I nostri riferimenti

Scelto da milioni di persone in tutto il mondo

50Five B.V.
50Five B.V. Approvvigionamento energetico
50five believes in inspiration. We want to inspire people how to make their home more comfortable. An important aspect of this is home automation. Home automation allows you to easily make your home more comfortable and also save money on your energy bill. We have a wide range of products, services and solutions, which we continually work to improve. Examples are the smart thermostat and smart lighting.
A. de Jong TH
A. de Jong TH Approvvigionamento energetico
A. de Jong is een technisch handelshuis voor vloeistofpompen, tankreiniging, mixers, vacuümpompen, laboratorium apparatuur, afvullen en luchtbehandeling.
Odoo wordt hier ingezet voor het verkoopproces, het magazijnbeheer, de service en onderhoudsafdeling en de financiële administratie.
Energieautomatisering BV
Energieautomatisering BV Approvvigionamento energetico
Energieleverancier voor particulieren.
Gascontrol Systems
Gascontrol Systems Approvvigionamento energetico

Levert gasdistributie apparatuur voor gassen in een breed scala aan toepassingen en elke toepassing stelt specifieke eisen aan de apparatuur.

Een medisch gassysteem heeft andere eisen dan een gassysteem voor lassen. Een gassysteem voor halfgeleider productie is weer anders dan een gassysteem in een laboratorium. Voor al deze toepassingen heeft Gascontrol producten in het assortiment.

Gascontrol geeft advies aan relaties over de keus van de juiste apparatuur.

Kwaliteit, klant tevredenheid en service staat centraal.

Zij leveren producten aan gespecialiseerde installatiebedrijven, leveranciers van industriële en medische gassen en aan de deskundige eindgebruiker.
Hosted Energie B.V.
Hosted Energie B.V. Approvvigionamento energetico
Hosted Energie wil als mediator de brug vormen tussen energieleveranciers, netwerkbeheerders en meetbedrijf enerzijds en de bedrijven anderzijds. Hiervoor wil men Odoo gaan inzetten als platform die de brug is tussen de verschillende partijen van CRM en website tot aankoop en verkoop en Marketing.
Need the Globe B.V.
Need the Globe B.V. Approvvigionamento energetico
Need the globe koos voor Alpiek, vanwege de kundige aanpak bij implementatie, het sterke team dat achter Alpiek staat en de bereikbaarheid en kundigheid van de helpdesk van Alpiek.

Need The Globe lanceert SunRider:

De eerste Solar Cargo E-Bike ter wereld
- Met geïntegreerde zonnepanelen biedt de SunRider maximale energieopbrengst en ongeëvenaarde efficiëntie
- Lagere kosten en efficiënte bezorging mogelijk: grotere actieradius en minder laadtijd
- Laden van accu’s met zonne-energie beperkt het gebruik van fossiele brandstoffen en vermindert de CO2-uitstoot. Schone energie heeft de toekomst.
Viridi PVT
Viridi PVT Approvvigionamento energetico
Viridi koos voor Alpiek, wegens onze flexibiliteit en teamaanpak, daarbij de vele jaren ervaring met Odoo implementaties, maakt Alpiek de juiste Odoo implementatiepartner.

Door de inzet van de innovatieve Viridi PVT collector bied het Viridi PVT systeem een energieoplossing voor alle seizoenen van het jaar, 365 dagen per jaar.

De combinatie van buitenlucht met daglicht én direct zonlicht zorgt voor een hogere opbrengst aan bruikbare energie. Hiermee is het mogelijk om een woning, een gebouw of een serie van woningen, aardgasvrij te maken.
Vissers Energy Group
Vissers Energy Group Approvvigionamento energetico
Vissers Energy Group is exploitant van tientallen benzinestations van verschillende benzinemerken. De tankshops zijn veelal uitgerust met een Moments & More tankshop en een wasstraat.
Zonmaat B.V.
Zonmaat B.V. Approvvigionamento energetico
Zonmaat verduurzaamt woningcorporaties in heel Nederland en brengt de woonlasten van huurders flink omlaag. Met gecertificeerde installatieteams plaatsen wij zonnepanelen. In
samenspraak met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een installatie waar iedereen tevreden mee is!