Topicus Finance B.V.

Topicus Finance B.V.

Implementato da

erp|open B.V. (39 riferimento(i))

erp|open B.V.
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Olanda
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl

Waarom Topicus, het IT bedrijf met impact

 

We kennen onze sectoren, onze markten en we kennen de partijen die daarin opereren. Of het nu gaat om opdrachtgevers, eindgebruikers of de consumenten van onze klanten.

Zinnige verandering

We zien wat niet meer werkt, wat frustreert en wat er anders kan, beter kan. Waar verandering zinnig en zelfs nodig is. Zodat mensen meer mogen, meer kunnen, meer durven. En we samen structureel de beweging vooruit kunnen maken. Juist op die vlakken die ons als mens en maatschappij zo raken, van betere, bereikbare zorg en transparante finance, tot gedegen onderwijs en een gezonde relatie met de overheid.

Inzicht

Dat vraagt om inzicht. In wat er leeft, waar we staan, waar we naartoe kunnen. Naartoe móeten. En om het lef om met dat inzicht echt aan de slag te gaan. Laten zien wat er kan en dát het kan, met de juiste creativiteit, kennis en kunde.

Oproep tot verandering

En dus roepen we op tot verandering. In denken, in doen, in de mentaliteit van mensen, markten en maatschappij. Door te bewijzen, elkaar aan te spreken, uit te dagen en te verleiden. Steeds vanuit een gedegen besef van wat mensen beweegt en in beweging houdt.

Want verandering voelt pas als verbetering, wanneer je steeds ziet waar het naartoe gaat en waarom. Wanneer je niet alleen straks, maar ook nu al resultaat ziet. Het tastbare resultaat dat nodig is om samen te blijven groeien, in die nieuwe omgeving die uitdaagt en veelbelovend is.