Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: Reccurent 'loading' in timesheet view

by
Antony Lesuisse (al)
- 10/06/2015 05:21:51
If you use windows (since windows 7) using http://localhost try to use 
127.0.0.1 or make sure to uncomment the

127.0.0.1 localhost

line from c:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts there seems to be a 300ms 
delay for every http request. We dont know why but it's related to ipv6.

http://superuser.com/questions/43823/google-chrome-is-slow-to-localhost



On 10/06/2015 02:39 AM, Caudal Eric wrote:
> Network or server slowness. We have the same issue for example trying to
> access Odoo via VPN.
> Never worked on Windows but you should check the task manager (is Odoo or any
> other pgm at 100%) and network configuration
>
> On Tue, Oct 6, 2015 at 12:37 AM Franck Le Gall <franck@le-gall.eu
> <mailto:franck@le-gall.eu>> wrote:
>
>     Hello
>
>     I have an issue with the timesheet view:
>
>     When filling timesheets (1 month period) in the summary view (tabular
>     format) I experience the following: every ~6 second the page becomes gray
>     and says 'loading' during ~6 seconds. Filling timesheets is thus hardly
>     useable ...
>
>     Any ides on what is Odoo doing during that 'loading' time ???
>
>     System is odoo 8 on Windows. This happens with 1 user and a system which
>     runs locally
>
>     It has  hr_timesheet_task installed.
>
>     Many thanks
>
>     Franck
>
>     _______________________________________________
>     Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
>     Post to: mailto:community@mail.odoo.com <mailto:community@mail.odoo.com>
>     Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe
>
> --
>
> Eric  Caudal (from my mobile)
>
> _______________________________________________
> Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
> Post to: mailto:community@mail.odoo.com
> Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe
>