BREEDVELD Wanden B.V.

BREEDVELD Wanden B.V.

Breedeveld, internationaal bekend als Attaca, is een expert in ruimteverdeling. Ze bieden mobiele paneelwanden, schuifwanden, vouwwanden en mobiele glaswanden aan voor bedrijven, scholen, horeca en particulieren. Breedveld is een bedrijf met een optimale automatisering op het gebied van verkoop, werkvoorbereiding en productie en is continu op zoek naar verbetering en innovatie van hun producten en processen. Breedveld zocht hiervoor een partner die met ze meedenkt en software die met ze mee groeit. Met Odoo als ERP-systeem en een door Dutchworld gebouwd volledig geintegreerd CPQ-systeem (Configure Price Quote) gaat Breedveld de toekomst vol vertrouwen tegemoet.
Enkele key worden zijn: 

  • Een voledig geïntegreerd systeem voor verkoop, verkooppartners, werkvoorbereiding, inkoop, planning, magazijnbeheer en productie.
  • Volledig in het ERP-systeem Odoo geïntegreerd CPQ-systeem met alle product- en bedrijfsinteligentie welke in Odoo wordt bijgehouden. Hierdoor wordt het simpel configureren, door verkopers en verkooppartners, van klant specifieke producten met traploze maatvoering van complete mobiele wanden mogelijk, in een simpel vraag en antwoord spel.
  • Paperless productie omgeving met digitale werkorders, planning en tijd registratie op productietablets.