Referensi kami

Dipercaya oleh jutaan di seluruh dunia

A. Faber B.V.
A. Faber B.V. Construction
Aannemersbedrijf A. Faber B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in grond-, water- en wegenbouw, denk hierbij aan:
● Grondwerk;
● Rioleringen;
● Persleidingen;
● Drainage;
● Elementenverhardingen;
● Asfalt- en betonverhardingen;
● Beschoeiingen;
● Damwanden;
● Duikers;
● (Water)bodemsaneringen.

Wij richten ons op alle activiteiten binnen deze werkgebieden, verspreid over geheel Noord-Nederland. Onze opdrachtgevers variëren van overheidsinstanties, projectontwikkelaars en (bouw)aannemers tot bedrijven en particulieren. Er wordt voornamelijk gewerkt met onze eigen 28 vaste werknemers en enkele vaste, vertrouwde onderaannemers.
Armac B.V.
Armac B.V. Construction
Advies
· Inventariseren, vastleggen, terugkoppelen
· Creatieve oplossingen
· Merkonafhankelijk advies

Het ontwikkelen van een machine of procesbesturing is niet waar de uitdaging ligt. Waar Armac zich echt onderscheid is het inventariseren en begrijpen van uw wensen, deze vertalen en vastleggen in een functioneel ontwerp om vervolgens een machine of procesbesturing te leveren die exact aansluit bij uw behoefte.

BRP Holding BV
BRP Holding BV Construction
BRP Holding = www.steigerbuisonline.nl

BRP is de holding voor o.a. Moduworx en Steigerbuisonline. Zij biedt het grootste assortiment (steiger) buizen, buiskoppelingen en toebehoren van Europa. Zowel online als in de showroom in Monster, alles kan bedacht en gemaakt worden.

Via de Magento webshop worden orders die ingeschoten naar Odoo (Order-Factuur-Voorraad-Boekhouding), tevens wordt HR app ingezet.
DELTA hijswerktuigen
DELTA hijswerktuigen Construction
Delta Hijswerktuigen is specialist in hijs- en hefwerktuigen. De producten zijn geschikt voor verschillende branches zoals aannemers, civiele diensten, marine- en militair gebruik, scheepvaart, zeilen, theaters en vrachtvervoer.
Energie-control
Energie-control Construction
Wij zijn een bedrijf uit Wierden, Overijssel, dat gespecialiseerd is in isolatie en zonnepanelen. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart, met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een vertrouwd partner voor duurzame energiemaatregelen. Voor isolatie en complete zonnepanelen systemen moet u bij Energie Control NL zijn. Wij geven op al onze producten en werkzaamheden minimaal 10 jaar garantie.
Floors Group BV
Floors Group BV Construction
Laminaat en Parket is een jong bedrijf met een enthousiaste en moderne mentaliteit. Sinds 2010 levert het bedrijf vloeren door heel Nederland. De afgelopen jaren heeft Laminaat en Parket zich ontwikkeld tot één van de grootste spelers op de markt.

Inmiddels heeft Laminaat en Parket filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht.

Laminaat en Parket maakte gebruik van software die in eigen beheer was ontwikkeld. Deze software was steeds minder geschikt om de snelle ontwikkelingen van de organisatie te ondersteunen.

Na een uitvoerig selectieproces werd Odoo geselecteerd als de meest geschikte ERP software.
Gering Hout en beton
Gering Hout en beton Construction
Gering Hout & Beton is sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de plaatsing van schuttingen, garages, bergingen en blokhutten.
Dit solide bedrijf is gevestigd te Enschede (Nederland) en hecht veel belang aan degelijkheid en duurzaamheid.

In een volledige online samenwerking met Callista, werd een duidelijk plan van aanpak uitgewerkt om de all-in-one oplossing uit te rollen binnen de organisatie.
Gering maakt gebruik van een brede waaier van 15 standaard Odoo modules gaande van Verkoop, Voorraad, Boekhouding tot Field Services, Planning en Studio.
Goodwork bv
Goodwork bv Construction
GoodWork B.V.:
GoodWork is een metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en plaatsing van kogelwerende kooien (beveiligde werkplekken voor benzinestations), stalen puien en meubels voor onder meer horeca, kantoren en woonhuizen.
We werken met een team ervaren en betrokken professionals. GoodWork staat voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Na montage en plaatsing zorgen we voor het onderhoud en de service bij eventuele technische storingen.

Goodwork en odoo:
Grip ICT ondersteunde bij keuze, implementatie en migratie van Mamut naar odoo. Bij de keuze lag de nadruk op een alles omvattend systeem waarin Boekhouding, Verkoop en Service naadloos in elkaar overliepen. Goodwork was als gewend om met een erp systeem te werken waarin de modules naadloos samenwerkten. Echter was men opzoek naar nog meer flexibiliteit en device onafhankelijkheid. Met odoo kunnen de service medewerkers middels de field service module onderweg op mobiel of tablet de werkzaamheden voltooien, foto’s toevoegen aan opdrachten en uren verwerken. Alles naadloos binnen het odoo systeem.
Groenpand Groep B.V.
Groenpand Groep B.V. Construction
Groenpand is een nieuw type energiebedrijf. Ons doel is om woonhuizen en kantoren stap voor stap te vergroenen zodat ze helemaal onafhankelijk worden van vervuilende, fossiele brandstoffen. Dit is een reëel doel; iedereen kan tegenwoordig meedoen. Het verwezenlijken van ons doel is bovendien hard nodig. Fossiele brandstoffen raken in rap tempo op en de gevolgen voor het milieu van onze enorme CO2-uitstoot zijn niet te overzien.


Groenpand helpt je om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Van zonnepanelen en warmtepompen tot groene stroom en groendaken, we zijn van alle duurzame markten thuis. Geen gedoe met afzonderlijke partijen, maar een totaaloplossing die bij jou past. Je krijgt persoonlijk advies waar je op kunt vertrouwen en alle producten worden vakkundig geïnstalleerd door onze eigen enthousiaste installateurs.


Hyperlinks:
https://groenpand.nl/
https://groenpand.nl/zonnepanelen/
https://groenpand.nl/warmtepomp/
https://groenpand.nl/groene-stroom-en-gas/
https://groenpand.nl/groendak/
Huisman Gemert
Huisman Gemert Construction
Bij Huisman Gemert kunt u terecht voor een groot scala aan bouwmaterialen, te bestellen per webshop, telefoon of aan de balie. Een groot assortiment in grote hoeveelheden zijn uit voorraad leverbaar met een bezorging in heel Nederland. Daarnaast ontwerpt, produceert en monteert Huisman Gemert complete hallen, loodsen, stallen en maneges. Naast nieuwbouw verzorgt Huisman Gemert ook de renovatie van bestaande daken en gevels, zowel asbestvrij als asbesthoudend.
Intracoat B.V.
Intracoat B.V. Construction
Intracoat koos voor Alpiek, omdat Alpiek op eerlijke en transparante manier implementeert. Maar ook wegens de kennis en kunde die Alpiek in huis heeft, de flexibiliteit en vriendelijkheid.

Intracoat B.V. is van oudsher een kalkmortel centrale waar nog steeds op traditionele manier kalk wordt geblust. Van deze gebluste kalk worden diverse stukadoorsmaterialen gemaakt.

Naast het blussen van kalk verpakken we ook een breed assortiment zand en grind producten. Deze producten worden verpakt in 25 kg zakken en big bags. Via een landelijk netwerk van bouwmaterialenhandelaren wordt een totaal assortiment van zand, grind en kalkproducten in de markt gezet
Janson Bridging International BV
Janson Bridging International BV Construction
Janson Bridging is expert op het gebied van modulaire tijdelijke bruggen, pontons, roro’s en ferry’s voor zowel civiele als militaire toepassingen. Met onze standaard producten bieden wij talloze mobiliteitsoplossingen op het gebied van bereikbaarheid. Met meer dan 35.000 ton aan materiaal kunnen wij u altijd snel een betrouwbare oplossing bieden.
Nifem B.V.
Nifem B.V. Construction
NIFEM is een internationaal opererende organisatie die gespecialiseerd is in de inrichting van tuincentra, bloemenwinkels, dierenwinkels en lifestyle winkels. Zowel voor nieuwbouw als verbouw van uw tuincentrum of winkel helpt NIFEM u graag. Het team van NIFEM ontwerpt zowel de routing als de inrichting, maar ook visuals, signing, banners, winkelwagens etc. Daarnaast wordt winkelinrichting, zoals presentatiemeubelen en verkoopbalies, geproduceerd in de eigen meubelwerkplaats. NIFEM is actief in o.a. de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Italië, Turkije en Rusland.
P-Engineering B.V.
P-Engineering B.V. Construction
Leg al uw uitdagingen op het gebied van projectengineering in de betrouwbare handen van Peter Hoogkamer. Door een brede opleiding, kennis en ervaring in diverse industrieën helpt Peter Hoogkamer u met P. Engineering B.V. elk project tot een succesvol einde te brengen. Kwaliteit en efficiency staan centraal in het oplossen van elk engineeringsvraagstuk.
Renolijn BV
Renolijn BV Construction
Renolijn levert traprenovatie producten met een eigen

webshop en verkoop via bol.com. Daarnaast kan er met de handige configurator alle maten, treden,
kleuren en voorkeuren ingevoerd worden. Aan het einde van de configurator staat er een prachtige
trap klaar geheel naar eigen wensen. De gekozen opties worden geleverd aan de klant op basis van
de ingevoerde informatie voor eigen montage, natuurlijk kunnen de vakmensen van Renolijn komen
om deze op locatie te monteren.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V. Construction
Van der Pol tegels en bouwmaterialen levert bouwmaterialen en tegels aan zowel bedrijven als particulieren vanuit hun showroom in Amsterdam.
Vasgro B.v
Vasgro B.v Construction
Vasgro is een groothandel in textiel, keukenaccessoires en woonaccessoires. Vasgro richt zich met name op vastgoed projecten en recreatieve projecten.

De organisatie gebruikt Odoo om de bedrijfsprocessen binnen het bedrijf zoveel mogelijk te automatiseren. Ze maken gebruik van Odoo Sales, Facturatie, Productie en Voorraad. Door slim gebruik te maken van de integratie tussen de verschillende apps kan het bedrijf automatisch inkopen en wordt overtallige voorraad in het geval van ruimtegebrek opgeslagen bij een van de leveranciers. Door op deze manier te werk te gaan probeert Vasgro zo automatisch mogelijk te werk te gaan en menselijke fouten tot een minimum te beperken.