서비스를 찾고 계십니까?

파트너에게 연락하기

erp|open B.V.

Gold 협력사

erp|open B.V.
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Netherlands
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl
IT/Communication

Op weg naar een succesvolle toekomst!

erp|open helpt uw organisatie toekomstbestendig te zijn. Dit doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met slimme software. Wij weten niet hoe de toekomst van uw organisatie eruitziet, maar wel hoe u daar kunt komen.

erp|open B.V. is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom businessmodellen, bedrijfsprocessen, - automatisering en implementatie en wij bieden u een oplossing waarmee u in de praktijk kunt werken.

Slim, eenvoudig en efficiënt
Door juist de combinatie te leveren van consultancy en implementatie is erp|open uitgegroeid tot een complete dienstverlener op het gebied van bedrijfsautomatisering. Wij kennen de technische- en functionele mogelijkheden en beperkingen en weten deze te vertalen naar praktische oplossingen voor uw organisatie.

Wij spreken uw taal
erp|open is actief in verschillende markten, maar heeft een specialisme opgebouwd in de groothandel- en de industriële branche, ICT dienstverlening en e-commerce.

Wij zijn erp|open

    • Professioneel
    • Conform vooraf gemaakte afspraken
    • Innovatief & up-to-date
    • Gedreven en nauw betrokken
    • Oplossingen gericht op mensen

…en maken graag kennis met u! 


https://erpopen.nl

Odooacademy.nl is een initiatief van erp|open, het opleidingscentrum van Nederland. Wij trainen partners, eindgebruikers, systeem- en applicatiebeheerders in alles diciplines van Odoo. Geleerd en toegepast in de praktijk en vertaald in studiemateriaal in zowel klassikale als incompany trainingen.

참조

 Vitamine & Zo B.V.
Vitamine & Zo B.V.
Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is Vitamine & Zo gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk en het bieden van een gezonde beleving.

MÉÉR DAN ALLEEN VERS
Het aanbieden van vers fruit is niet altijd genoeg om het gedrag van mensen structureel te veranderen. Daarom is ons concept vollediger en gericht op beleving en het stimuleren van een gezond eetpatroon. Door onze kaarten en displays trekt het fruit extra aandacht. Op een luchtige en laagdrempelige manier delen we informatie over de eigenschappen en voordelen van fruit. Soms met een knipoog, maar altijd met de gedachte dat kennis de sleutel tot verandering is.
Allinova B.V.
Allinova B.V.
Allinova is een erkend en deskundig bedrijf met ruim een decennium aan ervaring op het gebied van specialistische chemicaliën voor diverse technische industrieën. Onze kernmarkten omvatten de papier-, textiel-, bouw-, verpakkings- en chemische industrie die we bedienen met oplossingen in plaats van slechts producten.
Onze belangrijkste kenmerken zijn innovatieve ontwikkeling, kwalitatieve productie en efficiënte supply chain management. Deze belangrijke kenmerken hebben bewezen van essentieel belang te zijn voor de duurzame relaties die we hebben kunnen ontwikkelen in de afgelopen tien jaar.
Armac B.V.
Armac B.V.
Advies
· Inventariseren, vastleggen, terugkoppelen
· Creatieve oplossingen
· Merkonafhankelijk advies

Het ontwikkelen van een machine of procesbesturing is niet waar de uitdaging ligt. Waar Armac zich echt onderscheid is het inventariseren en begrijpen van uw wensen, deze vertalen en vastleggen in een functioneel ontwerp om vervolgens een machine of procesbesturing te leveren die exact aansluit bij uw behoefte.

Asterisque BV
Asterisque BV
WIJ COMBINEREN SLIMME SOFTWARE MET UW ZORGPROCES VOOR EEN PIJNLOZE ADMINISTRATIE

U bent geen zorgprofessional geworden omdat u houdt van administratie en declaratie. Daarom bieden wij u de software en expertise om uw administratie zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u zich volledig kunt richten op het verlenen van zorg.

NOODZAKELIJK VOOR HET VOLGEN VAN WET EN REGELGEVING

Bij Asterisque begrijpen wij dat u weinig tijd heeft om u te focussen op de impact van complexe regelgeving op uw zorgadministratie of een effectieve verrekening van de kosten. Daarom helpen onze experts u. Niet alleen door een optimale set up, maar ook daarna. Door voor u alle relevante wet en regelgeving bij te houden.
Ausnutria B.V.
Ausnutria B.V.
Onze missie:
Ausnutria wil een bijdrage leveren aan de beschikbaarheid van gezonde en nutritionele flesvoeding, zodat ouders en verzorgers die aangewezen zijn op het gebruik van flesvoeding voor hun kind toegang hebben tot hoogwaardige producten. Met onze hoge kwaliteit producten en diensten voeden wij zowel de zakelijke groei van onze klanten, als de gezonde ontwikkeling van kinderen.

Dit klinkt door in onze missie:
Nourishing life and growth
Beurtvaartadres
Beurtvaartadres
Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten te verlagen.
Bockholts | HR Advies BV
Bockholts | HR Advies BV
Bockholts | HR Advies is betrokken. We zoeken dan ook altijd aansluiting bij de doelen, omstandigheden, marktontwikkelingen en lopende processen van een organisatie. Bovendien houden we rekening met de impact op het totale proces. Omdat elke situatie anders is, kiezen we in onderling overleg een aanpak die optimaal past bij de vraagstelling. We putten uit diverse programma’s, methoden en technieken, waarbij we altijd de persoonlijke ontwikkeling en de organisatiedoelstellingen combineren. Dat levert een win-win situatie voor iedereen op.
Callcic B.V.
Callcic B.V.
“Zo persoonlijk als je het maar wilt hebben”
OpenOfferte.nl is jouw vakkundige partner op het gebied van cross mediale marketing. Met onze expertise weten wij jouw doelgroep te bereiken door te kiezen voor een persoonlijke, maar vooral op maat gesneden aanpak.

Wij maken onder andere gebruik van digitale marketing, print & mail en fulfilment. Hierdoor zijn wij in staat jouw wervingscampagne maximaal cross mediaal en gepersonaliseerd te realiseren en te ondersteunen. Op deze manier kunnen wij samen met jou het maximale rendement bereiken.

Zoek jij de meest efficiënte methode om met jouw doelgroep in contact te komen én te blijven? OpenOfferte.nl beschikt over alle specialistische kennis om jouw campagne succesvol te maken. Van doelgroep analyse tot de responsverwerking.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Onze adviseurs bespreken graag samen met jou alle opties om de effectiviteit van jouw campagne te verhogen.
Capitar IT Group B.V.
Capitar IT Group B.V.
Vanuit het specialisme in managed hosting zijn we uitgegroeid tot een full service provider met hoge kwaliteit IT services. Wij leveren security services, managed services, identity & access management en consultancy. Met 20 jaren ervaring hebben we de kennis, kunde opgebouwd en leveren we diensten met oplossingen voor bedrijfskritische vraagstukken. Onze groei is te danken aan het bevorderen van een hoog niveau van innovatie, in combinatie met een hoge inzet en flexibiliteit.
De Stille Boot
De Stille Boot
Elektrisch Varen

een logische keuze

De Stille Boot is sinds 2004 expert op het gebied van elektrisch varen.

Wij leveren elektrische aandrijvingen en aanverwante producten aan gerenommeerde werven en watersportwinkels in Nederland.

De Stille Boot is de importeur van Torqeedo elektrische aandrijvingen, Solbian flexibele zonnepanelen, Genasun MPPT's, Solarpod solar generators, Simarine accubewaking en Sentinel remote monitoringsystemen.

Sinds 2017 is De Stille Boot exclusief distributeur van WaterWorld elektrische inboard motoren.
Dutch Card Printing B.V.
Dutch Card Printing B.V.
Dutch Card Printing heeft vele technieken in huis om unieke plastic cards te produceren. Wij drukken op verschillende materialen, zoals ABS, PVC, PETG, ECOpas® van aardappelzetmeel of zelfs hout. Passen met magneetstrip, NXP mifare of desfire chips (RFID), Tiriskaarten enz. Lees meer over onze materiaalsoorten.
DCP bezorgt je cards met een postmailing bij je doelgroep of levert je een geschikte cardprinter die exact aansluit bij je behoefte voor eigen productie. Met partners hebben we ICT oplossingen voor cards ontwikkeld, waaronder:

· giftcardsystemen
· ledenadministratie
· carddesign software
· RFID software
· toegangscontrole oplossingen
FORMFUTURA V.O.F.
FORMFUTURA V.O.F.
Wij bij Formfutura zijn ware gelovigen in het leven-veranderende technologie van desktop 3D printing. We zijn zeer gepassioneerd en enthousiast over 3D printen en de kansen die voortvloeien uit deze technologie. Ons doel is om onze mede-enthousiastelingen te bieden in de 3D-printing gemeenschap met de beste materialen / filamenten beschikbaar voor een redelijke prijs. We willen 3D printen betaalbaar en beschikbaar maken voor iedereen. Zoals onze naam al aangeeft, willen we de beste en nieuwste materialen beschikbaar stellen voor onze klanten en hen in staat stellen hun ontwerpen te maken via desktop 3D printing. Wij geloven dat iedereen een ontwerper in zich heeft. Wij zijn de bouwsteen van uw creaties!
FZ Organic Food
FZ Organic Food
FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 32 landen in diverse (houdbare) categorieën met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
Global Technology Holding B.V.
Global Technology Holding B.V.
Affordable solutions for semiconductor & related industries
Looking for second source or the original OEM parts?
Upgrade your existing SAT, SST or CMP tool? Safe handling of thin wafers?

Every day, you are being challenged, to create smaller and more powerful microchips in the cleanest and most cost-efficient way possible. With our expertise in wafer handling tools and wet process equipment, we offer you a wide range of semiconductor equipment products and customized solutions for all your major process steps.

Do you want to extend the life-time of your process semiconductor equipment? Upgrade your CMP tool? SPS Europe works closely with OEM’s, Wafer Fabs and R&D institutes worldwide. Supported by our own full-time service engineers and our experienced sales staff we offer you >25 years of excellent wafer process technology know-how.

SPS Mission:
Our mission is to be your one-stop source for affordable semiconductor production systems and consumables, used in semiconductor fabrication, MEMS & Biotechnology.

SPS History:
Founded in 1988, we supply a range of industry leading products used worldwide for Wafer Handling & Shipping, Wet Process/CMP, Photolithography, and Thin Films (including Diffusion, CVD, Etch). We develop and customize products in close cooperation with our customers.
Hero Nederland B.V.
Hero Nederland B.V.
Over Hero

Hero Benelux maakt deel uit van de in Zwitserland gevestigde Hero Group die actief is in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Centraal-Azië, en het Verre Oosten. Het hoofdkantoor van Hero Benelux is gevestigd in Breda.

Missie
Hero Benelux wil het goede van de natuur binnen handbereik brengen om consumenten, jong en oud, op een gezonde manier te laten genieten.

Visie
Wij willen een transparante en duurzame organisatie zijn met topkwaliteit merkproducten, ontwikkeld samen met onze partners. Door voortdurend te ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen overtreffen wij de verwachtingen van consumenten op het gebied van smaak, kwaliteit, gemak en ingrediënten en communiceren daar transparant over. Wij werken samen met de Hero Groep en andere partners en vergroten daarmee onze kennis, innovatiekracht en groeimogelijkheden. Wij onderschrijven het belang van duurzaamheid en voeren daar actief beleid op.
House of Nutrition B.V.
House of Nutrition B.V.
30 JAAR ERVARING SAMENGEBRACHT IN EEN SPORTVOEDINGSSHOP

Ons verhaal begint in 1986 met de oprichting van M Double You, het eerste serieuze sportvoedingsmerk van Nederland. Met een assortiment dat sinds de begindagen is gericht op topkwaliteit (en een lekkere smaak) zijn we meegelift op de groeiende populariteit van fitness en krachtsport in Nederland.
Interstroom informatietechnologie b.v
Interstroom informatietechnologie b.v
Interstroom adviseert bedrijven al vanaf 1995 op het gebied van netwerkbeveiligingen, internettoepassingen en ontwikkelt praktische toepassingen met behulp van internettechnologie. De aanwezige kennis en ervaring op het gebied van informatica, bedrijfskunde en bedrijfseconomie maken Interstroom de ideale cloud provider voor bedrijven die gebruik willen maken van de moderne communicatietechnologie. Interstroom levert oplossingen voor ICT-vraagstukken op basis van internettechnologie. Het werkgebied van Interstroom omvat verschillende onderdelen zoals: Cloudoplossingen, VoIP Telefonie Netwerkbeveiligingen, gegevensbeveiligingen, en Internetverbindingen. Interstroom beschikt bovendien over een goede eigen internetinfrastructuur.
Kabeldirect
Kabeldirect
Kabeldirect is dé deskundige leverancier voor alle kabels
Kopu.nl
Kopu.nl
Kopu.nl is het gespecialiseerde warenhuis voor al je huis- en tuinlinnen.
LPF Flexible Packaging BV
LPF Flexible Packaging BV
Clondalkin Flexible Packaging

Wij zijn gevestigd in Grootegast (Nederland) en produceren flexibele verpakkingen. We doen dit voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de gezondheidszorg, petfood, industrie en landbouw. We begrijpen dat de steeds veranderende consumentenmarkt het vermogen vereist om zich aan te passen en te innoveren. Tientallen jaren ervaring met (flexibele) verpakkingen stellen ons in staat om verpakkingen van hoge kwaliteit te bieden met eersteklas service en snelle levertijden. Kijk op onze website en ontdek hoe de perfecte verpakkingsoplossing de prestaties van uw bedrijf en merk kan verbeteren.
Nitea IT Solutions B.V.
Nitea IT Solutions B.V.
Over Nitea

Nitea werd in 1999 opgericht door kwekers voor kwekers en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van software voor telers in de (glas)tuinbouwsector en verpakkingshallen. Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde Work-IT software een sterke marktpositie. Nitea werkt actief samen met diverse leveranciers in de sector om producten effectief op elkaar te laten aansluiten en hierdoor klanten te ontzorgen bij de invoering en gebruik van hun automatiseringstoepassingen.

Onze software wordt in de Benelux rechtstreeks en daarbuiten via partners verkocht. Inmiddels zijn meer dan 300 kwekerijen en verpakstations voorzien van Work-IT software van Nitea. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Work-IT
Work-IT is een softwareplatform dat bestaat uit praktijkgerichte softwaremodules en handige apps en is onderverdeeld in de productsoorten Work-IT Teelt en Work-IT Verpakken. Klanten zijn actief betrokken bij de ontwikkeling: Work-IT werkt zoals u werkt in plaats van andersom. Work-IT is beschikbaar in verschillende talen, maakt gebruik van Microsoft technologie en wordt gebruikt door telers en verpakkingshallen over de hele wereld.
Pedak meettechniek B.V.
Pedak meettechniek B.V.
Meer dan alleen metertjes

Van de Zuidpool tot Afrika. Pedak meettechniek komt u overal tegen. Dat is niet zo vreemd als u bedenkt dat Pedak meettechniek al meer dan 40 jaar dé expert is op het gebied van meten, registreren en weergeven.

Diverse merken uit de gehele wereld gecombineerd met een aantal eigen ontwikkelingen zorgen voor een zeer compleet pakket van sensoren, displays, dataloggers, monitoring, handmeters, Aw-meters en kalibratie.
QualityTie Nederland B.V.
QualityTie Nederland B.V.
QualityTie en Quality Tailors

Kleding is meer dan een fashion statement. Het vertelt wie we zijn en wat we willen uitstralen. Het laat emotie zien aan de mensen die we dagelijks ontmoeten, de klanten die we helpen en de collega’s waar we mee samenwerken. Het is het ultieme visitekaartje van uzelf en uw bedrijf en helpt u te zijn wie u bent. Kleding kan autoriteit uitstralen, zelfverzekerdheid, kalmte, professionaliteit of gastvrijheid. Quality Tailors helpt u, om uw corporate identity te vertalen in een kledinglijn die past bij uw branding, imago en identiteit.

Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze Never Out Of Stock pakken, hemden en gelegenheidskleding. Doordat uw producten altijd op voorraad zijn, bespaart u bovendien op uw voorraadkosten.

Vanaf 16 pakken kunt u er echter ook voor kiezen om speciaal voor uw bedrijf een uniek pak te laten ontwerpen dat bij uw imago en corporate identity past. U kunt de stof, model en vele ander vakdetails zelf bepalen. In onze ontwerpen combineren wij uw bedrijfsuitstraling met klassiek vakmanschap en de fashion van vandaag. Zo creëren we samen met u een eigentijds en verfrissend imago.

Onze zusteronderneming QualityTie Nederland ontwerpt een matching das, strik, shawl of manchetknopen zodat u uw relaties kan verrassen met een unieke uitstraling of een origineel relatiegeschenk.
RBICT
RBICT
Persoonlijke aandacht voor het MKB

RBICT heeft zijn focus op het midden en klein bedrijf en zijn daarnaast gespecialiseerd in de zorgsector. RBICT heeft dan ook een brede kennis in AIS en HIS systemen.

RBICT is ontstaan uit de steeds meer groeiende vraag naar eigen systeembeheerders voor het MKB. Met RBICT heeft u in feite een eigen systeembeheerder in dienst. Dit betekent dat RBICT erbij gebaat is dat uw ICT omgeving stabiel, efficient en zo veilig mogelijk functioneert. RBICT zorgt tevens voor een 24 uurs monitoring service waarbij wij uw hardware ten alle tijden op de achtergrond kunnen volgen, echter met als uitgangspunt preventie in plaats van “brandjes blussen”.

Eerlijk advies op maat

Ons bedrijf is volledig gericht op het leveren van betrouwbare service. In hoofdlijnen richten wij ons daarom niet op de verkoop van hardware/software. Op dit gebied willen wij -in tegenstelling tot de huidige markt- ons juist neerzetten als onafhankelijk met het beste advies, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. RBICT kan u ondersteunen bij het bestellen van de nodige hard/software.

Wij weten wat er speelt

Omdat wij ons dagelijks bezig zullen houden met uw ICT omgeving zullen wij weten wat er speelt. Nu bent u vaak afhankelijk van een leverancier die zich niet bekommerd om uw dagelijkse werkzaamheden, zij verkopen u nou eenmaal een product. Wij denken wel met u mee.

Ervaring in de zorgsector

RBICT heeft meer dan 10 jaar werkervaring en goede referenties bij het ondersteunen en adviseren van apothekers en huisartsen over geheel Nederland. Er ontstond een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht. Uw ICT omgeving perfect inrichten, zodat hard- en software goed met elkaar samenwerken, is voor ons geen enkel probleem.

Raffles Outdoor Furniture
Raffles Outdoor Furniture
Wat is er mooier dan de aanblik van een tuin in bloei? Heerlijk optimaal genieten van het buitenleven.

Raffles Furniture, de teakspecialist sinds 1993, kan u daarbij helpen.

Wij hebben niet alleen de grootste collectie teak tuinmeubelen van de regio, maar ook een breed assortiment in wicker (kunstof draad), RVS, aluminium al dan niet gecombineerd met teak en of textilene.

Een bezoek aan onze winkel is de moeite waard want naast de tuinmeubelen hebben we verschillende tuindecoratie's zoals beelden van lavasteen, steencomposiet en andere materialen om uw tuin op te leuken en altijd leuke aanbiedingen. Of kom eens kijken in onze koopjescorner.
Robin Radar Systems B.V.
Robin Radar Systems B.V.
Wij zijn Robin Radar Systems. Technologieleider in het volgen en classificeren van kleine objecten.

Onze missie is om bruikbare informatie te bieden die de veiligheid en beveiliging voor zowel mens als dier verhoogt. En dat doen we door speciaal gebouwde radars te combineren met unieke software-algoritmen.

We bereiken leiderschap in wereldwijde nichemarkten door van klanten ambassadeurs te maken. En hoewel we trots zijn op onze leidende positie, nemen we het niet als vanzelfsprekend aan.

Vermeld in de top drie van meest innovatieve Nederlandse bedrijven, blijven we onderzoek doen, ontwikkelen, produceren en vooral innoveren.Meer dan 30 jaar toegepaste radarwetenschap

ROBIN startte in de jaren tachtig als een project binnen het gerenommeerde Nederlandse onderzoeksinstituut voor toegepaste wetenschappen (TNO). De projectnaam was een afkorting voor Radar Observation of Bird INtensity. Het doel was om botsingen tussen vogels en vliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht te voorkomen. In samenwerking met het FlySafe-initiatief van het Europees Ruimtevaartagentschap (ESA), heeft TNO softwarealgoritmen ontwikkeld om onbewerkte radarbeelden van luchtverdedigingsradars te verwerken om de intensiteit van de vogel te visualiseren.

In 2010 heeft hightechondernemer Siete Hamminga de technologie van TNO gesponnen om deze commercieel beschikbaar te maken:

"ROBIN is een goed voorbeeld van de explosieve combinatie die je krijgt als je 30 jaar wetenschappelijk onderzoek combineert met toegewijd ondernemerschap."

Hoewel er geen formele banden tussen de organisaties bestaan, fungeert TNO nog steeds als een van de strategische leveranciers van Robin, waardoor onze R & D-capaciteit wordt uitgebreid.

In 2014 daagde de Nederlandse overheid de industrie uit om met oplossingen te komen tegen kleine drones. Achtendertig bedrijven reageerden. Robin Radar werd de nummer één en won de aanbesteding om een ​​speciaal gebouwde drone-detectieradar te ontwikkelen. De radar was voor het eerst operationeel in juni 2015 om de G7-top in Duitsland te beschermen.

In 2016 werd Robin Radar door de Nederlandse overheid erkend als een van de drie meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland. (Bron: MKB-top 100)

De Koninklijke Luchtmacht was onze eerste klant in de jaren tachtig en we zijn er trots op dat zij vandaag nog steeds onze beste klant zijn.
Root B.V.
Root B.V.
Met Root haalt u een ervaren ICT-partner in huis. Van de eerste voetstappen op het wereldwijde web tot de internetbubbel eind jaren 90, wij hebben het allemaal meegemaakt. Deze ervaring heeft van ons een betrouwbare en sterke ICT-partner gemaakt. En dat ziet u terug in onze oplossingen: slim, duurzaam en veilig.
SCL Rotterdam
SCL Rotterdam
Auto import- en exportdienstverlening

SCL Rotterdam is de internationale full service dienstverlener voor import, export en (groot)handel in voertuigen. Wij zorgen voor efficiënte oplossingen waar u het nodig heeft om uw auto('s) in een ander land de weg op te krijgen.

Wij brengen uw voertuigen de wereld over

Voor particulieren, autobedrijven, (groot)handelaren en importeurs. Van oldtimers en motoren tot sportwagens en elektrische auto's. SCL Rotterdam zorgt voor veilig wereldwijd vervoer, efficiënte kentekenregistraties en een snelle aflevering.

Automotive en logistiek onder één dak

Compleet geïntegreerde oplossingen voor alles wat met auto's en vervoer te maken heeft. SCL Rotterdam helpt u van A tot Z met uitgekiende diensten waar en wanneer u het nodig heeft. Uw voertuig(en) snel voor de deur, klaar om te rijden.
SPS Group B.V.
SPS Group B.V.
Affordable solutions for semiconductor & related industries
Looking for second source or the original OEM parts?
Upgrade your existing SAT, SST or CMP tool? Safe handling of thin wafers?

Every day, you are being challenged, to create smaller and more powerful microchips in the cleanest and most cost-efficient way possible. With our expertise in wafer handling tools and wet process equipment, we offer you a wide range of semiconductor equipment products and customized solutions for all your major process steps.

Do you want to extend the life-time of your process semiconductor equipment? Upgrade your CMP tool? SPS Europe works closely with OEM’s, Wafer Fabs and R&D institutes worldwide. Supported by our own full-time service engineers and our experienced sales staff we offer you >25 years of excellent wafer process technology know-how.

SPS Mission:
Our mission is to be your one-stop source for affordable semiconductor production systems and consumables, used in semiconductor fabrication, MEMS & Biotechnology.

SPS History:
Founded in 1988, we supply a range of industry leading products used worldwide for Wafer Handling & Shipping, Wet Process/CMP, Photolithography, and Thin Films (including Diffusion, CVD, Etch). We develop and customize products in close cooperation with our customers.
TWS technologies B.V.
TWS technologies B.V.
De TWS groep levert hoogwaardige (draadloze) netwerken en diensten aan diverse organisaties. Met 3 werkmaatschappijen biedt TWS een breed aanbod aan netwerkproducten- en diensten aan. Bij TWS ligt de nadruk op projectmanagement, bewaking en het logistieke en financiële beheer.
Topicus Finance B.V.
Topicus Finance B.V.
Waarom Topicus, het IT bedrijf met impact


We kennen onze sectoren, onze markten en we kennen de partijen die daarin opereren. Of het nu gaat om opdrachtgevers, eindgebruikers of de consumenten van onze klanten.
USE System Engineering bv
USE System Engineering bv
USE System Engineering is een platte organisatie met vakkundige, creatieve en initiatiefrijke mensen. Onze medewerkers beschikken over het doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel dat nodig is om ideeën om te zetten in succesvolle producten.

USE System Engineering ontwikkelt uitgekiende producten voor duurzame, state-of-the-art oplossingen. Wij zijn in staat om totaaloplossingen te bieden op het gebied van elektronica, software, optica en magnetisme. Dat betekent dat wij u een turnkey oplossing aanreiken. Daarvoor ontwerpen wij niet alleen de benodigde elektronica, maar zorgen wij ook voor mechanica en integratie van de ontwikkelde systemen. Wij zien uw oplossing in een complete context in plaats van in een verzameling van onderdelen. Onze kracht ligt met name bij de applicatiegerichte aanpak.
Welovefruit B.V.
Welovefruit B.V.
Fruitleverancier voor de particulier

Wij zijn een fruitleverancier voor de Nederlandse consumentenmarkt. We runnen een mooi fruitbedrijf met een online platform waar je diverse fruitboxen kan bestellen welke we gratis thuisbezorgen met ons eigen wagenpark. Je geniet van (wekelijkse) variatie van topkwaliteit fruit. Dat beloven we! Dat kunnen we door onze ervaring, al 10 jaar lang.

Het is nu niet meer noodzakelijk om naar een goede duurdere groenteboer te gaan voor topkwaliteit fruit. Zo kun je als consument op deze website een bestelling plaatsen en thuis genieten van 100% vers kwaliteitsfruit, voor een (h)eerlijke prijs. Aan de deur bezorgen wij je fruitbox altijd met een lach en kennis over het fruit van de betreffende week. Elke keer weer. Zo leer je wat je met jouw verse fruit kunt doen en ga je net als ons, langzaam van fruit houden.
domoticaGIGANT
domoticaGIGANT
Smart productZ is ontstaan vanuit een verregaande passie van twee doorgewinterde ICT-ers voor de nieuwste, de beste én toch betaalbare slimme technische producten in de markt. De organisatie wordt bestuurd door twee eigenaren die over jarenlange ervaring beschikken vanuit de Business-to-Business enterprise (groot zakelijke) markt en zijn inmiddels sinds 2012 gezamenlijk actief op het gebied van huis automatisering (ook wel domotica genoemd). Is domotica nog nieuw voor je of mocht je technische vragen hebben, laat dan gerust een bericht achter bij onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!