Referensi kami

Dipercaya oleh jutaan di seluruh dunia

Peta Dunia

References by Industries

Rujukan-rujukan oleh negara

Carerix
Carerix IT/Communication
Carerix levert werving en selectie/detachering software. Daarmee organiseren bedrijven alle commerciële werving- en selectieactiviteiten met één systeem. Dit doen zij door het aanbieden van vier verschillende applicaties; Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment.
Claresco B.V.
Claresco B.V. IT/Communication
Claresco Groep is een samenwerking van een aantal bedrijven die allen werkzaam zijn op het gebied van ICT. De groep is voor haar klanten hét aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van automatisering en optimalisatie van de bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse.

Verschillende disciplines, ondergebracht in gespecialiseerde werkmaatschappijen. De kennis en ervaring uit deze verschillende maatschappijen kan uitstekend gecombineerd (geïntegreerd) aangeboden worden aan onze klanten.

Maximale integratie van de verschillende disciplines wordt mede mogelijk gemaakt door gemeenschappelijke technologische achtergrond. Zo richten wij ons met name op Microsoft technologie en standaard Microsoft producten voor onze software ontwikkelingen.
DSA ICT Services & Software BV
DSA ICT Services & Software BV IT/Communication
DSA ICT Services & Software is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van software aan het midden- en kleinbedrijf. DSA ICT is gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties en abonnementen. Naast Microsoft licenties wordt ook software van een groot aantal andere producenten, waaronder Adobe, Acronis, McAfee, Symantec en VMware geleverd.
Maxicom IT Distribution B.V.
Maxicom IT Distribution B.V. IT/Communication
Maxicom IT Distribution levert hardware en netwerkapparatuur aan verschillende sectoren en bedrijven over de gehele wereld. Naast het aanbieden van de nieuwste apparatuur, kopen zij hardware en netwerkapparatuur en refurbishen zij deze.
Networks Centre BV
Networks Centre BV IT/Communication
Networks Center brengt de ‘best of breed’ netwerk infrastructuur producten samen en voegt superieure serviceniveaus en technische kennis toe om klanten een complete 360-graden infrastructuur oplossing te bieden. Networks Center is in 2005 opgericht om te voldoen aan een vraag in de markt naar een betrouwbare leverancier van netwerkkabels, in het bijzonder glasvezelkabel.

www.networkscentre.com

Networks Centre gebruikt meerdere Odoo modules, waaronder CRM, Verkoop, inkoop en facturering. Networks Centre koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze kennis op gebied van internationaal zakendoen, onze gefaseerde aanpak en de team aanpak.
Quint Wellington Redwood Group BV
Quint Wellington Redwood Group BV IT/Communication
Quint Wellington Redwood (Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf dat zich richt op adviezen en opleidingen op gebied van het optimaliseren van IT intensieve processen. Met een wereldwijd netwerk en opdrachten in 49 landen en kantoren op 4 continenten is de dienstverlening grensoverschrijdend. Quint ondersteunt uw organisatie indien gewenst waar ook ter wereld.
Quint Wellington Redwood Holding BV
Quint Wellington Redwood Holding BV IT/Communication
Quint Wellington Redwood (Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf dat zich richt op adviezen en opleidingen op gebied van het optimaliseren van IT intensieve processen. Met een wereldwijd netwerk en opdrachten in 49 landen en kantoren op 4 continenten is de dienstverlening grensoverschrijdend. Quint ondersteunt uw organisatie indien gewenst waar ook ter wereld.
West IT Solutions
West IT Solutions IT/Communication
Introductie West IT Solutions

Bij de meeste bedrijfssoftware pakketten (ERP, CRM, HRM, financieel etc.) ben je gebonden aan standaard-functionaliteit die vaak niet volledig voorziet in de (informatie)behoeften van een onderneming of organisatie. Daarnaast bestaat meestal de wens om bestaande systemen binnen de nieuwe softwareomgeving te integreren. Dit is doorgaans een kostbare aangelegenheid.

Onze visie is dat bedrijfssoftware ontwikkeld en geïmplementeerd moet worden vanuit de behoeften en de wensen van de opdrachtgever. Het uitgangspunt moet zijn dat een passende en betaalbare oplossing wordt gezocht met de criteria van de klant als uitgangspunt.