Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: odoo 10 has lost WSGI support?

by
陈帆
- 11/23/2016 07:09:05
no, it built-in wsgi 

On Thu, Nov 10, 2016 at 1:46 AM, Jos De Graeve <jos.degraeve@apertoso.be> wrote:
Hi Arjan,

My first try would be to take te v9.0 wsgi entry point file and replace all occurrences of "openerp" with "odoo" to see how far i get.

If you don't mind me asking, why do you want to run odoo as a WSGI application ?  
Is there a benefit over running the standard server and having a reverse proxy in front of odoo ?

Regards,

Jos De Graeve - Apertoso business ICT


Guido Gezellelaan 16 - B-9800 Deinze - Belgium
 
mail/im/skype: Jos.DeGraeve@apertoso.be - apertoso

2016-11-07 16:41 GMT+01:00 Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com>:
Hi All,
I was trying to install v10 on the same server where i have my v9 (which is running wsgi)
but when i was about to edit the httpd conf to point to the WSGI file i discovered it wasnt there.  theres only the odoo-bin 

Any idea how to run odoo10 as WSGI?

thanks

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe


_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe




--
Jeffery        -odoo expert form kunshan, suzhou, china 
IM Q913547235