Community mailing list archives

community@mail.odoo.com

Re: product_brand > v8 > testing on OCA runbot

by
gunnar wagner
- 12/15/2014 02:44:19

thanks for your feedback Joël. At least I know that my approach was ok.
I guess there will be an announcement on this list once the OCA runbot is being released.

For my case [product_brand] the original developers seem to have gone out of business (at least their website is available for purchase) so I guess I don;t have much to turn to right now
or maybe ... is anybody using product_brand on 7.0 and could give me a feedback what the thing originally is supposed to do?

What I find a little weird is that the field 'brand' shows up in the 'Accounting" tab of a product from view [product.template]/[product.product] (instead of the 'Information' tab where I would regard it being well placed.
Second: There is no field 'Brand' in the Customers Form view [res.partner]

best ...Gunnar


On 12/15/2014 3:27 PM, Joël Grand-Guillaume wrote:
<blockquote cite="mid:CACk3wOK2=oF6d0yvJ3wf-E7ZPDoQcjiNjqdQBjE8Q0KRGfoKyQ@mail.gmail.com" type="cite">
Hi Gunnar,


The runbot is not yet finished... It's currently a beta version and we still need to spend more days to end it up properly.

We're lacking ressources for this end of the year, so we'll need to be patient. I'm sorry you didn't succeed, this is clearly something we want to provide.

Regards,

Joël





On Sat, Dec 13, 2014 at 6:17 AM, Gunnar Wagner <gunnar.wagner@irisgermanica.com> wrote:

hi,

I wanted to see whether the OCA Module product_brand (https://github.com/OCA/product-attribute/tree/8.0/__unported__/product_brand) is working in OCB-8.
cloned it (--branch 7.0) added it wo my addons_path and installed it sucessfully in OCB-8.

You can define brands now and connect them to contacts. But that is it. Seems you can't assign a brand to a product now, neither can you see in the contact view which brand this contact has.
Now, I'd like to know: is this Module just not what I assumed it was, or is it just not working 'as is' in v8 yet and a porting procedure is necessary?
In order to do so I'd like to know what it is supposed to do (the to things mentioned above would be something I'd expect such a Module to do, but who knows what the developer wanted it to do) in 7.0.

Now finally I come to the point: how can I check what a 7.0 Module does in OCB-7 when I do not have a OCB-7 installed?
I though that the OCA runbot (https://runbot.odoo-community.org/runbot) was supposed to provide such a testing environmont but when I start the 7.0 machine (which is marked with thumb down by the way) I can not locate product_brand. Actually in 2 out of 3 attempts it didn't run properly). So: am I on the wrong track here regarding what a runbot is supposed to be used for, or is it just not quite ready to go?


 

--

Gunnar Wagner | Iris Germanica Ltd. | JinQian Gong Lu 385, 8-201 | FengXian Qu, 201404 Shanghai | P.R. CHINA
+86 159 0094 1702 | +49 (0)176 7808 9090 | skype: professorgunrad | www.fashionsupermarket.net

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe



--


camptocamp
INNOVATIVE SOLUTIONS
BY OPEN SOURCE EXPERTS

Joël Grand-Guillaume
Division Manager
Business Solutions

+41 21 619 10 28

_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe


--

Gunnar Wagner | Iris Germanica Ltd. | JinQian Gong Lu 385, 8-201 | FengXian Qu, 201404 Shanghai | P.R. CHINA
+86 159 0094 1702 | +49 (0)176 7808 9090 | skype: professorgunrad | www.fashionsupermarket.net