Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: odoo9 node.js / clean-css problem

by
richard achatz
- 10/02/2015 01:49:24
installing the blog extension did it for me. thats not satisfying but for testing a beta version its ok. thanks to the community and arjan.

rich

Am Fr, 10/02/2015 04:57 AM, hat Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com> geschrieben:
I am having the same error "Could not execute command 'lessc'"

pretty sure that lessc is running, but still see the message and the ADMIN-console is rendered like its missing all the styles.
In git hub threads i read something about the message gone away after installing the blog, but that doesnt help either.

Reinstalling with a fresh DB doesnt either


(odoo)[josesapelli@web452 odoo]$ which lessc
~/webapps/odoo/bin/lessc

clean-css@3.4.5 /home/josesapelli/webapps/odoo/lib/node_modules/clean-css
├── commander@2.8.1 (graceful-readlink@1.0.1)
└── source-map@0.4.4 (amdefine@1.0.0)


(odoo)[josesapelli@web452 odoo]$ lessc
lessc: no input files
usage: lessc [option option=parameter ...] <source> [destination]



2015-10-01 14:46 GMT-05:00 Richard Achatz <info@richardachatz.de>:

hm,

im on opensuse. perhaps we should better move to a node.js mailing list instead of odoo.
everybody else here solved this problem by installing node.js, but node ist there on my machine.

rich

Am 01.10.2015 um 21:37 schrieb Mustafa Hamad:
<blockquote cite="mid:CALQeYsCn_Ax77PsTuNpzn0UYCYEFDEz3PZKXTrL3bgBSsobOrw@mail.gmail.com" type="cite">

Ubuntu 12.04.

On Oct 1, 2015 10:32 PM, "Richard Achatz" <info@richardachatz.de> wrote:

hi Mustafa,

which OS do you use?

rich

Am 01.10.2015 um 21:03 schrieb Mustafa Hamad:
<blockquote cite="mid:CALQeYsA1cQaxEzBqGueispE8u_ZG=BcXfp6vbR6qa-srJQH73g@mail.gmail.com" type="cite">

I've got exactly three same error and tried a number of solutions posted online but in veil.

Mustafa Hamad

On Sep 30, 2015 11:03 PM, "Richard Achatz" <info@richardachatz.de> wrote:
hi community, i get the error " Error cannot find the module 'clean-css' " on client side. server output prints no errors can anybody help? richard Email sent using Axigen Free Mail Server: http://www.axigen.com/mail-server/free

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe



Email sent using Axigen Free Mail Server:
http://www.axigen.com/mail-server/free

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe



Email sent using Axigen Free Mail Server:
http://www.axigen.com/mail-server/free

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe


_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe


Email sent using Axigen Free Mail Server:
http://www.axigen.com/mail-server/free