Eyoba E-commerce B.V.

Eyoba E-commerce B.V.

Implementato da

erp|open B.V. (39 riferimento(i))

erp|open B.V.
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Olanda
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl

Nouvez is een online woonwinkel vol met design meubels en accessoires. Wij zijn een erkende dealer van diverse nationaal en internationaal bekende merken. Van stoelen en banken tot een prachtige eettafel en van accessoires voor in de slaapkamer tot tuinmeubelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is ver-krijgbaar bij een webwinkel van Nouvez.

Design meubels en accessoires van Nouvez

De online woonwinkel van Nouvez bevat de grootste online collectie design


meubels van Nederland. Bij onze online woonwinkels kun je bijvoorbeeld prachtige design stoelen vinden. Modern, landelijk, eetkamerstoelen, tuinstoelen: de keuze is eindeloos. Bekijk dus gauw onze collectie stoelen bij één van onze webwinkels!

Ook voor allerlei banken ben je bij de webwinkels van Nouvez op de juiste plek. Onze woonwinkel biedt namelijk een ruim aanbod aan banken in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld een handige slaapbank, een relaxte tuinbank of unieke eetkamerbank. Bekijk dus snel het aanbod banken van Nouvez!

Lekker relaxen? Check dan eens een fauteuil van Nouvez! Onze webwinkels herbergen namelijk een grote variëteit aan fauteuils. Met of zonder arm-leuningen, van leer of van stof, onze online meubelwinkel heeft het allemaal. Treuzel niet en ga gauw naar de fauteuil sectie van de woonwinkel!