Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: [9.0] After moving odoo-site to other domain site broken - no images

by
Ermin Trevisan
- 11/29/2015 06:57:13
Unfortunately that is not enough.

On 27.11.2015 17:21, Paul Catinean wrote:
> Make sure web.base.url from Settings->Parameters->System parameters is
> set to the new domain
> 
> On Fri, Nov 27, 2015 at 4:03 PM, Ermin Trevisan <trevi@twanda.com
> <mailto:trevi@twanda.com>> wrote:
> 
>     Nothing particular, at least as long as the images under the old URLs
>     are still in the browser cache.
> 
>     You only see it in the website source code.
> 
>     On 27.11.2015 14:26, Jordi Bofill wrote:
>     > What in the odoo server log file?
>     > 
>     > /var/log/odoo/odoo-server.log
>     > 
>     > El 27/11/15 a les 01:12, Cocopapa ha escrit:
> 
>     -- 
>     twanda AG
>     Ermin Trevisan
>     Artherstrasse 19
>     CH-6318 Walchwil
>     T    +41 41 758 1515
>     M    +41 79 208 7373
>     E    trevi@twanda.com <mailto:trevi@twanda.com>www.twanda.ch
>      www.twanda.ch/page/restaurant
>     
> 
>     _______________________________________________
>     Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
>     Post to: mailto:community@mail.odoo.com <mailto:community@mail.odoo.com>
>     Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe
> 
> 
> _______________________________________________
> Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
> Post to: mailto:community@mail.odoo.com
> Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe
> 

-- 
twanda AG
Ermin Trevisan
Artherstrasse 19
CH-6318 Walchwil
T    +41 41 758 1515
M    +41 79 208 7373
E    trevi@twanda.com
www.twanda.ch
www.twanda.ch/page/restaurant