Looking for Services?

Contact a Partner in Netherlands

B-informed BV

Gold Partner

Postbus 4654
4803 ER Breda
Netherlands
+31 76 5640063
office@b-informed.nl; peter.dijkstra@b-informed.nl; Rachel.talsma@b-informed.nl

De Odoo implementatie specialist voor middelgrote ondernemingen in de Diensten, Industrie en Handel & Toelevering. Ruime ervaring in internationaal opererende organisaties.


The Odoo implementation specialist for medium-sized companies in the Services, Industry and Trade & Supply. Extensive experience in multinational organizations

 

 

 

References

21 The Netherlands
21theNetherlands organiseert al meer dan 15 jaar bedrijfsevenementen en incentives. Om een betere beheersing en integratie van de Sales en realisatieprocessen te kunnen verwezenlijken is Odoo gekozen om dit te ondersteunen. In een ‘natuurlijke’ overgang wordt de bestaande software vervangen door Odoo.
A. de Jong TH
A. de Jong is een technisch handelshuis voor vloeistofpompen, tankreiniging, mixers, vacuümpompen, laboratorium apparatuur, afvullen en luchtbehandeling.
Odoo wordt hier ingezet voor het verkoopproces, het magazijnbeheer, de service en onderhoudsafdeling en de financiële administratie.
Aldipro System BV
Aldipro Systems is specialist in presentatie systemen.
Dit metaalverwerkende productiebedrijf bied een breed assortiment klant specifieke oplossingen.

Cryo Store b.v.
Cryostore is een Packaging Solutions Specialist in de temperatuur gecontroleerde opslag en logistiek. Of het nu gaat om het vervoer van voedsel-monsters, de opslag van bio-monsters of distributie van vaccins vanuit laboratoria van en naar ziekenhuizen.
Devops Agile Skills Association LLC
Devops Agile Skills Association (DASA) is een Amerikaanse Joint venture van Quint Wellington Redwood. DASA ontwikkeld en verkoopt trainingen op het gebied van Devops en Agile.
Cursisten die een examen met goed gevolg afleggen worden gecertificeerd.
ECSolutions
Finance, IT en de brug ertussen.
ECSolutions is een dienstverlenend bedrijf op het snijvlak van financieel administratieve en ICT dienstverlening voor het MKB.

Egberts Rubber B.V.
Egberts Rubber is since 1938, the specialist in designing, production and vulcanization of rubber upholstery for rollers, wheels, rollers and sleeve. Egberts Rubber also produces rubber technical articles, based on drawings or examples.
Electro Centraal
Electro centraal is in 1987 begonnen als een lokale groothandel en nu 24 jaar later, zijn ze een elektrotechnische groothandel met een sterk regionale functie. Ze opereren ook op landelijk niveau. Ze bieden een breed assortiment van elektronica en begeleiden projecten en geven lichtadviezen met technische goed opgeleiden medewerkers.
Equinox
Equinox is een integrator van logistieke systemen, die turn-key internationale supply chain oplossingen biedt.
Wereldwijd heeft de Equinox-organisatie 5 kantoren die sorteer-, order pick- en warehouse management systemen leveren.
Eurostrut Support Systems & Solutions
B-informed is gevraagd bij Eurostrut Odoo te implementeren. Eurostrut is een technische handels-onderneming die gespecialiseerd is in de levering van montage en bevestigingsmaterialen aan en voor de technische installatie branche. Voor Eurostrut is deze implementatie een stap naar één geïntegreerd ERP systeem.
Grond-Ho B.V. hodn Profondo Carstyle
Profondo is sinds meer dan 35 jaar toeleverancier van vele autodealerbedrijven, de automaterialenhandel en overige partijen in de automobielbranche. Ze zijn de leverancier voor pasvorm automatten en stoelhoezen, rubbermatten en vele andere automotive artikelen. Bijna alle producten die Profondo aanbiedt worden direct uit voorraad geleverd danwel middels eigen productie gefabriceerd.
Horkans Group
Horkans is met 17 winkels en 3 e-commerce websites de grootste winkelketen in tuin- en dier benodigdheden in Ierland. B-informed ondersteunt met Odoo het gehele primaire proces van de kassa systemen in de winkels en de e-commerce webshops tot de financiële administratie en logistiek.
Hospitainer BV
From a complete mobile hospital, to a single medical unit. Hospitainer provides semi-permanent mobile hospitals which can be rapidly deployed. The mobile hospitals provide a robust solution for medical problems and safe medical environments in hard to reach areas.
Intermodal Telematics BV  
IMT develops and produces standard and customised industrial intelligent sensors. The IMT sensors monitor and control tank equipment & tank supply chain operations.

IMT develops both generic as well as tailor-made solutions with their own R&D-, production- and assembly team.
PFM Netherlands B.V.
PFM Intelligence Group is specialized in measuring and counting visitor flows. From offices in the Netherlands and Great Britain this the basis of their service. Additionally they provide professional drive-thru systems and communication solutions.
Panpath
PanPath produceert en levert producten voor de detectie van kanker-gerelateerde genetische merkers. Met een breed assortiment produceert men producten met een wereldwijd netwerk van distributeurs. Dit op basis van een brede ervaring in antilichamen, detectie-systemen en moleculaire biologie.
Petronas PLI (Netherlands) BV
PETRONAS Lubricants International (PLI) produceert en verkoopt een scala aan kwalitatief hoogwaardige automobiel en industriële smeermiddelen producten in meer dan 100 markten wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Kuala Lumpur en heeft PLI meer dan 30 vestigingen in 27 landen.
Pi Datametrics
Pi Datametrics is a marketing technology company located in England and USA. They provide marketing solutions combined with industry leading software, original data and intelligent people.
Their powerful formula enables corporations to significantly increase market visibility and drive sales globally.
Portland
Portland is een verkooporganisatie die een brug slaat tussen ambitieuze ontwikkelaars en resellers.
Portland biedt lucratieve alternatieven voor de gangbare software oplossingen in de markt.
B-informed ondersteunt met Odoo de verkoop en e-commerce bij Portland.
Quint Wellington Redwood Group BV
Quint Wellington Redwood (Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf dat zich richt op adviezen en opleidingen op gebied van het optimaliseren van IT intensieve processen. Met een wereldwijd netwerk en opdrachten in 49 landen en kantoren op 4 continenten is de dienstverlening grensoverschrijdend. Quint ondersteunt uw organisatie indien gewenst waar ook ter wereld.
Rijs Solutions
Rijs Solutions verkoopt en levert automatiseringsdiensten. Met een eigen winkel en webshop worden hard- en software geleverd aan particulieren en bedrijven. Daarnaast biedt Rijs Solutions ondersteuningsdiensten en services.
RotterZwam
RotterZwam gelooft in een samenleving waar kringlopen worden gesloten, grondstoffen maximaal worden benut en voedsel lokaal wordt geproduceerd. Bij Rotterzwam wordt het koffiedik van de stad Rotterdam gebruikt voor de productie van paddenstoelen. Deze paddenstoelen verkopen zij aan restaurants en supermarkten in Rotterdam. Met 6 awards is Rotterzwam de meest onderscheiden stadslandbouwers van Europa!
Sonitron
Wanneer geluid echt belangrijk is, hebben Sonitron onderdelen bewezen betrouwbaar te zijn, luid en eenvoudig te implementeren. In de afgelopen 40 jaar, heeft Sonitron geholpen haar klanten het juiste geluid te ontwikkelen, waarbij men de juiste productoplossingen ontwerpt. In de faciliteiten in België produceert Sonitron een groot aantal piëzo zoemers, omvormers, piëzo luidsprekers, versterkers en alarmen voor vaak specifieke toepassingen in de gezondheidszorg, vervoer (lucht-zee-Land), mijnbouw, huishouden en algemene industrie.
TWS technologies B.V.
De TWS groep levert hoogwaardige (draadloze) netwerken en diensten aan diverse organisaties. Met 3 werkmaatschappijen biedt TWS een breed aanbod aan netwerkproducten- en diensten aan. Bij TWS ligt de nadruk op projectmanagement, bewaking en het logistieke en financiële beheer.
Valkenpower BV
Valkenpower is importeur van bijna alles op het gebied van gereedschappen, machines en werkplaatsinrichting.
Met meer dan 4000 artikelen standaard op voorraad, een webshop en 2 showrooms kan snel worden geleverd.
Wouters Bouwmaterialen
Wouters Bouwmaterialen voert een breed assortiment aan (af)bouwmaterialen, tegels, sanitair, kachels, natuursteen en bouwchemie. Zowel verkoop en levering aan particulieren, als voor bouwprojecten wordt vanuit een eigen showroom en met eigen vrachtwagens voorzien.
Yalp
Yalp is leverancier van sport- en speeltoestellen over de hele wereld. Zij creëren inspirerende omgevingen die jongeren én ouderen uitdagen om te bewegen, maar waarbij het vooral draait om PLEZIER maken.
De bedrijfsnaam YALP is het omgekeerde van PLAY.