Stai cercando dei servizi?

Contatta un partner in Finlandia

Mappa del mondo

Ready Partner

Vividi
Vividi Certified v13
Ratkaisemme yrityksesi digitalisaation haasteet ketterällä ERPillä

Hei, olemme Vividin yrittäjät Sari, Jenni ja Johanna. Yhdessä tarjoamme eri alojen yrityksille Odoo-järjestelmän käyttöönottopalveluita ja samalla haastamme uudistamaan ja digitalisoimaan yrityksen liiketoimintoja markkinoinnista tilauksiin, tuotantoon ja varastotoimituksiin. Meidän mielestämme modernin yrittäjän on helppo hymyillä 😀
Yrittäjänä sinun on hyvä miettiä, millainen yritysjärjestelmien kokonaisuus mahdollistaa yrityks ...
6 Riferimento/i
Revise Oy
Revise Oy
Asiakkaamme liiketoiminnan ja sen kehitysvaiheen ymmärtäminen on ydinosaamistamme. Teemme tarvekartoituksen ja sen pohjalta toimitamme yhdessä priorisoidun helposti laajennettavan integroidun ERP-ratkaisun. Ajantasaisen informaation avulla asiakkaamme liiketoimintaprosessit tehostuvat ja kilpailukyky paranee. Ammattitaitoinen ja joustava toimintatapamme on pitkäaikaisten kumppanuuksien perusta. Työkaluina käytämme ODOO sovelluksia ja tähän integroitua Revise EPM työkalua.

Understanding our ...
5 Riferimento/i
ERPWare Oy
ERPWare Oy
ERPWare is a reputable and reliable Finnish ERP solution provider for small and medium sized businesses. Our consultants have an average of over 15 years of ERP implementation experience in domestic and global projects around the world. We have practical experience of several commercial and open source ERP systems.
2 Riferimento/i
Collapick Oy
Collapick Oy
Collapick Oy toteuttaa räätälöityjä järjestelmäratkaisuja teollisuuden tuotantolaitoksille. He käyttävät Odoon kanssa heidän kehittämää Ponniste järjestelmää.
Meiko Oy
Meiko Oy
Kehitämme asiakaslähtöisiä verkkoratkaisuja aina strategiasta ohjelmistokehitykseen saakka. Meillä on laaja kokemus liiketoiminnan eri aloilta. Hallitsemme niin integraatiot kuin räätälöidyn ohjelmistokehityksen. Toimintamme on ketterää ja ihmislähtöistä, ja kuuntelemme aktiivisesti asiakkaamme toiveta. Tavoitteenamme on, että saatte räätälöidyn Odoo-toteutuksen avulla juuri sellaisen ERP-järjestelmän kuin tarvitsette.
Odoo Business Solutions Finland Oy
Odoo Business Solutions Finland Oy
We are one of the most successful and fastest growing international Odoo Gold Partners with offices in Europe (Düsseldorf, Olpe, Helsinki, Antwerp, Copenhagen and Basel) and North America (Boston and Montreal).

Through our close collaboration with the parent company, Odoo S.A., we have exclusive access to the Odoo expert developers and specialists that have created the Odoo core system. Benefit from our experience in handling more than 250 successful Odoo projects for both large blue chip cust ...
Sukkela.io / Pikku Robotti Oy
Sukkela.io / Pikku Robotti Oy
Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja poistamaan pullonkaulat prosesseistaan. Teemme ERP-hommia hyvällä asenteella, ketterästi ja sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Odoo-alusta mahdollistaa järkevän hintaisen ERP-projektin, jonka lopputulemana asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Avoimen lähdekoodin alustan ansiosta ette joudu vuosikymmenen kestävään toimittajaloukkuun, kuten monen kilpailevan alustan kanssa on tapana.