QualityTie Nederland B.V.

QualityTie Nederland B.V.

Implementato da

erp|open B.V. (39 riferimento(i))

erp|open B.V.
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Olanda
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl

QualityTie en Quality Tailors

Kleding is meer dan een fashion statement. Het vertelt wie we zijn en wat we willen uitstralen. Het laat emotie zien aan de mensen die we dagelijks ontmoeten, de klanten die we helpen en de collega’s waar we mee samenwerken. Het is het ultieme visitekaartje van uzelf en uw bedrijf en helpt u te zijn wie u bent. Kleding kan autoriteit uitstralen, zelfverzekerdheid, kalmte, professionaliteit of gastvrijheid. Quality Tailors helpt u, om uw corporate identity te vertalen in een kledinglijn die past bij uw branding, imago en identiteit.

Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze Never Out Of Stock pakken, hemden en gelegenheidskleding. Doordat uw producten altijd op voorraad zijn, bespaart u bovendien op uw voorraadkosten.

Vanaf 16 pakken kunt u er echter ook voor kiezen om speciaal voor uw bedrijf een uniek pak te laten ontwerpen dat bij uw imago en corporate identity past. U kunt de stof, model en vele ander vakdetails zelf bepalen. In onze ontwerpen combineren wij uw bedrijfsuitstraling met klassiek vakmanschap en de fashion van vandaag. Zo creëren we samen met u een eigentijds en verfrissend imago.

Onze zusteronderneming QualityTie Nederland ontwerpt een matching das, strik, shawl of manchetknopen zodat u uw relaties kan verrassen met een unieke uitstraling of een origineel relatiegeschenk.