USE System Engineering bv

USE System Engineering bv

Implementato da

erp|open (41 riferimento(i))

erp|open
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Olanda
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl

Over USE

USE System Engineering is een platte organisatie met vakkundige, creatieve en initiatiefrijke mensen. Onze medewerkers beschikken over het doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel dat nodig is om ideeën om te zetten in succesvolle producten.

USE System Engineering ontwikkelt uitgekiende producten voor duurzame, state-of-the-art oplossingen. Wij zijn in staat om totaaloplossingen te bieden op het gebied van elektronica, software, optica en magnetisme. Dat betekent dat wij u een turnkey oplossing aanreiken. Daarvoor ontwerpen wij niet alleen de benodigde elektronica, maar zorgen wij ook voor mechanica en integratie van de ontwikkelde systemen. Wij zien uw oplossing in een complete context in plaats van in een verzameling van onderdelen. Onze kracht ligt met name bij de applicatiegerichte aanpak.

Totale keten van producten

Wij vinden het belangrijk om naar de eindgebruiker te kijken, naar de klant van de klant. Dat houdt in dat wij kijken naar de totale keten van het product, de life cycle en de processen rondom het product. Wie moet ermee werken, wie maakt gebruik van de toepassing en wat is de levensduur van een product? Kunnen we die verlengen door een dagelijkse functionaliteit toe te voegen, met andere woorden: kunnen we functionality fusing toepassen? Een systeem dat op verschillende manieren te gebruiken is, levert u uiteindelijk geld op. Het liefst leveren wij een basismodule die u in de toekomst kunt uitbreiden. Daarmee bespaart u tijd, geld én het milieu en bent u tevens voorbereid op de toekomst.