produceert in haar eigen weverij verschillende maten boombanden en autogordels, Daarnaast leveren zij ook andere producten voor de boomverzorging. Voor de bouw en installatiebranche verkopen zij ophangband in verschillende maten.
IDbike Products BV
IDbike Products BV
IDbike is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van fiets- onderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie.
JamiePro bv
JamiePro bv
JamiePro is importeur van elektronica, gespecialiseerd in digitale LCD-schermen, die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een instructievideo om de klant productinformatie te bieden om hen te ondersteunen bij hun productselectie.
Janus Metaal BV
Janus Metaal BV
Janus Metaal B.V. is een metaalverwerkend familiebedrijf met een focus op displays, winkelinterieurs en metalen halffabricaten. In de productiehal in Tilburg ontwerpen, engineren en produceren zij uiteenlopende displays 'op maat'​.
Kabisa
Kabisa
Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel desktop als mobiel.
Kabisa
Kabisa
Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel. Zij richten zich op full stack oplossingen en zijn daarom gespecialiseerd in Ruby on Rails, Python en Java voor de serverzijde en JavaScript aan de clientzijde.
Kooij
Kooij
Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen. Als basis worden gerecyclede materialen gebruikt.
Koster Industrial Textiles
Koster Industrial Textiles
Koster Industrial Textiles levert als producent van textiele hijs- en sjormiddelen een verscheidenheid aan afmetingen, typen en capaciteiten hijsbanden, sjorbanden en rondstroppen uit voorraad. Zij produceren standaarduitvoeringen, maar ook klant specifieke systemen.
LanTel B.V.
LanTel B.V.
LanTel biedt een totaaloplossing voor zakelijke telecommunicatie. Zij hebben zich gespecialiseerd in telefonie voor de eerstelijnszorg (huisartsen, tandartsen en apotheken) en de financiële dienstverlening (financieel adviseurs, accountants en administratiekantoren).
Live Escape
Live Escape
Live Escape beheert meerdere escape rooms zoals 'The Safe House', 'LAB 13', 'The Boilerroom' en 'Room 1409'. Een Escape Room is een ruimte die is ontworpen en gedecoreerd in een thema vol puzzels die binnen een uur opgelost moeten worden.
Manaw B.V.
Manaw B.V.
Met een data gestuurde aanpak en een app-only store is Manaw de nieuwe online supermarkt in Nederland met een internationaal assortiment. Technologie, slimme planning en een vloot voertuigen leiden tot minder voedselverspilling en minder voedselkilometers.
Maxicom IT Distribution B.V.
Maxicom IT Distribution B.V.
Maxicom IT Distribution levert hardware en netwerkapparatuur aan verschillende sectoren en bedrijven over de gehele wereld. Naast het aanbieden van de nieuwste apparatuur, kopen zij hardware en netwerkapparatuur en refurbishen zij deze.
More Than Gifts
More Than Gifts
More Than Gifts levert kerstpakketten, relatiegeschenken, keuzeconcept en organiseert kerstmarkten.
Mulder-Hardenberg B.V.
Mulder-Hardenberg B.V.
Mulder-Hardenberg is een distributeur van elektronische-, elektrotechnische- en netwerkproducten in de Benelux en Duitsland.
MyParcel.com B.V.
MyParcel.com B.V.
Dankzij MyParcel kan iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten versturen. Binnen Nederland en naar het buitenland. Ze maken de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer.
NauticSupport B.V.
NauticSupport B.V.
NauticLED ontwikkelt plug and play retrofit LED lampen. Deze LED lampen worden inmiddels geëxporteerd naar 25 verschillende landen. Hiernaast zijn ze ook ontwikkelaar en producent van eigen WiFi en communicatie producten.
Payter BV
Payter BV
Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.
Ze bieden een betalingsplatform dat betalingen combineert met private loop-kaarten, loyaliteit en telemetrie.
RESQTEC Zumro Asia Sdn Bhd
RESQTEC Zumro Asia Sdn Bhd
resQtec vervaardigt reddings-uitrusting voor brandweer-lieden, het leger, de berging van vliegtuigen en andere reddingsspecialisten. De expertisegebieden van resQtec zijn: Heavy Rescue, USAR, Bevrijding en Aircraft Recovery.
Resqtec Zumro BV
Resqtec Zumro BV
resQtec vervaardigt reddings-uitrusting voor brandweer-lieden, het leger, de berging van vliegtuigen en andere reddingsspecialisten. De expertisegebieden van resQtec zijn: Heavy Rescue, USAR, Bevrijding en Aircraft Recovery.
Sequint BV
Sequint BV
Sequint is gespecialiseerd in Software Licensing en Software Asset Management en maakt het voor relaties mogelijk om hun ICT-inspanningen te richten op de gebruikers en het gebruik van software in plaats van op de software asset zelf.
Smoke4Fun BV
Smoke4Fun BV
Smoke4Fun importeert, distribueert en verkoopt een groot assortiment e-liquid lijnen welke door S4F gedistribueerd worden in Nederland en België. Zij leveren aan convenience shops, webshops, vape-shops en aan groothandels.
Sonneclear ijs
Sonneclear ijs
Bij Sonneclaer maken ze op de boerderij ijs op ambachtelijke wijze. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs. Het ijs wordt geleverd aan bedrijven in Drenthe, Friesland en Groningen.
Tenwolde Transport & Repair B.V
Tenwolde Transport & Repair B.V
Tenwolde is gespecialiseerd in verkoop & verhuur, onderhoud en modificatie van maritieme uitrusting. Voorbeelden hiervan zijn: lieren, powerpacks, pompen, fenders, hef- en trekapparatuur, transportmaterieel, dekmachines en drijvend materieel.
Tezet Business Gifts B.V.
Tezet Business Gifts B.V.
Tezet - The Surprise Company levert verrassingspakketten voor allerlei momenten. Tezet ontwikkelt eigen verpakkingen en pakketten en levert een uiteenlopend assortiment van personeelsgeschenken en bedrijfs-geschenken voor ieder seizoen of gelegenheid.
Top Vision Group | Eyewear Displays
Top Vision Group | Eyewear Displays
Top Vision Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van presentatiematerialen voor de optiekretail. De klanten variëren van lokale opticiens tot internationale detailhandelsgroepen, warenhuizen en zonnebrillenleveranciers.
Turner MCS
Turner MCS
Turner ECS biedt besturings-oplossingen voor motoren, gas- en stoomturbines, compressoren en pompen die zijn geïnstalleerd in de marktsectoren scheepvaart, verwerking, energieopwekking en petrochemie. Turner ECS heeft kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Saoedi Arabië, Verenigde Arabische Emiraten en Qatar.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
Van der Pol tegels en bouwmaterialen levert bouwmaterialen en tegels aan zowel bedrijven als particulieren vanuit hun showroom in Amsterdam.
VODAMED
VODAMED
VODAMED is in 2004 opgericht met de missie om de hoogste kwaliteit chiropractie en (fysio)therapie producten op de markt te distribueren en te verkopen.
Vallen Living
Vallen Living
Nouvez is een online woonwinkel waar je je interieur kunt ontwerpen, zien en kopen. Dit doen zij door een assortiment aan meubels en accessoires die direct te koop zijn in hun woonwinkel, maar ook door hulp in het ontwerpen van de kamer of woning.
Vissers Energy Group
Vissers Energy Group
Vissers Energy Group is exploitant van tientallen benzinestations van verschillende benzinemerken. De tankshops zijn veelal uitgerust met een Moments & More tankshop en een wasstraat.
Wartmann
Wartmann
Wartmann is een merk dat zich richt op producten voor de keuken. Tot het assortiment behoren onder andere pannen met een keramische coating, professionele keukenmessen, diverse accessoires en elektrische keukenmachines.
Wartmann, Rian van de Zanden
Wartmann, Rian van de Zanden
Wartmann is een Nederlands kwaliteitsmerk dat zich richt op alles wat met koken te maken heeft. Het is misschien niet het meest bekende merk, maar Wartmann verdient toch echt wel degelijk enige aandacht. Waarom? Het is niet moeilijk om het antwoord op deze vraag te geven. Wartmann onderscheidt zich namelijk door te komen met vernieuwende en moderne designs die eigenlijk in elke keuken thuis horen.
Windo Displays
Windo Displays
Floorwindo ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt vloer- en baliedisplays voor in winkels.
YouP telecom
YouP telecom
YouP telecom is een telecom-bedrijf op het gebied van telecommunicatie met kennis en ervaring in klassieke telefonie en complexe netwerken.
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos is gespecialiseerd in horeca afrekensystemen en alarm- en camerabeveiliging.
Z-Company
Z-Company
Z-Company is een one-stop-shop groothandelpartner voor natuurlijke, plantaardige en gezonde voedselingrediënten. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van hennepzaadproducten en plantaardige eiwitten.
Zlippo
Zlippo
Zlippo levert een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigt door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel.