Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: odoo 9 installation: on most computer jquery is not loaded.

by
Andi Becker
- 11/25/2015 00:32:18
ah this image you have on snagg it is good. 

Do the following.

remove the modules from your custom addon folder which might are conflicting. This usually helps to get back the modules list. Than go to the developer mode and deactivate those modules or even remove them until you have a combination which will work.

Probably you are loading a jequery twice or you have a simple syntax error. This you can see in the odoo log file. Open that logfile and check the time./

Than reload your site again and check what is the message in the log file. This will direct you to the source. If there is no logfile than please specify the path in the conf file. and restart odoo-server.

I hope that helps.

Andi


With kind regards,
Mit freundlichen Grüßen,
Con un cordial saludo,
Cordialement,
с сердечным приветом,
เรื่องที่เกี่ยวกับชนิด,
與親切的問候,

 ANDI BECKER

CEO/General Manager LisAndi Co., Ltd.

--------------------------------------------------

LisAndi Co. Ltd., Phuket, Thailand (lisandi.com)
15/21 M.2 Viset Road, Rawai, Muang, Phuket, Thailand 83130

Mobile: +66 (0)81 606 3378
VoIP:   +49 (0)711 50 88788 50
Fax:     +49 (0)711 50 88788 50
Skype:          lisandi
Facebook:     andibecker
Google Talk/Facetime/eMail:  andi@lisandi.com

--------------------------------------------------

This email may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this email by mistake), please notify the sender immediately and destroy this email. Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this email is strictly prohibited. Email transmission security and error-free status cannot be guaranteed as information could be intercepted, corrupted, destroyed, delayed, incomplete, or contain viruses. The sender therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message which may arise as a result of email transmission

On Wed, Nov 25, 2015 at 12:07 PM, robert rottermann <robert@redcor.ch> wrote:
andi thanks
On 25.11.2015 03:03, Andreas Becker wrote:
<blockquote cite="mid:CAEJSRZvfy9s2V2_JWPZjV1bJcLK0dD-XJdC39Cu4=o-pFgiQVg@mail.gmail.com" type="cite">
check it in different browsers as i.e. in
i did so (of course ..)
I tried on different browsers (firefox, chrome, safari) and different os (linux, mac os)
only on one single computer/firefox combination the editing works.
on the other ones I can login, but I then am presented with a page containing only the logo in left upper corner and no way to navigate. see: http://snag.gy/4Av3J.jpg


<blockquote cite="mid:CAEJSRZvfy9s2V2_JWPZjV1bJcLK0dD-XJdC39Cu4=o-pFgiQVg@mail.gmail.com" type="cite">

Safaris newest update the editing will simply delete the marked text you wuld like to insert instead of filling it in, while in opera you can work as usual and edit the content. And there are numerous of similar things which work in one browser but not in another one.
I never have a chance to enter anything.
As you can see on the screen shot "nothing" is there. I assume that jquery fails to load and therefore the onload event is not triggered.

Using the address field I can navigate to a page that seems correctly built. But non of the like website or help that need JavaScript to work show any reaction.

robert
<blockquote cite="mid:CAEJSRZvfy9s2V2_JWPZjV1bJcLK0dD-XJdC39Cu4=o-pFgiQVg@mail.gmail.com" type="cite">




With kind regards,
Mit freundlichen Grüßen,
Con un cordial saludo,
Cordialement,
с сердечным приветом,
เรื่องที่ เกี่ยวกับชนิด,
與親切的問候,

 ANDI BECKER

CEO/General Manager LisAndi Co., Ltd.

--------------------------------------------------

LisAndi Co. Ltd., Phuket, Thailand (lisandi.com)
15/21 M.2 Viset Road, Rawai, Muang, Phuket, Thailand 83130

Mobile: +66 (0)81 606 3378
VoIP:   +49 (0)711 50 88788 50
Fax:     +49 (0)711 50 88788 50
Skype:          lisandi
Facebook:     andibecker
Google Talk/Facetime/eMail:  andi@lisandi.com

--------------------------------------------------

This email may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this email by mistake), please notify the sender immediately and destroy this email. Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this email is strictly prohibited. Email transmission security and error-free status cannot be guaranteed as information could be intercepted, corrupted, destroyed, delayed, incomplete, or contain viruses. The sender therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message which may arise as a result of email transmission

On Wed, Nov 25, 2015 at 12:17 AM, robert <robert@redcor.ch> wrote:
Hi there,

i created a new odoo 9 installation. and created a simple site with 
webbuilder.
on one of my computers I can edit this site without problems.
on all the others i can not.

checking with firebug i see, that jquery is not loaded.
therefore no of the java script works.

any idea what could be the reason and how to fix it?

thans
robert

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe


_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe


_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe