Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: Mixing apples and oranges

by
kristian
- 10/08/2015 23:55:00
Super awesome Thanks

On Thu, Oct 8, 2015 at 11:17 PM, Hans Yonathan <hans.yonathan@falinwa.com> wrote:

It’s a mistake on last pull.

Need to tell them to fixed it.

 

Thank You.

 

Best Regards,

Hans Yonathan

Odoo Support

FALINWA Limited

Expert in Finance, Information System & Business Intelligence

Odoo Silver Partner

Website: www.falinwa.com

Tel. 13670137019 (China - Shenzhen)

 

From: Kristian Koci [mailto:kristian.koci@gmail.com]
Sent: Friday, October 09, 2015 11:34 AM
To: Community <community@mail.odoo.com>
Subject: Re: Mixing apples and oranges

 

Very weird, could it be related to the fact that I'm running these processes with a specific postgresql user, but same sys user on them all?

 

I have these instances on different virtualenvs

 

On Thu, Oct 8, 2015 at 9:57 PM, Andy Graybeal <andy@knivesandchives.com> wrote:

I get the same.  I did the same exact install this morning and it worked.

 

On 10/08/2015 06:37 PM, Kristian Koci wrote:

> Hi, I did a pull request today, I have odoo 9 on my repo right now, 

> but when I try to run the server I have this error:

>

 

>  File 

> "/opt/python/openerp/instances/Sukotto_group/odoo/openerp/models.py", 

> line 4364, in _store_get_values

>     target_id_results[target_func_id_] = [i for i in 

> store_trigger[target_ids_func_](self, cr, SUPERUSER_ID, ids, context) 

> if i]

>   File 

> "/opt/python/openerp/instances/Sukotto_group/odoo/openerp/addons/base/res/res_users.py", 

> line 171, in _get_users_from_group

>     groups = [g for g in groups if g == group_user or group_user in 

> g.trans_implied_ids]

>   File 

> "/opt/python/openerp/instances/Sukotto_group/odoo/openerp/models.py", 

> line 5573, in __contains__

>     raise TypeError("Mixing apples and oranges: %s in %s" % (item, self))

> ParseError: "Mixing apples and oranges: None in res.groups(1, 2)" 

> while parsing 

> /opt/python/openerp/instances/Sukotto_group/odoo/openerp/addons/base/security/base_security.xml:18, 

> near

> 

>             Settings

>             

>             

>         

>

 

> Any ideas?

>

 

> BTW I didn't update any requirement library, should that be the issue?

>

 

> Thanks in advance

>

 

> -- 

> Kristian Koci

> Linux User #582221

> Website: http://tuespacioweb.com.ve

> Cel. 0416 202 92 94

>

 

> 

> 

>

 

> _______________________________________________

> Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59

> Post to: mailto:community@mail.odoo.com

> Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe

>

 

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe



 

--

Kristian Koci

Linux User #582221

Website: http://tuespacioweb.com.ve

Cel. 0416 202 92 94

 

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe




--
Kristian Koci
Linux User #582221