Odoo Help

0

0
1 Antwoord
1
Avatar

Karam Altabba Maleisië

--Karam Altabba--
5007
| 3 1 3
Bayan Lepas, Maleisië
--Karam Altabba--

ERP Project Manager

Karam Altabba Maleisië
15-07-19 05:33

set your domain in settings > general settings > ​Alias Domain

2 Opmerkingen
Usman Farzand Pakistan
15-07-19 07:42

sorry i can't found ...

Karam Altabba Maleisië
15-07-19 21:37

hmm, try using odoo runbot for reference:

http://runbot.odoo.com/

it opens by default to odoo community. on the left you'll see the version, click the arrow pointing to a box on a build that is green next to your version (odoo 12.0 i assume) and the credentials are usually admin admin.

in there you'll see all the settings available in the community version and you can get ideas to implement on your own DB. try checking out the web module configuration (with debug mode on) and in there you'll see an example of multiple domains.

if that isnt solving your isse, try this.

1) activate Debug mode

2) go into Settings > Technical > System Parameters

3) look for a setting called web.base.url and change it to your desired URL

note that this setting is automatic when you login to odoo. if you login with an IP, then it will change to the IP used. best way to maintain it is by logging in through the domain name.

Stel een vraag
Schrijver
Labels
Blijf op de hoogte
1 volger(s)
Over deze community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register
Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now