우리의 참고 문헌

전 세계적으로 수백만에 의해 신뢰할 수 있는

세계 지도

References by Industries

국가별 참조

AIRON CONSULTING Kft
AIRON CONSULTING Kft Administrative
Az AIRON cégcsoport szakértői komplex megoldásokkal rendelkezek cégmenedzsment, adózás, könyvelés és pénzügyi területeken. Régóta használnak Odoot(már az Odoo 9.0 óta!). Szakértőnk a személyes konzultációk alkalmával azonban rengeteg újdonságot, funkcionalitást és Odoo megoldást tudott bemutatni a partnerünknek. Vállalkozásunk ezen kívül folyamatfejlesztésben és a rendszer költségeinek optimalizálásában nyújtott számukra segítséget.
BRD Papír Kft
BRD Papír Kft 제조
Először az év elején találkoztunk Ügyfelünkkel. A BRD papírgyár egy remekül prosperáló, a mi vállalkozásunknál sokkal nagyobb árbevételű vállalkozás. Papírgyártással, feldolgozással foglalkoznak. Gyorsan megfogalmaztuk a célokat: jelenleg futó open source Odoo 11-es rendszer migrálása üzleti (Enterprise) környezetbe…. tovább a teljes esettanulmányhoz
Bivalyos Tanya Kft
Bivalyos Tanya Kft
Partnerünk egy családi vállalkozás Ásotthalmon. Termeléssel és szállítással foglalkoznak országon belül és kívül is. A vezetés mindenképpen egy rendszerrel
szeretett volna elindulni, kihagyva a szigetmegoldásokat. Az Odoo megismerése egy hosszú teszteléses folyamaton át vezetett, melyben már mi is támogattuk a
kulcsfelhasználókat. Szükséges volt az ügyfél telephelyén tartani az oktatást, így személyesen is megismerhettük ezt a fantasztikus helyet amit külön
köszönünk. A magyar jogszabályi környezet (magyar számlázás) és pár egyedi megoldás miatt szükséges a mi szervereinken futtatni az Odoo-t. A vállalkozás
életében ez az első vállalt irányítási rendszer, így nagy ugrás volt a cég életében a folyamatok pontos definíciója. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült
egy újabb magyar társaságnak segítenünk a vállalkozásuk fejlődésében.
Compotech Hungary Kft.
Compotech Hungary Kft.
A Compotech szálerősítésű műanyag alkatrészek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik Weinfeldenben (Svájc) és Nyíregyházán (Magyarország).A cég szálerősítésű műanyag alkatrészek nemzetközi szállítója. Az üzemekben gyártott termékeket Európa-szerte szerelik a közlekedési ipar, a berendezések és a gépgyártó ipar, az orvosi technológia és az egészségügyi ágazat területén. Partnerünk az Odoo Online felületét választotta.
Eumetrology Kft
Eumetrology Kft Other Services
Méréstechnika. Egy új világ számunkra. Partnerünk professzionális mérésekkel foglalkozik. Magas színvonalú szolgáltatását támogattuk teljes körű Odoo bevezetéssel. A vállalkozás összes folyamatát egyben valósítottuk meg kiegészítve egy egyedi fejlesztéssel ami az Online ajánlat adást segíti majd a vállalkozás ügyfelei részére. Mi is jellemezte a projektet: szoros határidő, feszített munkatempó. Bírtuk.
FruitSys Kft
FruitSys Kft
A vendéglátós berkekben mindenki ismeri partnerünk nevét. Elterjedt POS terminál megoldásai szinte mindenhol jelen vannak. A legnagyobb rendezvényeknek is ők a beszállítói. Régóta barátkoztak az Odoo community verziójával, amelyen rengeteg fejlesztést valósítottunk meg számukra. Ez idő alatt magas szintű tapasztalatra tettek szert Odoo használatával kapcsolatban, azonban a visszajelzések szerint Odoo akadémiánk és személyre szabott oktatásunk is lendített a dolgokon. Áprilisban az Enterprise megoldásra váltottak.
INM Partner Kft.
INM Partner Kft.
Szeretnénk bemutatni újabb parterünket ahol a teljes gyártási folyamatot valósítják meg a rendszer alkalmazásával. A rendszer különlegessége, hogy on premise fut, izolált szerverkörnyezetben. Az INM Partner Kft egy 30 éves múlttal rendelkező fémipari vállalat, amely nagy pontosságú prototípus, kis és közepes széria alkatrészek gyártására és mérnöki tevékenységre szakosodott. Eltökélt célja a maximális professzionalizmus, ezért folyamatosan újít és a határait feszegeti. Ez egy olyan szakma, ahol a technológia/technika rohamosan fejlődik, ezért muszáj nyitni az újdonságok felé, azokat el is kell sajátítani és a mindennapi gyakorlatba beépíteni. Partnereinek csakis a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtják. Mottójuk: „A mennyiség amit meg lehet számolni, a minőség amire számíthat” Rájuk számíthatnak!
MicroCard Ltd
MicroCard Ltd
Partnerünket 5 magánszemély alapította 1990-ben. Fő tevékenységi körük: számítástechnikai és híradástechnikai termékek kereskedelme, de foglalkoznak meghibásodott készülékek javításával, egyedi fejlesztésekkel is. Kevés modul, gyors bevezetés, könnyű munka.
Online ERP Hungary Kft.
Online ERP Hungary Kft.
Magyarországi partnerként elsődleges feladatunk, hogy Odoo-val kapcsolatos összes kérdésére választ adjunk. 2009 óta foglalkozunk kizárólag csak Odoo-val (Nav kompatibilis számlázás, telefonos támogatás, oktatás, hoszting, saját modulok fejlesztése).
Online Office Ltd.
Online Office Ltd.
Egy Informatikai szolgáltató vállalkozásnak rendkívül fontos, hogy a fejlődés minden területen megvalósuljon. Nem kizárólag az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásokban, hanem a belső folyamatok, azokat segítő szoftverek tekintetében is. Partnercégünk már a 9-es verzió óta használja az Odoo-t, rengeteg tapasztalattal és szoftver fejlesztőként mély tudással is rendelkezik ezen a területen. 2019-év végén eldöntötte, hogy verziót vált és Odoo 13-fog használni. Rendkívül sok egyedi fejlesztéssel futtatta a rendszert, így a tesztek és az előkészületek is időigényesek voltak. A rendszer mellett a munkafolyamaikat is örömmel fejlesztették, mi pedig nagyon boldogan vagyunk, hogy közösen vettük ezen akadályokat.
PM-L SZOLGÁLTATÓ KFT
PM-L SZOLGÁLTATÓ KFT
Partnerünk villamosipari rendszerek kivitelezésével foglalkozik.Konkrét problémával keresett meg minket: vezetői lekérdezések esetében (90,000-120,000 termékkel dolgozik) lassulást érzékelt a rendszerben.
Segítettük kivizsgálni a problémát, melybe a saját fejlesztő kollégák mellett bevontuk az Odoo belga csapatát is. Meg is született egy globális megoldás, nem csak ügyfelünk számára: ezek után az Odoo készített egy frissítést ami teljeskörűen megoldotta a problémát. Szívesen világ! :)
Pensum Group Zrt
Pensum Group Zrt
Partnerünk, A Pensum Csoport több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás szolgáltatás területén. Évről évre nagyobb foglalkoztatott létszámmal és növekvő ledolgozott munkaóra-számmal a diákmunka-piac stabil és megbízható szereplőjévé vált.

Feladatunk fokozatosan bevezetni a vállalkozás számára már nem ismeretlen Odoo rendszert. Szerencsénkre a kapcsolattartónk (partnerünk által kijelölt projektvezető) mély ismeretekkel rendelkezik az Odoo és a vállalti folyamatok modellezésében, így konkrét igényeket tudunk kielégíteni a megvalósítás folytán. Közösen figyelünk a munkavállalók oktatására, támogatására. Folyamatosan építjük a vállalkozás belső oktatási rendszerét, amely főleg az egyedi megoldásokról nyújt kiváló segítséget.
Prevotex Hungary kft
Prevotex Hungary kft
Elsődleges feladat volt a vállalkozás ügyfélkapcsolat kezelésének korszerű megoldása. Ennek érdekében a CRM modul bevezetésével indultunk el az Implementáció során. Következő lépésben a Sales és Invoice modul került bekapcsolásra. Így az árajánlatok, megrendelések kezelése is a lehető legmodernebb technikával valósul meg innentől. A tulajdonos- vezető alaposan megvizsgálta az Odoo rugalmasságát, lehetőségeit, mielőtt elkötelezte magát. Fontos körülmény volt, hogy a jövőben könnyedén tudjon majd bővülni a rendszer, ne keljen külön szigetmegvalósításra kényszerülni. Hamarosan sor is kerül majd a raktárkezelés megoldására, immáron könnyedén megvalósítva ezt.
Tensus Kereskedelmi És Szolgáltató Kft
Tensus Kereskedelmi És Szolgáltató Kft
Ügyfelünk a magyar orvosesztétikai piac egyik legdinamikusabban fejlődő cége.A termékeik kis és közepes vállalkozásoknak lettek tervezve. A vállalkozás nagyon annyira gyorsan fejlődik, hogy kizárólag a leginnovatívabb eszközök felelnek meg folyamataik kiszolgálására. Szinte minden folyamatukra találtak megfelelő célszoftvert. Ezeket a szoftvereket rettentő mélységben testre szabva, szinte minden funkcionalitást kihasználva használták. Sajnos ezek a szigetek rettentő nehézkesen kommunikáltak, ezért a tulajdonosi kör (még időben) az Odoo ERP bevezetése mellett döntött. Sajnos nem volt mód a lépcsőzetes implementációra, egyszerre el kellett indulni az összes megrendelt modullal, ezzel nagy kihívás elé állítva csapatunkat. Több alkalmas személyes oktatással, és óriási ügyfél oldali megoldóképességgel sikerült a Quickstart csomagunkkal megvalósítani a projektet. Büszkék vagyunk az ügyfelünkre és köszönjük a belefektetett energiát.