Stai cercando dei servizi?

Contatta un partner in Vietnam

Mappa del mondo

Ready Partner

SKY ERP CO., LTD.
SKY ERP CO., LTD.
Tầm nhìn của chúng tôi là giúp doanh nghiệp ở mọi quy mô có thể phát triển hết tiềm năng của họ bằng cách cung cấp cho họ một hệ thống các công cụ làm việc hiệu quả và quản lý tiên tiến, với mức độ linh hoạt cao và với chi phí thấp.

Chúng tôi bắt đầu với một chiến lược IT gắn với tầm nhìn của doanh nghiệp và tiếp đó đồng hành cùng với doanh nghiệp thực hiện từng bước cùng với sự phát triển. Trong từng bước chúng tôi giúp tìm ra và giải quyết các thách thức đang cản trở sự phát triển của doanh ...
3 Riferimento/i
B&K Software Company Limited
B&K Software Company Limited
Big pool of young and Kool software developer from Vietnam deliver Brilliant Solution and Services
1 Riferimento/i
TopERP JSC.
TopERP JSC.
Công ty Cổ Phần Giải Pháp Công Nghệ TopERP ra đời với sứ mệnh phụng sự Doanh Nghiệp trên con đường chuyển đổi số, gia tăng năng lực canh tranh bằng bằng các Giải Pháp Công Nghệ.
Chúng tôi xây dựng đội ngũ nhân sự triển khai giàu kinh nghiệm, thấu hiểu thị trường và văn hóa Việt Nam. TopERP cùng với những đối tác tư vấn chuyên nghiệp sẽ giúp Doanh Nghiệp gia tăng tốc độ và xác suất thành công khi triển khai Odoo
1 Riferimento/i
AHT TECH JSC
AHT TECH JSC Certified v13
Empower our customers to engage in a futuristic digital transformation
ArrowHiTech was founded in 2007 having expertise in supplying professional IT services to businesses and individuals worldwide. Over a decade-long growth, we have become a strategic partner for local agencies and overseas enterprises
- During 12+ years of services, ArrowHiTech has provided effective solutions and software products to over 1000 customers with 10,000+ projects completed globally.
- 6 branch offices were set ...
Bestarion
Bestarion
Bestarion has been providing software development services for more than 17 years to customers in 14 countries.
From 2020, Bestarion has partnered with Odoo to help digitally transform companies in Vietnam.
Entrust Consulting Company
Entrust Consulting Company
Đội ngũ sáng lập của chúng tôi đều xuất phát là quản lý cấp cao của các tập đoàn lớn như Unilever, Vingroup,... được chứng kiến và học hỏi được phương pháp giúp sử dụng sức mạnh của Công nghệ tạo ra cho các Tập đoàn này đột phá về quản trị và phát triển.

Chúng tôi thành lập Entrust kết hợp cùng Odoo với khát vọng mang lại được kinh nghiệm và phương pháp của mình ứng dụng cho thật nhiều doanh nghiệp Việt, giúp doanh nghiệp Việt sử dụng công nghệ tạo ra sức bật và vươn tầm.
Moc Diep Dana Co. Ltd.
Moc Diep Dana Co. Ltd.
Currently we are implementing Odoo ERP systems to support all size of businesses. We provide business analysis service to resolve your problems and improve efficiency. We also develop software to automate your daily works.

We apply sustainable technologies to understand and love all things around. We believe that, with selected technologies those are natural friendly, we can efficiently utilize sustainable resources to improve life of not just human being but also all species on Earth.
Success Software Services Corporation
Success Software Services Corporation
Founded in 2012, Success Software Solutions has quickly grown into a leading global provider.

Having achieved CMMI Level 3 and ISO 9001 designations, and maintain a best-in-class Agile practice. Now, we are here to help our customers in Vietnam and Southeast Asia grow faster with the power of digital transformation.

We partner with the best-in-class solution providers with proven success records in multiple industries, that won us long-term & satisfied clients.