Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: error 500 on rendering "data-default-src" images on WSGI install - still not resolved

by
Arjan Duijs
- 10/22/2015 09:23:19
thanks to odony it was fixed.
1 little tiny line of code.
for those interested:

2015-10-21 21:41 GMT-05:00 Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com>:
Did a fresh install of odoo after updating werkzeug to 0.10.4 and created the database anew.
unfortunately no effect: (see image)
Inline afbeelding 1

and the error in the log as  well

mod_wsgi (pid=2537): Exception occurred processing WSGI script '/home/josesapelli/webapps/odoo/odoo/openerp-wsgi.py'.
Traceback (most recent call last):
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/service/wsgi_server.py", line 184, in application
     return application_unproxied(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/service/wsgi_server.py", line 170, in application_unproxied
     result = handler(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1416, in __call__
     return self.dispatch(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1390, in __call__
     return self.app(environ, start_wrapped)
   File "/home/josesapelli/lib/python2.7/werkzeug/wsgi.py", line 588, in __call__
     return self.app(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1586, in dispatch
    return response(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/lib/python2.7/werkzeug/wrappers.py", line 1207, in __call__
    start_response(status, headers)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1389, in start_wrapped
     start_response(status, new_headers)
 ValueError: no space following status code

2015-10-21 16:39 GMT-05:00 Caudal Eric <caudaleric@gmail.com>:
version 0.10.4 should do the trick.
Not sure whether you can use old db: you might need to start a fresh database.

On Wed, Oct 21, 2015 at 9:03 PM Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com> wrote:
Hi Suva,
Yes that was one of the solutions i found and tried.
My version of werzeug is latest 0.10 and it didnt solve the issue.
I have tried with the versions 8, 9 and 10.

so there must be another module i asume that is conflicting of need upgrading.
i can seem to find a min-version/max-version of requirements for the modules installed.

2015-10-21 2:17 GMT-05:00 suva piyush <piyush.suva87@gmail.com>:
Hello Arjan,
       I also faced the issue of image , but my problem is solved by using this below command
sudo pip install --upgrade werkzeug
On Wed, Oct 21, 2015 at 4:30 AM, Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com> wrote:
Hi All,
after 20 days still not found a solution and my bosses are getting quite frustrated that after a month we still dont have odoo9 up and running
I havnt been the only one with these kind of issues, as i have found similar cases on the forum and stack overflow.


event posted myself:

as well as various posts to this mailinglist.

Isnt there anyone who might have any idea what might be causing is?  the hosted solution?, werkzeug?, some other module?

really hope we can solve this in the coming few days, id rather not go back to version 8.

thanks 

2015-10-15 15:11 GMT-05:00 Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com>:
I am still pulling out my hairs on this one. 
Products images and Contact images are displayed like broken image, and the dynamic url generates a 500
it seems so little, but the impact is big and odoo9 isnt workable

I am at a point where i dont have a single clue anymore in what direction i have to search for the problem.

"lessc" was suggested . (installed correctly and paths are working in odoo)
"werkzeug" was suggested (using lates version)
dont know whether it can be the wsgi configuration or the apache conf file.

hopefully someone can point me in the right direction

thanks in advance



2015-10-13 18:12 GMT-05:00 Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com>:
I found on SO a similar case, but that was resolved by upgrading werkzeug
unfortunately that didnt work for me.

I noticed i was running a v10alpha version of odoo, reinstalled the v9.0 and created the whole database anew.
but with the 9.0 i have the same issue.
Noticed that it is for all images that have a "data-default-src"
<img class="oe_topbar_avatar" data-default-src="http://odoo.sapelli.pe/web/static/src/img/user_menu_avatar.png" src="http://odoo.sapelli.pe/web/image?model=res.users&amp;field=image_small&amp;id=1">
where actually the data-default-source is working, while the "src" isnt

below the same error but with the 9.0 install
mod_wsgi (pid=1998): Exception occurred processing WSGI script '/home/josesapelli/webapps/odoo/odoo/openerp-wsgi.py'.
     Traceback (most recent call last):
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/service/wsgi_server.py", line 184, in application
        return application_unproxied(environ, start_response)
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/service/wsgi_server.py", line 170, in application_unproxied
         result = handler(environ, start_response)
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1416, in __call__
         return self.dispatch(environ, start_response)
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1390, in __call__
         return self.app(environ, start_wrapped)
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/wsgi.py", line 588, in __call__
         return self.app(environ, start_response)
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1586, in dispatch
         return response(environ, start_response)
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/wrappers.py", line 1207, in __call__
         start_response(status, headers)
       File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1389, in start_wrapped
         start_response(status, new_headers)
     ValueError: no space following status code

2015-10-13 9:48 GMT-05:00 Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com>:
Hi All,
The standard admin mugshot image was not displayed well but didnt give it much attention earlier.
But it turns out that none of the contact images are working, and i am unable to change them as well.  
uploading works fine, but saving the contact doesnt change the image

If i call the imag url straight in my browser, it does generate an internal server error as well.


Attached it the isolate part of the error log when an image is requested.

Anyone got some ideas?

thanks



_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe

--
Regards,
Piyush Suva
Erp consultant

_______________________________________________

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe

--

Eric  Caudal (from my mobile)

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe