Odoo voor Boekhouders: Amsterdam (Online)

In het licht van de wereldwijde gezondheidsproblemen als gevolg van COVID-19, zullen wij ons evenement Odoo voor boekhouders aanbieden als een online evenement! Het zal live worden uitgezonden op Youtube om 16uur op 17 maart via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=yIRLEBUu8fY&feature=youtu.be

Het digitale tijdperk gaat gepaard met nieuwe uitdagingen. Boekhouders hebben meer dan ooit de nood om hun processen te actualiseren en de efficiëntie te maximaliseren zodat u competitief kan blijven in een groeiende markt. Ontdek hoe u deel kan uitmaken van dit proces tijdens ons exclusieve evenement in het Novotel City hotel in Amsterdam op 17 maart 2020!

Centraal staan de uitdagingen en opportuniteiten gekoppeld aan de digitalisatie van het boekhoudberoep. Onze Odoo experts stellen hierbij voor hoe men de digitale middelen ten voordele kan gebruiken om dagelijkse taken te automatiseren en waarde toe te voegen aan uw activiteiten zodat er meer tijd geschonken kan worden aan het efficiënt adviseren van uw klanten bijvoorbeeld.

U heeft daarnaast ook de kans om Luxemburgse professionals te ontmoeten rond een gezellige cocktailavond.

Het evenement is gratis maar enkel op uitnodiging, de plekken zijn dus ook beperkt. Vergeet u dus zeker niet in te schrijven op deze pagina!

Indien u vragen heeft kunt u terecht op het volgende adres: events@odoo.com.


Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 2 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 3 for three columns
Date & Time
火曜日

2020年3月17日

16:00 18:00 Europe/Amsterdam

Organizer

Odoo S.A.

+32 81 81 37 00
info@odoo.com
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.

Hashtag: #OdooTour