Referensi kami

Dipercaya oleh jutaan di seluruh dunia

A. Faber B.V.
A. Faber B.V. Construction
Aannemersbedrijf A. Faber B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in grond-, water- en wegenbouw, denk hierbij aan:
● Grondwerk;
● Rioleringen;
● Persleidingen;
● Drainage;
● Elementenverhardingen;
● Asfalt- en betonverhardingen;
● Beschoeiingen;
● Damwanden;
● Duikers;
● (Water)bodemsaneringen.

Wij richten ons op alle activiteiten binnen deze werkgebieden, verspreid over geheel Noord-Nederland. Onze opdrachtgevers variëren van overheidsinstanties, projectontwikkelaars en (bouw)aannemers tot bedrijven en particulieren. Er wordt voornamelijk gewerkt met onze eigen 28 vaste werknemers en enkele vaste, vertrouwde onderaannemers.
Armac B.V.
Armac B.V. Construction
Advies
· Inventariseren, vastleggen, terugkoppelen
· Creatieve oplossingen
· Merkonafhankelijk advies

Het ontwikkelen van een machine of procesbesturing is niet waar de uitdaging ligt. Waar Armac zich echt onderscheid is het inventariseren en begrijpen van uw wensen, deze vertalen en vastleggen in een functioneel ontwerp om vervolgens een machine of procesbesturing te leveren die exact aansluit bij uw behoefte.

DELTA hijswerktuigen
DELTA hijswerktuigen Construction
Delta Hijswerktuigen is specialist in hijs- en hefwerktuigen. De producten zijn geschikt voor verschillende branches zoals aannemers, civiele diensten, marine- en militair gebruik, scheepvaart, zeilen, theaters en vrachtvervoer.
Energie-control
Energie-control Construction
Wij zijn een bedrijf uit Wierden, Overijssel, dat gespecialiseerd is in isolatie en zonnepanelen. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart, met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een vertrouwd partner voor duurzame energiemaatregelen. Voor isolatie en complete zonnepanelen systemen moet u bij Energie Control NL zijn. Wij geven op al onze producten en werkzaamheden minimaal 10 jaar garantie.
Huisman Gemert
Huisman Gemert Construction
Bij Huisman Gemert kunt u terecht voor een groot scala aan bouwmaterialen, te bestellen per webshop, telefoon of aan de balie. Een groot assortiment in grote hoeveelheden zijn uit voorraad leverbaar met een bezorging in heel Nederland. Daarnaast ontwerpt, produceert en monteert Huisman Gemert complete hallen, loodsen, stallen en maneges. Naast nieuwbouw verzorgt Huisman Gemert ook de renovatie van bestaande daken en gevels, zowel asbestvrij als asbesthoudend.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V. Construction
Van der Pol tegels en bouwmaterialen levert bouwmaterialen en tegels aan zowel bedrijven als particulieren vanuit hun showroom in Amsterdam.
Wouters Bouwmaterialen
Wouters Bouwmaterialen Construction
Wouters Bouwmaterialen voert een breed assortiment aan (af)bouwmaterialen, tegels, sanitair, kachels, natuursteen en bouwchemie. Zowel verkoop en levering aan particulieren, als voor bouwprojecten wordt vanuit een eigen showroom en met eigen vrachtwagens voorzien.