domoticaGIGANT

domoticaGIGANT

DomoticaGIGANT is ontstaan vanuit een verregaande passie van twee doorgewinterde ICT-ers voor de nieuwste, de beste én toch betaalbare slimme technische producten in de markt. De organisatie wordt bestuurd door twee eigenaren die over jarenlange ervaring beschikken vanuit de Business-to-Business enterprise (groot zakelijke) markt en zijn inmiddels sinds 2012 gezamenlijk actief op het gebied van huis automatisering. Is domotica nog nieuw voor je of mocht je technische vragen hebben, laat dan gerust een bericht achter bij onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!

Missie:

We maken je leven makkelijker, veiliger en leuker door consumenten en ondernemingen in onder meer de bouw-, beveiliging- en zorgsector te ondersteunen met het inrichten, onderhouden, bewaken, verduurzamen en optimaliseren van slimme leefomgevingen.

Visie:

Vastbesloten in wat we doen en bijdragen aan een mooiere en vrolijke wereld door de best mogelijke diensten te verlenen en daarbij hoogwaardige slimme en beveiligingsproducten te verkopen is wat ons dagelijks gepassioneerd bezig houdt.

Wat kunnen we voor je betekenen?

DomoticaGIGANT is de online ingang en het centrale aanspreekpunt voor ons complete product portfolio. Deze webwinkel is uitermate geschikt voor mensen die enigszins technisch onderlegd zijn en biedt een veelzijdigheid aan slim schakelmateriaal en automatische systemen in en rondom uw woning/ leefomgeving. Voor ons zijn domotica producten natuurlijk een ultiem antwoord op onze missie, waar we dan ook graag veel Research & Development werk voor verrichten om je de meest slimme, voornamelijk goed ogende én goed functionerende technische producten aan te kunnen bieden. Ken jij nog mooie ontwikkelingen op dit gebied die wij missen en waar we andere mensen weer verder mee kunnen helpen? We ontvangen graag suggesties!