Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: Odoo 8 source on OpenSUSE 13.1

by
Vauxoo S.A. de C.V., Humberto
- 10/28/2014 11:02:41

Hi Chong

No longer than to weeks ago I stop using Opensuse 13.1, for reasons other than Satisfaction,

I have had been using it for two years and I have managed to use it with v6.X, v7.0 and v8/trunk

Here I share my Evernote how do I managed to install it

https://www.evernote.com/shard/s240/sh/556c57bd-e0f5-44c4-b2f2-4900a33d16c8/242dafaa711393f9334bd26a3139c57f

Best regards

On Oct 28, 2014 10:17 AM, "Chong Yu Meng" <ymchong@7-solutions.com.sg> wrote:
Hi all,

I am trying to get Odoo8 installed on OpenSUSE 13.1 and I think I am 
almost there - but not quite.

I am using the source tarball to install and I managed to find and 
install all the dependencies and I can get ./openerp-server to run, but 
now I have some problems. When I go to http://odooserver:8069 the first 
time, I get an Internal Server error. The log files show this (in part):

2014-10-28 13:21:18,512 19768 INFO ? werkzeug: 222.164.9.172 - - 
[28/Oct/2014 13:21:18] "GET /web/database/manager HTTP/1.1" 500 -
2014-10-28 13:21:18,514 19768 ERROR ? werkzeug: Error on request:
Traceback (most recent call last):
   File "/usr/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/serving.py", line 
177, in run_wsgi
     execute(self.server.app)
   File "/usr/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/serving.py", line 
165, in execute
     application_iter = app(environ, start_response)
   File "/root/openerp/openerp/service/server.py", line 280, in app

   File "/root/openerp/openerp/service/wsgi_server.py", line 216, in 
application

   File "/root/openerp/openerp/service/wsgi_server.py", line 202, in 
application_unproxied

   File "/root/openerp/openerp/http.py", line 1214, in __call__

   File "/root/openerp/openerp/http.py", line 1224, in load_addons

If I do a refresh, it looks like it is loading, but then gives me a 
blank page with just the Odoo logo. In the logs, it looks like it cannot 
find a lot of files (404 errors):

2014-10-28 13:25:31,858 19820 INFO None werkzeug: 222.164.9.172 - - 
[28/Oct/2014 13:25:31] "GET 
/web/static/lib/jquery.ui.timepicker/css/jquery-ui-timepicker-addon.css 
HTTP/1.1" 404 -
2014-10-28 13:25:32,125 19820 INFO None werkzeug: 222.164.9.172 - - 
[28/Oct/2014 13:25:32] "GET /web/static/src/css/base.css HTTP/1.1" 404 -
2014-10-28 13:25:32,137 19820 INFO None werkzeug: 222.164.9.172 - - 
[28/Oct/2014 13:25:32] "GET /base/static/src/css/modules.css HTTP/1.1" 404 -
(and many more lines like this)

What am I doing wrong here? Any help would be greatly appreciated!

Regards,

chong

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe