Community mailing list archives

Re: Missing footer with Report-rtl module

XPANSA, Oleg Kuryan - Chief Technical Officer, Xpansa Group
- 07/15/2015 11:58:50
Hi Pradeep,

You need to check the following:
1) Check that version of wkhtmltopdf is 0.12.1 

~# wkhtmltopdf --version

wkhtmltopdf 0.12.1 (with patched qt)

Below are simple commands to install proper version on Ubuntu 14.04 LTS:

sudo apt-get remove wkhtmltopdf 

cd /usr/local/src/ 

sudo wget 

sudo apt-get install libfontenc1 libxfont1 x11-common xfonts-75dpi xfonts-base xfonts-encodings xfonts-utils 

sudo dpkg -i wkhtmltox-0.12.1_linux-trusty-amd64.deb 

sudo cp /usr/local/bin/wkhtmltopdf /usr/bin 

sudo cp /usr/local/bin/wkhtmltoimage /usr/bin

2) If you are running apache/nginx as proxy for Odoo 8 Go to "Settings -> Technical -> Paramers -> System Parameters" and create new paraneter "report.url" with value "http://localhost:8069" or whatever port you have. See screen below


Best Regards,
Oleg Kuryan

Technical Director, XPANSA Group | ERP, BI, E-commerce, Data Mining and DMS consulting
Xpansa has developed first full Odoo Android App called mERP. Download at
/// site  :
/// mail  :
/// phone : +375293358638
/// skype : kuryan.

On Wed, Jul 15, 2015 at 6:36 PM, Humberto Arocha <> wrote:

Hi, there was a bug in odoo a long time ago, and was worked around.

Your Linux needs some settings so that limits for files open is not reached, check wkhtmltopdf issues in github a workaround is provided,

In prior threads in this mailing list that same solution is provides.

Best regards

On Jul 15, 2015 10:09 AM, "Mohamed M. Hagag" <> wrote:

It's not the odoo-rtl module,

It's the wkhtml which is behaving randomly with headers and footers.

On 07/15/2015 03:58 PM, Pradeep Singh wrote:
<blockquote cite="" type="cite">
 Something is wrong with the module. May be wrongly called the footer.

On Tue, Jul 14, 2015 at 1:14 AM, Mustafa J. Kadhem Al-Azaam <> wrote:

I am using all these modules Barsi

to flip odoo to rtl to suite Arabic language direction.

I have an issue with arabic qweb report which is the footer part from the report are always missing, but when uninstall report_rtl the footer shows properly.


- I wondering is there someone doesn't has this issue like me

- Do anyone has an suggestion to solve this


Post to:

With Regards!
Pradeep Singh

Post to:

Post to:

Post to: